Επιτυχημένη Ελληνική  Συμμετοχή στη ΔΕ  PLMA CHICAGO 2017

Επιτυχημένη Ελληνική Συμμετοχή στη ΔΕ PLMA CHICAGO 2017

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ   ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ  ΔΙΕΘΝΗ  ΕΚΘΕΣΗ PLMA CHICAGO 2017

H GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία για 3η συνεχόμενη χρονιά τη συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων στην μεγαλύτερη έκθεση ιδιωτικής ετικέτας της Βορείου Αμερικής από τις 12 έως τις 14 Νοεμβρίου 2017 στο Σικάγο των ΗΠΑ στο εκθεσιακό κέντρο Rosemont Convention Center. Η άρτια εκθεσιακή παρουσία των εταιρειών  έδωσε τη δυνατότητα στους Έλληνες παραγωγούς να λάβουν μέρος στην δυναμικότερη έκθεση που ανοίγει τις πόρτες στην μεγάλη αγορά ιδιωτικής ετικέτας (φασόν) των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά για τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Το Ελληνικό Περίπτερο στην PLMA Chicago πλαισίωσαν μεγάλες εταιρείες του εγχώριου κλάδου τροφίμων, αλλά και non food με προϊόντα, όπως ξηρούς καρπούς, παστέλι, μέλι,  μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, λουκούμια, αποξηραμένα φρούτα καλλυντικά, φιαλίδια υγραερίου κα.  

Οι εκθέτες έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο από την ποσότητα και την ποιότητα των επαφών που πραγματοποίησαν, όσο και από την άρτια οργάνωση και εξυπηρέτηση του συνόλου των αναγκών της συμμετοχής τους από την ομάδα της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE πριν και κατά την διάρκεια της έκθεσης, με αποτέλεσμα να έχουν έρθει ήδη σε προχωρημένες εμπορικές συζητήσεις.

To ενδιαφέρον για προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας αυξάνεται σταθερά τα τελευταία χρόνια και γι’ αυτό η εταιρεία μας έχει επενδύσει στην διοργάνωση εκθέσεων ιδιωτικής ετικέτας σε συνεργασία με τον συνδέσμο Private Label Manufacturers Association και με τη Bologna Fiere. Οι αγοραστές των εκθέσεων ιδιωτικής ετικέτας αναζητούν νέα προϊόντα και πρωτίστως για τους πελάτες τους, καθότι τα τελευταία χρόνια ολοένα και αυξάνεται σημαντικά ο αριθμός των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία μας αναγνωρίζοντας αυτές τις εξελίξεις, εντείνει και επεκτείνει την ήδη καλή συνεργασία της με την διοργανώτρια PLMA, παρέχοντας την δυνατότητα προβολής των ελληνικών προϊόντων στη ΔΕ  PLMA Amsterdam 2018, στη ΔΕ PLMA Shanghai 2017  με ένα πλήρες και οικονομικό πακέτο συμμετοχής και στη ΔΕ MARCA 2018 στη Bologna.

Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί από την GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE στις δράσεις της στην Αμερική με ένα μεγάλο πρόγραμμα σημαντικών εκθέσεων που στοχεύουν στην ολοκληρωμένη και αποτελεσματική είσοδο των ελληνικών προϊόντων στις ΗΠΑ, που τα τελευταία χρόνια ως αγορά κατακτά την 5η θέση των χωρών που αγοράζουν Ελληνικά προϊόντα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις εκθέσεις ιδιωτικής ετικέτας, καθώς και για το σύνολο των εκθεσιακών και άλλων δράσεων της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE ανά τον κόσμο, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.greatexhibitions.gr ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 7755080.