Πρώτη Οργανωμένη Ελληνική Συμμετοχή στη διεθνή έκθεση PLMA Chicago 2015

Πρώτη Οργανωμένη Ελληνική Συμμετοχή στη διεθνή έκθεση PLMA Chicago 2015

H GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την συμμετοχή 11 ελληνικών επιχειρήσεων στην πρώτη συντεταγμένη προσπάθεια προβολής των ελληνικών προϊόντων στην μεγαλύτερη έκθεση ιδιωτικής ετικέτας της Βορείου Αμερικής. Το Ελληνικό Περίπτερο στην PLMA Chicago πλαισίωσαν μεγάλες εταιρείες του εγχώριου κλάδου τροφίμων όπως οι HQF- Kanaki, Haitoglou Bros, Palirria, Konstantopoulos- Konstolymp, Nestos, Georgoudis- Parthenon, Venus Growers, Agrovim, Vamvalis Foods και Athenian Family Bakery- Ferro με προϊόντα όπως κατεψυγμένες ζύμες, έτοιμα γεύματα, κονσερβοποιημένα φρούτα και λαχανικά, ελαιόλαδο, ελιές, ξηρούς καρπούς, αρτοσκευάσματα, γλυκά και προϊόντα σουσαμιού, ενώ στον τομέα καλλυντικών και ειδών προσωπικής φροντίδας εξέθεσε τα προϊόντα της η Smile Vosmandros SA.

Οι εκθέτες έμειναν ικανοποιημένοι τόσο από την ποσότητα και την ποιότητα των επαφών που πραγματοποίησαν, όσο και από την άρτια οργάνωση και εξυπηρέτηση του συνόλου των αναγκών της συμμετοχής τους πριν και κατά την διάρκεια της έκθεση με αποτέλεσμα να έχουν έρθει ήδη σε προχωρημένες εμπορικές συζητήσεις και αρχικές παραγγελίες.

To ενδιαφέρον για προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας αυξάνεται σταθερά τα τελευταία χρόνια. Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE, αναγνωρίζοντας αυτές τις εξελίξεις, εντείνει και επεκτείνει την ήδη καλή συνεργασία της με την διοργανώτρια PLMA, παρέχοντας την δυνατότητα προβολής των ελληνικών προϊόντων και στην PLMA Amsterdam 2016 με ένα πλήρες και οικονομικό πακέτο συμμετοχής.

Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί από την GREAT GREEK EXPORTS AND TRADEστις δράσεις της στην Αμερική με ένα μεγάλο πρόγραμμα 5 εκθέσεων και μια σειρά Β2Β συναντήσεων που στοχεύουν στην ολοκληρωμένη και αποτελεσματική είσοδο των ελληνικών προϊόντων στις ΗΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες για την PLMA Amsterdam καθώς και για το σύνολο των εκθεσιακών και άλλων δράσεων της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE ανά τον κόσμο, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.greatexhibitions.gr