Ένα γλυκό ταξίδι συνεχίζει την παράδοση με την επιτυχημένη ελληνική παρουσία στη Δ.Ε. ISM

Ένα γλυκό ταξίδι συνεχίζει την παράδοση με την επιτυχημένη ελληνική παρουσία στη Δ.Ε. ISM

Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE  διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την συμμετοχή σημαντικών  ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου της ζαχαροπλαστικής και των συναφών ειδών στη47η διεθνή έκθεση ISM 2017 αλλά και στη  Δ.Ε. PROSWEETS 2017,τη μοναδική έκθεση που καλύπτει όλο το φάσμα των συστατικών και της συσκευασίας και λειτουργεί παράλληλα με την ISM.

 

Η έκθεση είχε 38.000 εμπορικούς επισκέπτες από 140 χώρες εκ των οποίων το 67% προήλθαν από διεθνείς αγορές πέραν της Γερμανίας με  1.647 εκθέτες από 68 χώρες, το 86% των οποίων ήρθαν από το εξωτερικό. Πιο συγκεκριμένα, αυξήθηκε ο αριθμός των επισκεπτών που προέρχονταν από χώρες της Ασίας, όπως Ιαπωνία, Ινδία, Πακιστάν,  από την περιοχή της Βαλτικής.

Η παρουσίαση των ελληνικών προϊόντων πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο πλαίσιο μιας άρτιας και καλοσχεδιασμένης εκθεσιακής παρουσίας, που αντικειμενικά ξεχώρισε ανάμεσα στις δεκάδες συμμετοχές χωρών απ’ όλο τον κόσμο. Η καλαίσθητη κατασκευή,  η οργανωμένη συμμετοχή της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE, καθώς και η ποιότητα των ελληνικών προϊόντων ξεχώρισαν με αποτέλεσμα οι εκθέτες να πραγματοποιήσουν σημαντικό αριθμό εμπορικών συναντήσεων.

Η συνεχής αύξηση της ελληνικής συμμετοχής αποδεικνύει την προσπάθεια των Ελλήνων επιχειρηματιών για εξωστρεφή δραστηριότητα ως μοναδική διέξοδο της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας τους.

Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE φιλοξένησε σημαντικές εταιρείες του κλάδους, όπως PETITS GRECS BEYOND, VAMVALIS FOODS,  DEAR CRETE, CANDIA NUTS, NESTLE HELLAS, JANNIS SA κ.α., οι οποίες απέδειξαν για ακόμη μια φορά την ποικιλία και την ποιότητα των προϊόντων τους, αλλά και την σταθερή τους παρουσία στην ISM. Στην PROSWEETS συμμετείχε και φέτος η εταιρεία ΜΕΤΡΟΝ με νέες προτάσεις συσκευασίας σημαντικό αριθμό εμπορικών συναντήσεων.

Για ακόμη μια φορά παρουσιάστηκαν νέα, καινοτόμα προϊόντα και τεχνολογίες, καθώς και νέες πολιτικές marketing στον κλάδο των γλυκών και ζαχαρωδών. Οι συμμετέχουσες εταιρείες με την GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE παρουσίασαν επιτυχώς τον δυναμικό κλάδο του παστελιού και γενικότερα την κατηγορία «μπάρες» που κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο στις αγορές καλύπτοντας τις υγιεινές και διατροφικές ανάγκες των «απαιτητικών» καταναλωτών για γλυκίσματα με βάση τα υγιεινά συστατικά.

Η επιτυχημένη διοργάνωση της ελληνικής συμμετοχής από την GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE, θέτει τα θεμέλια για μια μεγαλύτερη και με περισσότερα προϊόντα ελληνική συμμετοχήστην ISM 2018, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 28 – 31/1/2018.

Μέσα στα πλαίσια της υποστήριξης και ενίσχυσης της ελληνικής εξαγωγικής κοινότητας, η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE συνεχίζειτην ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων με ένα πλούσιο επιχειρησιακό πρόγραμμα με το επόμενο μεγάλο εκθεσιακό γεγονός τη Δ.Ε. FRUITLOGISTICA στο Βερολίνο , τη  Δ.Ε. PROWEIN  και το GRIECHENLAND FESTIVAL στο Dusseldorf τον ερχόμενο Μάρτιο. Περισσότερα νέα στο site www.greatexhibitions.gr