ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ VINEXPO - WINE PARIS 2022

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ VINEXPO - WINE PARIS 2022

Επιστροφή για τον κλάδο του οίνου στο Παρίσι με την Wine - Vinexpo Paris!

Η δυναμική επιστροφή του εκθεσιακού κλάδου του Οίνου και των Αλκοολούχων ποτών είναι γεγονός! Τρεις φανταστικές ημέρες, με πολλή δουλειά, μεγάλο αριθμό ποιοτικών συναντήσεων και γευσιγνωσία ιδιαίτερων και μοναδικών κρασιών, μας υπενθύμισαν πόσο μας είχε λείψει η φυσική παρουσία μας σε εκθέσεις οίνου!

Το Paris Expo Porte de Versailles φιλοξένησε, μεταξύ 14 και 16 Φεβρουαρίου, 2.864 εκθέτες από 32 χώρες, επισκέπτες από περισσότερες από 100 χώρες και ένα πρόγραμμα με περισσότερα από 100 συνέδρια, οινικά master classes αλλά και πάνελ συζητήσεων.

Η Great Exhibitions δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη μεγάλη εκδήλωση του κρασιού και συμμετείχε για ακόμα μία φορά, ως ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος ελληνικών συμμετοχών με 8 μεγάλες Ελληνικές εταιρίες του κλάδου.

Η συμμετοχή, σύμφωνα και με δηλώσεις των ίδιων των εκθετών, κρίνεται πλήρως επιτυχημένη, καθώς οι αγοραστές, πέρα από πολλοί στον αριθμό, ήταν και υψηλής ποιότητας και δυναμικής. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι υπήρξαν και περιπτώσεις άμεσης συμφωνίας αγοραστών και εκθετών κατά τη διάρκεια της έκθεσης!

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνεργασία στους εκθέτες μας Cavino, Greek Wine Cellars, Κτήμα Παυλίδη, Κτήμα Άλφα , Οινοποιία Κατσάρος , Οινοποιία Ντούγκου, το Επιμελητήριο Λάρισας αλλά και την εταιρεία Οικονομοτεχνική, η οποία συμμετείχε με 2 μεγάλα Ευρωπαϊκά προγράμματα οίνου, τα “EU – European Quality Wine” και “Mediterranean Cheese and Wine”.

Το οινικό ταξίδι της Great Exhibitions συνεχίζεται με τη συμμετοχή 50 οινοποιείων στη μεγάλη έκθεση κρασιού ProWein, στο Ντίσελντορφ της Γερμανία 15 - 17 Μαΐου 2022. Σημειώνεται ότι παρέχουμε ένα πλήρες πρόγραμμα ενίσχυσης των εξαγωγών οίνου και αλκοολούχων ποτών, με πάνω από 10 εκθέσεις σε Ευρώπη και Ασία!

Το ραντεβού μας με το Παρίσι ανανεώνεται για τον Οκτώβριο με τη μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς Sial Paris 2022! Διαθέτουμε προνομιακούς χώρους σε όλα τα Hall, ενώ οι θέσεις λιγοστεύουν μέρα με τη μέρα. Μη χάσετε την μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς!

Περισσότερες πληροφορίες στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή το 210-7755080