ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ GREAT EXHIBITIONS ΣΕ SALON CARAVAN

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ GREAT EXHIBITIONS ΣΕ SALON CARAVAN

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε φέτος η διοργάνωση της Ελληνικής συμμετοχής στην Δ.Ε. τουρισμού Caravan Salon από την Great Exhibitions, , η οποία έλαβε από τις χώρα στις 26/8-4/9 το 2022.

Για πρώτη φορά στα 61 χρόνια παρουσία της διοργάνωσης, οι εκθέτες ξεπέρασαν σε αριθμό τους 700, από 34 χώρες, ενώ η επισκεψιμότητα  ξεπέρασε τους 232,000, αποδεικνύοντας για ακόμα μια χρονιά ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση εναλλακτικού και mobile τουρισμού στη Ευρώπη.

Η Great Exhibitions διοργάνωσε το σύνολο της Ελληνικής συμμετοχής, με τις Περιφέρειες της Κρήτης, Θεσσαλίας, Κεντρικής Μακεδονίας και Ηπείρου στο Ηall 3, όπου και φιλοξενήθηκε  το Travel & Nature και η ποιότητα των συμμετοχών αυτών έφερε εκατοντάδες επισκέπτες στη τοποθεσία της Ελληνικής συμμετοχής, στο σύνολο των ημερών της διοργάνωσης.

Η ποιότητα της καλαίσθητης κατασκευής, οι προωθητικές ενέργειες καθώς και οι συναντήσεις των εκθετών με επαγγελματίες του κλάδου, που υλοποιήθηκαν σε συνεργασία με τον ΟΕΥ και τη διοργανώτρια εταιρία, βοήθησε ουσιαστικά το σύνολο της  Ελληνικής συμμετοχής, ενώ ο επαγγελματισμός με το οποίο ανταπεξήλθαν οι Περιφέρειες στις απαιτήσεις της έκθεσης  αποτέλεσε πόλο έλξης και θετικών εντυπώσεων για τους επισκέπτες της έκθεσης, αυξάνοντας τις προσδοκίες για την  ενίσχυση του συγκεκριμένου τουριστικού κλάδου στη χώρα μας, την επερχόμενη σεζόν.