Εμπορικές συμφωνίες για τους Έλληνες εκθέτες στην SIAL CHINA 2017

Εμπορικές συμφωνίες για τους Έλληνες εκθέτες στην SIAL CHINA 2017

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE στη Δ.Ε. SIAL CHINA 2017, οργανώνοντας την εκθεσιακή συμμετοχή 12 ελληνικών εταιρειών, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του προγράμματος προβολής και ενημέρωσης ελαιόλαδου GREAT LIQUID GOLD του ΕΚΕΠΕ (Ελληνικό Κέντρο Εξαγωγών και Προώθησης ελαιόλαδου). Η εκθεσιακή παρουσία της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE ξεχώρισε, για την υψηλή αισθητική και συνάμα εντυπωσιακή κατασκευή που χαρακτήριζε τα εκθεσιακά της περίπτερα, η οποία αποτέλεσε λειτουργικό εργαλείο για τις συμμετέχουσες εταιρείες, προκειμένου να προβάλουν τα προϊόντα τους με επιτυχία και να πραγματοποιήσουν σημαντικό αριθμό εμπορικών συναντήσεων.

Η Δ.Ε. SIAL CHINA αποτελεί την βασική πύλη εισόδου προϊόντων διατροφής, οίνου και τροφίμων, στην αγορά της Κίνας. Είναι ανάμεσα στα 4 μεγαλύτερα εκθεσιακά γεγονότα του κόσμου και ξεχωρίζει για την ποσότητα αλλά και την ποιότητα των επισκεπτών, προσελκύοντας πάνω από 3.200 εκθέτες και 80.000 επισκέπτες από την ευρύτερη αγορά της Κίνας καθώς και από όλο τον κόσμο. Η μεθοδική, σταθερή και καλαίσθητη εκθεσιακή συμμετοχή αποτελεί σημαντικό εργαλείο για τους εξαγωγείς που έχουν στόχο την ανάπτυξη της εξαγωγικής δραστηριότητας τους και την διατήρηση των εμπορικών τους σχέσεων με την εν λόγω αγορά.

Οι εκπρόσωποι των συμμετεχουσών εταιρειών δήλωσαν ικανοποιημένοι τόσο από την επισκεψιμότητα όσο και από την ποιότητα των συναντήσεων που είχαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Το ενδιαφέρον για τα ελληνικά προϊόντα ήταν ιδιαίτερα υψηλό και φέτος, με τους Έλληνες εκθέτες να πραγματοποιούν εκατοντάδες επαφές και αρκετοί από τους εκθέτες έχουν ήδη προχωρήσει σε εμπορικές συμφωνίες. Το κύρος και η επιτυχία της Δ.Ε. SIAL CHINA, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα εκθεσιακά γεγονότα του κόσμου για τον χώρο των τροφίμων και ποτών, επιβεβαιώνει την επιλογή της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE για την ενίσχυση της ελληνικής εκθεσιακής συμμετοχής, με την ολοκληρωμένη και καλαίσθητη παρουσία των Ελλήνων εκθετών στη συγκεκριμένη έκθεση. Με βασικό δεδομένο ότι οι Κινέζοι τρέφουν ιδιαίτερο σεβασμό και εκτίμηση στην Ελλάδα και τον πολιτισμό μας, είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τα ελληνικά ποιοτικά προϊόντα και τις επιχειρήσεις να ενισχύσουν τη θέση τους την αγορά της Κίνας.

Καθοριστική επίσης ήταν και η συμβολή του Εμπορικού γραφείου της Ελλάδας στη Σανγκάη με την πρόσκληση σημαντικών εμπορικών επισκεπτών στο ελληνικό περίπτερο και με  τα στελέχη του να παρευρίσκονται καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης στο ελληνικό περίπτερο, συμβουλεύοντας και βοηθώντας τους Έλληνες εξαγωγείς.   

Μέσα στα πλαίσια της υποστήριξης και ενίσχυσης της ελληνικής εξαγωγικής κοινότητας, η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE βρίσκεται πάντα κοντά στους Έλληνες εξαγωγείς με ένα πλούσιο εκθεσιακό πρόγραμμα για το 2018, περιλαμβάνοντας πάνω από 30 δημοφιλή εκθεσιακά γεγονότα στον κλάδο των τροφίμων και ποτών. Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE μέσα από τις δράσεις της, δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες εξαγωγείς να ανοίξουν νέες δυναμικές αγορές σε Ανατολή και Δύση.

Περισσότερα νέα της εταιρείας στο site www.greatexhibitions.gr