ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ GREAT EXHIBITIONS ΣΤΗ SPECIALITY FINE FOOD LONDON 2022

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ GREAT EXHIBITIONS ΣΤΗ SPECIALITY FINE FOOD LONDON 2022

Στην κορυφή του Olympia του Λονδίνου η Ελληνική συμμετοχή στη Speciality & Fine Food Fair London 2022!

Τράβηξε τα βλέμματα των αγοραστών η Ελληνική συμμετοχή, που διοργανώθηκε από τη Great Exhibitions, στη Speciality & Fine Food Fair London 2022. Το διήμερο 5-6 Σεπτεμβρίου σύσσωμη η Βρετανική αγορά (και όχι μόνο) βρέθηκε στο Λονδίνο και στο εκθεσιακό κέντρο Olympia. Πάνω από 500 εκθέτες συναντήθηκαν με περισσότερους από 10.000 αγοραστές από τους οποίους:

· 75% ήταν υπεύθυνοι αγορών στις εταιρείες τους

· 93% από το Ηνωμένο Βασίλειο

· 21% αγοραστές λιανικής:

· 33% αγοραστές HO.RE.CA.

· 18% χονδρέμποροι

Στους επισκέπτες περιλαμβάνονται επίσης σεφ, κυβερνητικοί φορείς, Εμπορικός Τύπος και Εθνικοί Δημοσιογράφοι.

Η Great Exhibitions, αποκλειστικός διοργανωτής της Speciality & Fine Food Fair London 2022 για την Ελλάδα και την Κύπρο, παρουσίασε τη συμμετοχή δέκα σημαντικών Ελληνικών επιχειρήσεων.

Το περίπτερο της Great Exhibitions βρισκόταν σε κεντρικό σημείο στο ισόγειο του εκθεσιακού χώρου, όπου συμμετείχε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, προβάλλοντας 8 εταιρείες, με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Στον ίδιο χώρο συμμετείχαν ανεξάρτητα και δύο ακόμα σημαντικές Ελληνικές εταιρείες, η Helios Pasta Industry και η OOtopia.

Η μεγάλη συμμετοχή της GREAT EXHIBITIONS και των συνεργατών της, σε μία έκθεση όπως είναι η SPECIALITY LONDON 2022, η οποία μάλιστα πραγματοποιήθηκε σε ένα κομβικό χρονικό σημείο, στη μετά-Brexit περίοδο, όπου γίνονται σημαντικές αλλαγές στο κομμάτι της αλυσίδας τροφίμων. Έτσι αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά η εξαιρετική πορεία των Ελληνικών εξαγωγών και η εμπιστοσύνη τους στην εταιρεία μας, στο κομμάτι της εκθεσιακής παρουσίας.

Επόμενη μεγάλη δράση μας η Sial Paris, 15 – 19 Οκτωβρίου στο, με τη μεγαλύτερη συμμετοχή μας ως τώρα στην έκθεση και περισσότερους από 100 εκθέτες