Η Great Exhibitions στην πρωτεύουσα της ψυχαγωγίας και των… εξαγωγών, στη WFFS ‘24!

Η Great Exhibitions στην πρωτεύουσα της ψυχαγωγίας και των… εξαγωγών, στη WFFS ‘24!

Μια μεγάλη και σημαντική εκθεσιακή χρονιά ξεκίνησε με μια άκρως πετυχημένη παρουσία στη μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εμπορική έκθεση της Δυτικής Ακτής των Η.Π.Α., τη Winter Fancy Food Show ’24. Η έκθεση άνοιξε τις πύλες της 21-23 Ιανουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο του Las Vegas της Nevada, όπου χιλιάδες αγοραστές, έμποροι λιανικής, διανομείς και άλλοι επαγγελματίες του κλάδου επισκέφτηκαν τα halls της έκθεσης.  

Ανάμεσα στους σχεδόν 1.100 εκθέτες βρέθηκαν και 8 απ’τις σημαντικότερες Ελληνικές και Κυπριακές εταιρείες, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και κάνοντας ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της Δυτικής όχθης των Η.Π.Α. Μεταξύ άλλων συμμετείχαν:

  • H εταιρεία κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης Alfa Pastry.
  • Η εταιρεία παραγωγής ελιάς Deas Olives S.A.
  • Η εταιρεία φυτικών γαλακτοκομικών προϊόντων Green Vie, σε συνεργασία με την εισαγωγική εταιρεία Optima Foods.
  • Η εταιρεία γαλακτοκομικών Mevgal
  • Η εταιρεία παραγωγής ελιάς Olymp Konstantopoulos και
  • Η εταιρεία γαλακτοκομικών Omiros Dairies

Κάτω από το εκθεσιακό brand της Great Exhibitions, «Truly Greece», οι εκθέτες παρουσίασαν τη τεράστια γκάμα των προϊόντων τους και οι επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από την ποικιλία, την ποιότητα και την γεύση τους. Το brand μας, γνωστό και εδραιωμένο πλέον σε όλες τις εκθέσεις του ομίλου της Specialty Food Association, προσελκύει σε κάθε έκθεση τα βλέμματα των μεγαλύτερων «players» του κλάδου.

Η δέσμευση της Great Exhibitions παραμένει και το 2024, να στέκεται στο πλευρό των εκθετών καθ’όλη τη διάρκεια του εξαγωγικού τους ταξιδιού, προσφέροντας ολοκληρωμένες εκθεσιακές λύσεις σε όλους του κλάδους των Τροφίμων & Ποτών.