Νέες και δυναμικές δράσεις της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE στον κλάδο των νωπών φρούτων και λαχανικών

Νέες και δυναμικές δράσεις της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE στον κλάδο των νωπών φρούτων και λαχανικών

H GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE αγκαλιάζει τον κλάδο των νωπών φρούτων και λαχανικών δημιουργώντας νέες δράσεις στον κλάδο των νωπών κηπευτικών. 

Οι επιτυχημένες δράσεις της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE για το 2016

Η GREAT - Greek Exports and Trade ολοκληρώνει το εκθεσιακό πρόγραμμα του 2016 με τρεις δυναμικές δράσεις, που ενίσχυσαν τους εκθέτες της σε δυναμικές αγορές, εμπλουτισμένες με B2B συναντήσεις. Πιο συγκεκριμένα:

Οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το 2016 την ελληνική συμμετοχή 30 εταιρειών του κλάδου  στη Δ.Ε. FRUITLOGISTICA πραγματοποιώντας προκαθορισμένες Β2Β συναντήσεις με μεγάλους αγοραστές του κλάδου,  που είχαν ως αποτέλεσμα σημαντικές εμπορικές συμφωνίες. 

 Με την ίδια επιτυχία πραγματοποιήθηκε και η Δ.Ε. FOODAFRICA 2016, στην οποία επικυρώθηκαν  πολλές εμπορικές συμφωνίες για τους Έλληνες παραγωγούς, καθιστώντας την συμμετοχή τους στην έκθεση, ως την σίγουρη πύλη των εξαγωγέων του κλάδου φρέσκων φρούτων και νωπών λαχανικών για τη μεγάλη αγορά της Αφρικής και της ευρύτερης περιοχής της Μέσης Ανατολής. 

Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE, βλέποντας σφαιρικά την εξαγωγική δραστηριότητα του κλάδου των φρέσκων φρούτων και λαχανικών και το άνοιγμά τους σε νέες δυναμικές αγορές, κλείνει το 2016 με την ελληνική συμμετοχή στη Δ.Ε. WOP 2016 στο Dubai. Η  ελληνική παρουσία απαρτίζεται από 13 δυναμικές εταιρείες του κλάδου, για τις οποίες η εταιρεία μας θα οργανώσει ουσιαστικές Β2Β συναντήσεις, με σκοπό την ενίσχυση των εξαγωγών. Παράλληλα, η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE έχει προσκαλέσει σημαντικό αριθμό δημοσιογράφων της περιοχής με σκοπό την ενημέρωσή τους για τις εξαγωγικές επιδόσεις των Ελλήνων συμμετεχόντων.

Τι ετοιμάζουμε για το 2017...

Μία δυναμική συμμετοχή στη Δ.Ε. FRUITLOGISTICA 2017, η οποία θα πραγματοποιηθεί 8-10/2/2017 στο Βερολίνο, στην οποία θα επαναλάβουμε για τους εκθέτες μας την οργάνωση  προκαθορισμένων Β2Β συναντήσεων με μεγάλες εταιρείες και σημαντικούς αγοραστές του κλάδου. 

Συνεχίζουμε με την FOODAFRICA Cairo 2017,  η οποία  θα φιλοξενήσει για δεύτερη φορά την θεματική ενότητα MacFruit Attraction ειδικά για φρέσκα φρούτα και λαχανικά, δίνοντας έμφαση με τον τρόπο αυτό στις αυξημένες ανάγκες της Αιγύπτου και της ευρύτερης περιοχής σε προϊόντα του πρωτογενούς τομέα, ιδίως μετά την διακοπή μόνιμων συνεργασιών με χώρες που παραδοσιακά τροφοδοτούσαν την αφρικανική αγορά με σημαντικές ποσότητες φρέσκων προϊόντων. Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE, κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα διοργανώσει προγραμματισμένες Β2Β συναντήσεις με ποιοτικούς αγοραστές νωπών φρούτων και λαχανικών, με σκοπό οι Έλληνες εκθέτες να προχωρήσουν σε σημαντικές εμπορικές συμφωνίες.


Η ελληνική συμμετοχή της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE  του 2017, θα ολοκληρωθεί  με τη διοργάνωση της Δ.Ε. WOP 2017, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Dubai. Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE έχει εξασφαλίσει για τους πελάτες της αποκλειστικές συναντήσεις με σημαντικούς αγοραστές του κλάδου των νωπών φρούτων και λαχανικών, με στόχο τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών. 

Σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε τις νέες μας δράσεις. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site μας http://greatexhibitions.gr/el/trade_shows