ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ Η GREAT EXHIBITIONS ΣΤΗΝ ISM '23

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ Η GREAT EXHIBITIONS ΣΤΗΝ ISM '23

Κολωνία, Γερμανία – Η Great Exhibitions, η κυρίαρχη εταιρεία στον τομέα της διοργάνωσης συμμετοχών σε εκθέσεις τροφίμων, ποτών, τουρισμού κτλ, απέδειξε την τεχνογνωσία της στην ISM 2023 που διοργανώθηκε στην Κολωνία της Γερμανίας. Η νο1 έκθεση για γλυκά και snacks επέστρεψε και φέτος στις 23-25 Απριλίου. Η έκθεση, παρά την μετάθεση της ημ/νιας της, προσέλκυσε πάνω από 25.000 επισκέπτες από 135 χώρες, τονίζοντας την αξία και τη σημασία της διοργάνωση.

Με κεντρικό θέμα «Encourage. Enable. Excite!», η φετινή διοργάνωση επικεντρώθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος, με έμφαση στην κλιματική αλλαγή, τις πρώτες ύλες, την ενέργεια, την αλυσίδα εφοδιασμού, τα logistics και τη ψηφιοποίηση  των υπηρεσιών.

Πάνω από 1.300 εκθέτες από 70 χώρες παρουσίασαν προϊόντα, καινοτομίες και καταναλωτικές τάσεις. 3 μέρες γεμάτε Μεταξύ των εκθετών ήταν και η ομολογουμένως επιτυχημένη συμμετοχή της Great Exhibitions. Πιο συγκεκριμένα, την εταιρεία αρχικά εμπιστεύθηκε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την πρώτη ομαδική συμμετοχή Ελληνικής Περιφέρειας στην ISM, θέτοντας τα θεμέλια για τη μελλοντική συμμετοχή ακόμα περισσότερων Περιφερειών στην έκθεση, υποστηρίζοντας έτσι τις εταιρείες του κλάδου και δίνοντάς τους την ευκαιρία για μια στοχευμένη , αποκλειστικά για τα προϊόντα τους, έκθεση. Κάτω από την ομπρέλα της συμμετείχαν οι εταιρείες Hatzakou G. Anastasia & co, Nikolas bakery, Petit Grecs, Sofi’s Cookies Toumbourleka και Vrettos Sweets. Επιπλέον, την Great Exhibitions εμπιστεύθηκαν για την ανεξάρτητη συμμετοχή τους οι Candia Nuts, Dear Greece – Family Recipes, Elbisco, “Melbon”, Meletiadis SA, Papayianni Bros, Parfait και η Stayia Farm.

Τα περίπτερα της Great Exhibitions, σε προνομιακούς – κεντρικούς χώρο των hall, μαγνήτισαν τα βλέμματα των επισκεπτών και προσέλκυσαν πολλούς πιθανούς αγοραστές. Τα καινοτόμα και εντυπωσιακά σχέδια των περιπτέρων, με σύγχρονη αισθητική, αποδείχθηκαν εξαιρετικά αποτελεσματικά στο να τραβήξουν την προσοχή τόσο συμμετεχόντων άλλων χωρών όσο και επισκεπτών που αφιέρωσαν χρόνο να γνωρίσουν τα εκθεσιακά προϊόντα τους. Όλα τα παραπάνω οδήγησαν στη γνωριμία των εκθετών της Great Exhibitions με πολλούς πελάτες, την ανταλλαγή απόψεων και τη θεμελίωση μελλοντικών επιχειρηματικών σχέσεων. Τα προϊόντα κάλυπταν μία ευρεία γκάμα (vegan, βιολογικά, palm oil free κ.α.) που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και στις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς. Αξίζει να τονιστεί ότι ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν επισκέπτες των περιπτέρων από Μέση Ανατολή, Β. Αμερική αλλά και Ευρώπη.

«Είμαστε περήφανοι που μας εμπιστεύθηκε μια τόσο εξαιρετική ομάδα εκθετών για την παρουσία τους στην ISM 2023. Η τεχνογνωσία της ομάδας μας στον σχεδιασμό περιπτέρων και τις στρατηγικές μάρκετινγκ αποδείχθηκε εξαιρετικά αποτελεσματική στην προσέλκυση μεγάλου όγκου πιθανών αγοραστών για τους πελάτες μας» σχολίασε ο Managing Director της Great Exhibitions κ. Άλκης Καλαμπόκης. «Είμαστε βέβαιοι ότι η προβολή των εταιρειών και οι επιχειρηματικές σχέσεις που δημιουργούνται από αυτή την εκδήλωση θα οδηγήσουν σε μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και επιτυχία για τους πελάτες μας».

Εξίσου θετικός ήταν και ο απολογισμός των εκθετών που ένιωσαν ότι έκαναν ένα τεράστιο βήμα για την εξωστρέφεια των προϊόντων τους. Ενδεικτικά, κάποια από τα σχόλια των συμμετεχόντων:

Η εταιρεία MELBON τόνισε ότι «Η έκθεση μας έδωσε την ευκαιρία και φέτος, όχι μόνο να συναντήσουμε τους πελάτες μας και να ανανεώσουμε την συνεργασία μας, αλλά και να γνωρίσουμε νέους αγοραστές δίνοντάς μας την δυνατότητα να επεκταθούμε και σε καινούργιες αγορές.» .

H DEAR GREECE επισήμανε ότι «ήρθαμε με την σιγουριά που μας είχαν χαρίσει τα παραδοσιακά μας προϊόντα στις προηγούμενες συμμετοχές. Ο νέος μας κωδικός όμως, “So Snacky”, κέρδισε τις εντυπώσεις και σίγουρα  θα μας δείξει το μονοπάτι για νέες αγορές.»

Θετικές ήταν και οι εντυπώσεις απ’την εταιρεία PARFAIT που σχολίασε ότι «Είμαστε ενθουσιασμένοι από τα αποτελέσματα της έκθεσης. Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και το ενδιαφέρον στοχευμένο. Μας βοήθησε όμως και η καθοδήγηση της Great Exhibitions, τόσο στην επιλογή του χώρου, όσο και στο ίδιο το περίπτερο. Τώρα πρέπει να ασχοληθούμε με αυτές τις επαφές και φυσικά, επόμενος στόχος TUTTOFOOD»

O εκπρόσωπος της STAYIA FARM κ. Καρυπίδης σχολίασε ότι «ήταν η πρώτη μας συμμετοχή στην ISM και οι προσδοκίες ήταν μεγάλες. Η Great Exhibitions ανταποκρίθηκε με το παραπάνω στις απαιτήσεις μας και μας άφησε απόλυτα ικανοποιημένους! Ανυπομονούμε για την ISM ’24!!»

Η δέσμευση της Great Exhibitions για ολοκληρωμένες, ποιοτικές κι αποτελεσματικές προτάσεις για την εκθεσιακή τους παρουσία συνεχίζει να την καθιστά την νο1 επιλογή για συμμετέχοντες σε εκθέσεις τροφίμων, ποτών, τουρισμού κ.τ.λ. παγκοσμίως. Οι επόμενες συμμετοχές της Great Exhibitions θα είναι στη Sial Canada στο Τορόντο στις 9-11/5/23 και στην Tuttofood στο Μιλάνο της Ιταλίας στις 8-11/5/23.