Η Ελληνική συμμετοχή στη Δ.Ε. F.RE.E 2017

Η Ελληνική συμμετοχή στη Δ.Ε. F.RE.E 2017

Η πρώτη συμμετοχή της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE στη Διεθνή Έκθεση F.RE.E 2017, η οποία πραγματοποιήθηκε  από τις 22 έως και τις 26 Φεβρουαρίου 2017 στο Μόναχο της Γερμανίας υπό την Αιγίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Η έκθεση φιλοξένησε πάνω από 135.000 επισκέπτες και  περισσότερους από τους 1.300 εκθέτες από 65 χώρες.

Τα περίπτερα της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE υποδέχτηκαν τους επισκέπτες με  χρώματα και άρωμα Ελλάδας και έδωσαν τη δυνατότητα  στους εκθέτες  και στους εκπροσώπους της ελληνικής συμμετοχής, να έρθουν σε επαφή με tour operators και πλήθος καταναλωτών, ώστε να επικοινωνήσουν στο ευρύ κοινό της έκθεσης τις πολλαπλές επιλογές εναλλακτικού τουρισμού της χώρας μας (αγροτουρισμού, πεζοπορία, κολύμβηση, ποδηλασία, θαλάσσια σπορ, ταξίδια αναψυχής κλπ.).

Η Περιφέρεια της Κρήτης, ο Δήμος Βόλου, ο Δήμος Νοτίου Πηλίου και  ο Δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου είχαν την ευκαιρία  να ενημερώσουν τους επισκέπτες της έκθεσης σχετικά με  τις ποικίλες επιλογές τουρισμού και αγροτουρισμού,  με την  πολιτιστική ιστορία της Ελλάδας, τις διεθνώς  πιστοποιημένες διαδρομές και γενικότερα με τα ταξίδια αναψυχής, καθώς και να γευτούν παραδοσιακά αυθεντικά προϊόντα Η ελληνική συμμετοχή ήταν κατά κοινή ομολογία ιδιαίτερα επιτυχημένη, τα περίπτερα φιλοξένησαν εκατοντάδες επισκέπτες και πρόβαλλαν ένα ιδιαίτερο τουριστικό περιβάλλον που διευρύνει τις κλασικές  επιλογές και δίνει προστιθέμενη αξία  τόσο σε όγκο επισκεπτών, όσο και σε χρονική διάρκεια για τον ελληνικό τουρισμό.

Η συμμετοχή του 2018 αναμένεται μεγαλύτερη και η επαναληψιμότητα  θα προσδώσει κύρος για όλους τους συμμετέχοντες.

Οι επόμενες διοργανώσεις της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE στο χώρου του Τουρισμού είναι  η Δ.Ε.  TourNatur για τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, τα ταξίδια και την αναψυχή, η οποία θα λάβει χώρα από 1-3 Σεπτεμβρίου 2017 στο Ντίσελντορφ και η Δ.Ε. ΙΤΒ ΑSIA, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 25 μέχρι 27 Οκτώβριου 2017 στο Marina Bay Sands,  Σιγκαπούρη από την  Messe Berlin (Singapore).