ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ WINTER FANCY FOOD SHOW 2023

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ WINTER FANCY FOOD SHOW 2023

Μία Special Έκθεση στο Las Vegas – Winter Fancy Food Show 2023!
Το εκθεσιακό έτος ξεκίνησε δυναμικά με μία από τις μεγαλύτερες και πλέον αναγνωρισμένες εκθέσεις των ΗΠΑ. H Winter Fancy Food Show, μία τεράστια πλατφόρμα παρουσίασης προϊόντων του κλάδου των τροφίμων και των ποτών, διεξήχθη το τριήμερο 15 – 17 Ιανουαρίου, στο Las Vegas Convention Center και ήταν πραγματικά απολαυστική! Χιλιάδες παραγωγοί, αγοραστές, έμποροι λιανικής, διανομείς και άλλοι επαγγελματίες του κλάδου γέμισαν τα halls της έκθεσης. 
Η Great Exhibitions, όπως πάντα πιστή στο ραντεβού της με τα μεγάλα εκθεσιακά γεγονότα, είχε και φέτος ευρεία παρουσία στη WFFS. Οι εταιρείες KONSTANTOPOULOS S.A.OLYMP και BELAS FOODS, παρουσίασαν τα εξαιρετικά προϊόντα τους στο κοινό των ΗΠΑ και όχι μόνο. Παράλληλα τρία μεγάλα Ευρωπαϊκά προγράμματα συμμετείχαν μέσω της Great Exhibitions. Πρόκειται για τα EU DELICIOUS, GOLD QUALITY και CHEESE EU, τα οποία διοργάνωσε η εταιρεία ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ και μέσω των οποίων δόθηκε η ευκαιρία σε μικρότερους Έλληνες παραγωγούς να αναδείξουν τα προϊόντα τους σε μια τεράστια αγορά. Παράλληλα, αξίζει να αναφερθεί ότι τα παραπάνω προγράμματα είχαν την άμεση στήριξη της Ε.Ε., η οποία ήταν και ο επίσημος Partner της έκθεσης με το brand “Enjoy – It’s from Europe”, το περίπτερο του οποίου βρισκόταν δίπλα από τα περίπτερα της Great Exhibitions και αύξησε κατά πολύ την επισκεψιμότητα στο χώρο.
Παράλληλα οι Έλληνες εκθέτες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν σε ένα διεθνές ακροατήριο για τα Π.Ο.Π. προϊόντα, σε fora που διοργανώθηκαν στο πλαίσιο της παρουσίας της Ε.Ε. και με πρωτοβουλία του διευθύνοντα συμβούλου της Great Exhibitions κ. Αλκιβιάδη Καλαμπόκη. Ο κος Μπέλας από τη Belas Foods μίλησε για την Π.Ο.Π. φέτα και η κα Αναστασιάδη από την KONSTANTOPOULOS S.A.OLYMP για τις Π.Ο.Π. ελιές Καλαμάτας.
Τέλος οι συμμετέχοντες καθώς και οι εκπρόσωποι των ευρωπαϊκών προγραμμάτων πραγματοποιήσαν event live cooking και έδωσαν την δυνατότητα στους επισκέπτες να γευτούν τον πλούτο της ελληνικής γεύσης.