Επιτυχημένη η παρουσία της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE στη Δ.Ε. FRUITLOGISTICA 2016

Επιτυχημένη η παρουσία της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE στη Δ.Ε. FRUITLOGISTICA 2016

Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία τη συμμετοχή 24 ελληνικών επιχειρήσεων στη φετινή διεθνή έκθεση FRUITLOGISTICA 2016, τη μεγαλύτερη και δημοφιλέστερη διεθνή έκθεση του κλάδου των φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Η εταιρεία μας διοργάνωσε μια πολύ δυναμική συμμετοχή, διπλασιάζοντας τον αριθμό των εκθετών της και παρουσιάζοντας εντυπωσιακά και καλαίσθητα περίπτερα.

Η παρουσίαση των ελληνικών φρέσκων φρούτων και λαχανικών που συμμετείχαν στην ομάδα μας έγινε στο πλαίσιο μιας άρτιας και καλοσχεδιασμένης εκθεσιακής παρουσίας, που αντικειμενικά ξεχώρισε ανάμεσα στις δεκάδες συμμετοχές χωρών απ’ όλο τον κόσμο.

Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE, μέσα στο τριήμερο της έκθεσης, διοργάνωσε πάνω από 200 προγραμματισμένες συναντήσεις με εξειδικευμένους και σημαντικούς αγοραστές νωπών φρούτων και λαχανικών και αρκετοί Έλληνες εκθέτες έχουν ήδη προχωρήσει σε υπογραφή παραγγελιών.

Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE φιλοξένησε σημαντικές παρουσίες, όπως η OPORELLO, VENUS GROWERS, ALFA VITA, ARTION κα. Επίσης, ξεχώρισαν οι συμμετοχές περιφερειών, όπως ήταν η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, που συμμετείχαν με πολύ δυναμική παρουσία. Τα κυριότερα οπωροκηπευτικά που παρουσιάστηκαν στα περίπτερα της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE ήταν: ακτινίδια, μήλα, πορτοκάλια, κάστανα, ροδάκινα, σταφύλια, ρόδια, φράουλες, κεράσια, μύρτιλο, αχλάδια, βερίκοκα, βιολογικά προϊόντα κα.

Η καλαίσθητη κατασκευή και η οργανωμένη συμμετοχή της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE, μαζί με οργανωμένες B2B συναντήσεις έδωσε στους εκθέτες της την ευκαιρία να προβάλουν τα προϊόντα τους με επιτυχία και να πραγματοποιήσουν σημαντικό αριθμό εμπορικών συναντήσεων και να προβούν σε συνάψεις σημαντικών συμφωνιών.

Είναι άξιο αναφοράς ότι το 2016 καταγράφεται η υψηλότερη συμμετοχή εμπορικών επισκεπτών. Η Δ.Ε. FRUITLOGISTICA του 2016, συγκέντρωσε πάνω από 70.000 επισκέπτες από 130 χώρες,, ενώ ο αριθμός των εκθετών ξεπέρασε τους 1.890 από 84 χώρες του κόσμου. Για ακόμη μια φορά παρουσιάστηκαν νέα, καινοτόμα προϊόντα και τεχνολογίες, καθώς και νέες πολιτικές marketing στον κλάδο των φρέσκων φρούτων και λαχανικών.

Η επιτυχημένη διοργάνωση της ελληνικής συμμετοχής από την GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE,  θέτει τα θεμέλια για μια μεγαλύτερη και με περισσότερα προϊόντα ελληνική συμμετοχή στην FRUITLOGISTICA 2017. 

Η φετινή συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων αυξήθηκε αισθητά, συγκριτικά με το 2015, γεγονός που αποδεικνύει την προσπάθεια των Ελλήνων επιχειρηματιών για εξωστρεφή δραστηριότητα ως μοναδική διέξοδο της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας τους. 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης διοργανώθηκε και το 35ο Συνέδριο για την Παραγωγή Νωπών Οπωροκηπευτικών και για πρώτη φορά διοργανώθηκε εκδήλωση σχετική με την μεταφορά και αποθήκευση προϊόντων με την επωνυμία ”Logistics Hub”. Δεν έλειψε και το Βραβείο Καινοτομίας, θεσμός που παρουσιάζεται από τον εκθεσιακό φορέα του Βερολίνου και το περιοδικό Fruchthandel Magazine και αποτελεί αναγνωρισμένη διάκριση στον κλάδο, με κριτική επιτροπή που αποτελείται από επαγγελματίες του χώρου.

Μέσα στα πλαίσια της υποστήριξης και ενίσχυσης της ελληνικής εξαγωγικής κοινότητας, η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE συνεχίζει την ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων με ένα πλούσιο επιχειρησιακό πρόγραμμα με το επόμενο μεγάλο εκθεσιακό γεγονός τη Δ.Ε. PROWEIN στο Dusseldorf  τον ερχόμενο Μάρτιο. Περισσότερα νέα στο site www.greatexhibitions.gr