ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ GREAT EXHIBITIONS ΣΕ SIAL AMERICA - SIAL CANADA

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ GREAT EXHIBITIONS ΣΕ SIAL AMERICA - SIAL CANADA

Ιστορική συμμετοχή στην πρώτη Sial America για τη Great Exhibitions!

Η πρώτη γενική έκθεση τροφίμων στις ΗΠΑ είναι πλέον γεγονός. H Sial America υποδέχτηκε στην πρεμιέρα της στο εκθεσιακό καλεντάρι, το τριήμερο 22 – 24 Μαρτίου στο Las Vegas, το σύνολο της αμερικανικής αγοράς. 320 εκθέτες από 20 χώρες επικοινώνησαν, αντάλλαξαν απόψεις και έκλεισαν συμφωνίες με  χιλιάδες επαγγελματίες Εισαγωγείς, Διανομείς, στελέχη της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου και της Μαζικής Εστίασης των ΗΠΑ.

Φυσικά και η συνεργασία της Great Exhibitions με τη διοργανώτρια εταιρεία των εκθέσεων Sial, Comexposium, δε μπορούσε να μην επεκταθεί και στη νέα αυτή μεγάλη έκθεση. Σε συνεργασία με το Ελληνο-Αμερικάνικο Εμπορικό Επιμελητήριο αναδείξαμε τη σημαντικότητα αυτή της έκθεσης στους Έλληνες παραγωγούς και προωθήσαμε την σημαντικότητα της εισόδου στην αγορά των ΗΠΑ.

Στο κάλεσμα αυτό ανταποκρίθηκαν οι εταιρείες Deas S.A., Dionysos SA και Eurimac S.A., τις οποίες και ευχαριστούμε για την άριστη και αγαστή συνεργασία. Το αποτέλεσμα της έκθεσης ήταν πλήθος στοχευμένων Β2Β συναντήσεων με ποιοτικότατους αγοραστές από την τοπική αγορά αλλά και την αγορά του Καναδά.

Η συμμετοχή μας σε υπερατλαντικές εκθέσεις συνεχίζεται. Σε συνεργασία με τη Novacert συμμετείχαμε στη Sial Canada (20-22 Απριλίου), με το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα οίνου "Τhe charming taste of Europe".

Περισσότερες πληροφορίες για το εκθεσιακό μας πρόγραμμα και τις υπηρεσίες μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο www.greatexhibitions.gr