Με επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE  στη SIAL Middle East

Με επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE στη SIAL Middle East

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE στην 6η διεθνή έκθεση SIAL Middle East 2015 που διοργανώθηκε στις 7-9 Δεκεμβρίου 2015 στο Abu Dhabi. Η Δ.Ε. SIAL Middle East είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση στον κλάδο τροφίμων - ποτών στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής (ΜΕΝΑ), και με ετήσια παρουσία, αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη έκθεση στην περιοχή.

Η φετινή διοργάνωση υπήρξε πρωτοφανής, καθώς συγκέντρωσε πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών, σημειώνοντας αύξηση 48% σε σχέση με πέρυσι, ξεπερνώντας τις 22.000 εμπορικούς επισκέπτες. Στη SIAL Middle East, συμμετείχαν πάνω από 820 εκθέτες και περισσότερα από 28 εθνικά περίπτερα

Η παρουσίαση των ελληνικών προϊόντων έγινε μέσα από μια άρτια παρουσία της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE και έδωσε τη δυνατότητα στους εκθέτες της να παρουσιάσουν επιτυχώς τα προϊόντα τους στη φετινή διοργάνωση της SIAL Middle East.  

Οι επισκέπτες ενθουσιάστηκαν από την ποιότητα των ελληνικών προϊόντων και από την πλευρά τους, οι Έλληνες εκθέτες δειγμάτισαν με γευστικές δοκιμές στους επισκέπτες του Περιπτέρου τους και πραγματοποίησαν ικανοποιητικό όγκο συναντήσεων. Οι επιπρόσθετες εμπορικές επαφές που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια του Hosted Buyers Program, ήρθαν να επισφραγίσουν την επιτυχία της συμμετοχής τους.

Στα εγκαίνια της έκθεσης παρευρέθηκε ο Έλληνας Πρέσβης μας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κος Ζώης και υποδέχτηκε στο Ελληνικό Περίπτερο τους υψηλού επιπέδου προσκεκλημένους και επισκέπτες.

Η απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση της ελληνικής συμμετοχής από την GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE, θέτει τα θεμέλια για μια μεγαλύτερη και με περισσότερα προϊόντα ελληνική συμμετοχή στη SIAL Middle East 2016, αποτυπώνοντας την εξωστρεφή και δυναμική πορεία των ελληνικών προϊόντων.

Μέσα στα πλαίσια της υποστήριξης και ενίσχυσης της ελληνικής εξαγωγικής δραστηριότητας, η GREAT – Greek Exports and Trade συνεχίζει την ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων με την διοργάνωση της ελληνικής συμμετοχής σε τέσσερα μεγάλα εκθεσιακά γεγονότα, τις διεθνείς εκθέσεις ISM στην Κολωνία, την FRUITLOGISTICA στο Βερολίνο, την PROWEIN στο Ντύσσελντορφ και την FOOD EXPO στην Αθήνα στο άμεσα προσεχές διάστημα