Δυναμική η παρουσία της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE σε εκθέσεις στον κλάδο των οικοδομικών υλικών

Δυναμική η παρουσία της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE σε εκθέσεις στον κλάδο των οικοδομικών υλικών

H GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά προσφέρει την δυνατότητα στις ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου των δομικών υλικών και εξοπλισμού να ενισχύσουν τις εξαγωγές τους με μια σειρά στοχευμένων εκθέσεων στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. 

Οι χώρες του αραβικού κόσμου γνωρίζουν τα τελευταία χρόνια πρωτοφανείς ρυθμούς οικοδομικής ανάπτυξης: μεγάλα έργα υποδομής στις μεταφορές και την βιομηχανία δίνουν την ώθηση για την ευρύτερη ανάπτυξη του κλάδου των δομικών με την ανέγερση ξενοδοχείων και άλλων τουριστικών υποδομών, κατοικιών, εμπορικών κέντρων κοκ.

Σε συνεργασία με την IFP Group, την μεγαλύτερη εταιρεία διοργάνωσης εκθεσιακών γεγονότων στον αραβικό κόσμο, και με δοκιμασμένες εκθέσεις όπως η PROJECT QATAR (9-12 Μαΐου 2016) και η SAUDI BUILD (17-20 Οκτωβρίου 2016), η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE προσφέρει αξιόπιστες προτάσεις για την δημιουργία σταθερών και μακροχρόνιων συνεργασιών και την αύξηση των πωλήσεών σας στην Μέση Ανατολή, δίνοντας διέξοδο στις ελληνικές επιχειρήσεις σε μια περίοδο που η οικοδομική δραστηριότητα στην Ελλάδα έχει μειωθεί σημαντικά.

H PROJECT QATAR ( www.projectqatar.com) είναι η μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου στη χώρα από πλευράς αριθμού εκθετών και εμπορικών επισκεπτών καλύπτει όλο το φάσμα των δομικών υλικών και εξοπλισμού, ενώ παράλληλα με αυτήν διεξάγονται οι θεματικές εκθέσεις QATAR STONE TECH για μάρμαρο και πέτρα και η HEAVY MAΧ για βαρέα οχήματα και μηχανήματα. To Qatar βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στο επίκεντρο μιας ακμαίας οικοδομικής δραστηριότητας. Με τη διοργάνωση του FIFA WORLD CUP το 2022 και το μακροπρόθεσμο εθνικό πρόγραμμα “QATAR NATIONAL VISION 2030”, το Κατάρ ανοίγει τις πόρτες του στις διεθνείς επενδύσεις με mega- projects υποδομών όπως η δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων, δρόμων, αγωγών, του λιμένος και τριών γραμμών μετρό για την πρωτεύουσα Doha. 

H SAUDI BUILD (www.saudibuild-expo.com) αποτελεί για τρείς δεκαετίες την μεγαλύτερη διακλαδική έκθεση δομικών υλικών και εξοπλισμού στην Σαουδική Αραβία. Παράλληλα με αυτήν διεξάγονται οι θεματικές εκθέσεις SAUDI STONE TECH για μάρμαρο και πέτρα και η SAUDI PMV SERIES για βαρέα οχήματα και μηχανήματα. Ατμομηχανή της οικονομικής ανάπτυξης στην Σαουδική Αραβία αποτελεί ο τομέας των κατασκευών με πολλά εν εξελίξει δημόσια και ιδιωτικά έργα υποδομών και στέγασης, ο κύκλος εργασιών των οποίων αναμένεται να ξεπεράσει το ένα τρισεκατομμύριο δολάρια στα χρόνια που ακολουθούν.

Για μια πληρέστερη ενημέρωση σχετικά με τις προαναφερθείσες διεθνείς εκθέσεις μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.greatexhibitions.gr και στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας εταιρείας: www.ifpgroup.net . Άμεσα θα σας γνωστοποιηθούν και οι επόμενες εκθεσιακές δράσεις μας στην Μέση Ανατολή.