ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ TUTTOFOOD 2021

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ TUTTOFOOD 2021

Πέρα από κάθε προσδοκία η επιτυχία της Ελληνικής συμμετοχής στην Tuttofood 2021!

Στο Μιλάνο, 22-26 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε η TUTTOFOOD, η πρώτη μεγάλη διεθνής έκθεση στην Ιταλία με φυσική παρουσία μετά την πανδημία. Η έκθεση, πραγματοποιήθηκε παράλληλα με τη HOST και τη MEAT-TECH, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Περισσότεροι από 150.000 επισκέπτες συναντήθηκαν δια ζώσης με 2.700 εταιρείες και ήταν φανερό ότι η φυσική παρουσία προσδίδει ζωντάνια και ενισχύει το δίαυλο επικοινωνιάς και συνεργασίας της εφοδιαστικής-αγοραστικής αλυσίδας και των εταιρειών-παραγωγών τροφίμων και ποτών.

22 ελληνικές εταιρείες έδωσαν με επιτυχία το "παρών" και μέσα από μια καλοσχεδιασμένη από την GREAT EXHIBITIONS συμμετοχή παρουσίασαν στους διεθνείς αγοραστές τα εκλεκτά ελληνικά τους προϊόντα. Η συμμετοχή της GREAT EXHIBITIONS ξεχώρισε για την άψογη ξύλινη κατασκευή, τη νέα εκθεσιακή ταυτότητα "TRULY GREECE" αλλά και το προνομιακό σημείο στο Food Avenue της TUTTOFOOD. Όλα τα παραπάνω μαζί με την άψογη παρουσία των Ελλήνων εκθετών συνετέλεσαν στο να γίνει η ελληνική συμμετοχή πόλος έλξης εκατοντάδων επισκεπτών αλλά και να σχολιαστεί ιδιαίτερα η μοναδικότητα και η υψηλή ποιότητα των προϊόντων τους.

Στην έκθεση του 2021 συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι παρακάτω εταιρείες: OSCAR SA, AMP SA, RITOS FOODS, VIOTYR S.A., HELLAS QUALITY FOODS, RAKS PETRAKIS SA, EVANGELOS TSANOS LTD, EC STEVIA SA, FRATE LEONE, ELVIDA FOODS SA, OLIVELAWON KAMPOURIS, S.N. KAKIAS & COG.P., DSAM CONSULTING SA, ERTHA PC, VAMVALIS FOODS SA, BEGAS AGRO, SIONAS CHARALAMPOS, KOURANTIDIS NIKOLAOS, G. BROS KOURTIDI SA, MONASTIC ANNI MARIA DOGRAMADJIAN, ΑFOI ΜΑVRIDI κ.α.

Για να ενισχύσει την προώθηση των προϊόντων της, η Περιφέρεια Αττικής, με την συνδρομή της GREAT EXHIBITIONS, διοργάνωσε event γευσιγνωσίας – Live Showcooking. Ο Chef κύριος Κωνσταντίνος Μουζάκης από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ακρόπολις, δημιούργησε ελκυστικά πιάτα με προϊόντα των εκθετών της Περιφέρειας Αττικής τα οποία έγιναν αποδεκτά με ενθουσιασμό από το πολυπληθές κοινό που τα γεύτηκε. Μέσω αυτού του γεγονότος ενισχύθηκε σημαντικά το προφίλ των συμμετεχουσών εταιρειών στο Live Showcooking αλλά και η φήμη της ελληνικής διατροφής που κατακτά σημαντικό μερίδιο της ιταλικής αγοράς.

Η TUTTOFOOD 2021 έκλεισε, αφήνοντας πλήρως ικανοποιημένους τους Έλληνες εκθέτες και η συμμετοχή στην επόμενη διοργάνωση 8 -11 Μαΐου 2023 αναμένεται να είναι εμφανώς αυξημένη αφού ήδη έχουν γίνει σχετικές προκρατήσεις λόγω των θετικών αποτελεσμάτων της έκθεσης για τους Έλληνες συμμετέχοντες. Η επόμενη συμμετοχή για την GREAT EXHIBITIONS είναι στη διεθνή έκθεση FREE FROM που θα γίνει στο Άμστερνταμ από 23 έως 24 Νοεμβρίου 2021. Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του 2022 μπορείτε να καλείτε στο 2107755080, να στέλνετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." tabindex="-1">ιΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να επισκέπτεστε το www.greatexhibitions.gr.