Η Ελληνική Συμμετοχή στη ΔΕ PLMA Amsterdam 2017

Η Ελληνική Συμμετοχή στη ΔΕ PLMA Amsterdam 2017

H GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE διοργάνωσε με επιτυχία την συμμετοχή 10 ελληνικών επιχειρήσεων στην μεγαλύτερη έκθεση ιδιωτικής ετικέτας της Ευρώπης. Περισσότεροι από 13.000 αγοραστές και επισκέπτες από 110 χώρες επισκέφτηκαν την έκθεση. H έκθεση φιλοξένησε συνολικά 2.400 εκθέτες από 70 χώρες σε 14 Halls.

Η ομάδα της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE  οργάνωσε τη συμμετοχή μεγάλων εταιρειών του κλάδου τροφίμων, όπως ATHANASIOS D. KOUKOUTARIS S.A. – ALFA PASTRY, CREDIN HELLAS S.A., CRETAN OLIVE MILL S.A., CRETEL SAELVIDA FOODS S.A., EVOIKI ZIMI S.A., GEORGOUDIS SA, PSAROUDAKIS S.A., VAMVALIS FOODS SA, με προϊόντα, όπως κατεψυγμένες ζύμες, έτοιμα γεύματα, ελιές και λάδι, ξηρούς καρπούς, δημητριακά, μπάρες ξηρών καρπών, παστέλι, θαλασσινό αλάτι, πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής κ.α. Στο μεταξύ, η συμμετοχή της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE δεν έλειψε και από τον κλάδο του Non Food με την  εταιρεία EBIPE SA  παρουσιάζοντας προϊόντα όπως  πλαστικές παγοκυψέλες και προϊόντα συσκευασίας τροφίμων.  

Οι εκθέτες έμειναν ικανοποιημένοι τόσο από την ποιότητα των επαφών που πραγματοποίησαν, όσο και από την άρτια οργάνωση και εξυπηρέτηση του συνόλου των αναγκών της συμμετοχής τους πριν και κατά την διάρκεια της έκθεσης. Διατηρώντας την επαφή και έχοντας πάντα υψηλά κριτήρια για τις συνεργασίες τους, συνεχίζουν τις προσπάθειες ανάπτυξης της εξαγωγικής τους δραστηριότητας.

To ενδιαφέρον για προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας αυξάνεται σταθερά τα τελευταία χρόνια και γι’ αυτό η ομάδα της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE έχει επενδύσει στην διοργάνωση εκθέσεων ιδιωτικής ετικέτας του συνδέσμου Private Label Manufacturers Association. Οι αγοραστές που επισκέπτονται τις εκθέσεις ιδιωτικής ετικέτας αναζητούν νέα προϊόντα, με υψηλές προδιαγραφές, δεδομένου ότι τα τελευταία χρόνια ολοένα και αυξάνεται ο αριθμός των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας σε όλο τον κόσμο.     

Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE, αναγνωρίζοντας αυτές τις εξελίξεις, εντείνει και επεκτείνει την ήδη καλή συνεργασία της με την διοργανώτρια PLMA, παρέχοντας την δυνατότητα προβολής των ελληνικών προϊόντων και στην PLMA Chicago 2017 με ένα πλήρες και οικονομικό πακέτο συμμετοχής.

Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί από την εταιρεία σε δημοφιλείς δράσεις στην Αμερική με ένα μεγάλο πρόγραμμα σημαντικών εκθέσεων που στοχεύουν στην ολοκληρωμένη και αποτελεσματική είσοδο των ελληνικών προϊόντων στις ΗΠΑ που τα τελευταία χρόνια ως αγορά κατακτά τις 5 χώρες που αγοράζουν Ελληνικά προϊόντα.

Για περισσότερες πληροφορίες για την PLMA Chicago 2017, καθώς και για το σύνολο των εκθεσιακών και άλλων δράσεων της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE ανά τον κόσμο, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.greatexhibitions.gr .