FMS - FOOD MARKET SHOW 2020

FMS - FOOD MARKET SHOW 2020

8-11 Δεκεμβρίου 2020 η πρώτη Virtual έκθεση Ελληνικών Τροφίμων και Ποτών
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι νέες συμμετοχές!
Ολοένα και αυξάνεται ο αριθμός των επιχειρήσεων που δηλώνουν την συμμετοχή τους στην FMS - Food Market Show, την 1η διαδικτυακή έκθεση Ελληνικών Τροφίμων και Ποτών που διοργανώνει η Great Exhibitions στις 8-11 Δεκεμβρίου 2020.
Μεταξύ  των περιφερειών που ενισχύουν  τις εταιρείες  των περιοχών τους, για να αξιοποιήσουν με την συμμετοχή τους στην διαδικασία προσέγγισης νέων αγοραστών που ενδιαφέρονται για τα ποιοτικά Ελληνικά προϊόντα, προστέθηκε  η Περιφέρεια Αττικής.  H Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφέρεια Κρήτης, η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης και άλλοι θεσμικοί φορείς ενισχύουν τις εταιρίες τους για την συμμετοχή τους στη FOOD MARKET SHOW.
 
Οι εταιρείες έχουν ήδη ξεπεράσει τις 100 και ενδεικτικά αναφέρουμε τις παρακάτω εταιρείες από διαφόρους κλάδους:
Untitled
Η προσέγγιση των αγοραστών εντατικοποιείται με πολλαπλές διαφημιστικές προσεγγίσεις σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το LinkedIn, Facebook, Instagram, YouTube κ.α. Παράλληλα, σημαντικός αριθμός των χωρών και  εγγραφές εκατοντάδες επιβεβαιωμένων αγοραστών είναι γεγονός.
 
Ο σημαντικότερος αριθμός αγοραστών προέρχεται από 55 και πλέον χώρες μέχρι σήμερα, όπως Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βραζιλία, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Εσθονία, ΗΑΕ, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Καναδάς, Κουβέιτ, Κύπρος, Ολλανδία, Ουγγαρία, Παναμάς, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σιγκαπούρη και πολλές άλλες.
 
Σημαντικές όχι μόνο αριθμητικά αλλά και ποιοτικές οι πρώτες ενδείξεις για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές που έχουν κάνει εγγραφή στην Food Market Show. Μεταξύ άλλων έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους distributors, εισαγωγείς από μεγάλες εταιρείες όπως TJX, WHOLE FOODS MARKET (UK), TESCO, AUCHAN France, COST PLUS, FOOD MATCH INC, ROLAND FOODS,  ARAMTEC LLC, WORLD MARKET, KOLONAKI GROUP, ATLAS BRAND MANAGEMENT, ΑΝΕΔΗΚ - ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ κ.α.
 
Ενα μήνα πριν την έναρξη της FMS - Food Market Show υπάρχει χρόνος για να μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε αυτό το μοναδικό γεγονός.
 
Δηλώστε την συμμετοχή σας ΤΩΡΑ !!!
Την έκθεση στηρίζουν σημαντικοί χορηγοί επικοινωνίας:
1
 
και τελεί υπό την αιγίδα: 
2
Η νέα διαδικτυακή πραγματικότητα στον χώρο των εκθέσεων από την GREAT EXHIBITIONS  είναι γεγονός.
Επισκεφτείτε το Food Market Show και εκθέστε τα μοναδικά σας προϊόντα στη παγκόσμια αγορά.
Για  περισσότερες πληροφορίες για την συμμετοχή σας μπορείτε να καλέσετε στο 210 7755080 και να στείλτε μήνυμα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.