ΒΙΟFACH 2020 Εξαιρετική η 5η Συνεχόμενη Ελληνική Συμμετοχή

ΒΙΟFACH 2020 Εξαιρετική η 5η Συνεχόμενη Ελληνική Συμμετοχή

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, η συμμετοχή της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE στην  μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση βιολογικών προϊόντων Biofach-Vivaness 2020 στέφθηκε με επιτυχία καθώς η παρουσία της ήταν διπλάσια σε συμμετοχές και σε επιφάνεια σε σχέση με το 2019. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο της Νυρεμβέργης, 12 έως 15 Φεβρουαρίου 2020.

Η έκθεση που στα 31 χρόνια της διεθνούς της παρουσίας λειτουργίας αποτελεί κορυφαίο παγκόσμιο γεγονός για τον κλάδο των οργανικών τροφίμων, πραγματοποιήθηκε στη Νυρεμβέργη και συγκέντρωσε σχεδόν 3.792 εκθέτες από 110 χώρες καθώς και πάνω από  51.500 επισκέπτες.

Με την διακριτή της παρουσία σε ένα πολύ κεντρικό Hall της έκθεσης (Hall 4), η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE και οι συνεργάτες τις ανέδειξαν τη δυναμική της χώρας μας στον τομέα των βιολογικών τροφίμων και ποτών. Στην έκθεση του 2020 συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι παρακάτω εταιρείες: AGROKTIMATA KRITIS, ANTHEA ORGANICS, BIOGREEN OLIVE OIL, COOPERATIVE DE SAFRAN, ''ELASION'' MALLIOTAKI MARIA, G. NEOFOTISTOS & CO, HELIOS PASTA INDUSTRY, MELODIA,  ΜΙNERVA, STYLIS OLIVE PRODUCERS COOPERATIVE, TERRA CRETA SA κ.α.

Στην έκθεση έδωσε το παρών ο Νικόλαος Μπελιάς, επικεφαλής του γραφείου ΟΕΥ Μονάχου, που αντάλλαξε απόψεις με τους έλληνες εκθέτες και έδειξε ικανοποιημένος από την παρουσία που σφραγίστηκε με την απονομή της τιμητικής διάκρισης του βραβείου ΤΟΠ 10 στην Terra Creta για το εξαιρετικό έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδό της.

Η επιτυχημένη συμμετοχή της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE στην έκθεση του 2020 αποτελεί την βάση για μια ακόμη πιο δυναμική παρουσία στην επόμενη έκθεση που θα πραγματοποιηθεί 17-20 Φεβρουαρίου 2021.

Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE με ένα πλούσιο εκθεσιακό πρόγραμμα 75 Διεθνών Εκθέσεων υποστηρίζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια τις εξαγωγικές προσπάθειες των ελληνικών εταιρειών σε όλες τις ηπείρους.

Επόμενος σταθμός για τα βιολογικά προϊόντα είναι η FREE FROM FUNCTIONAL FOOD – INGREDIENTS 2020, που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη, 24-25 Ιουνίου 2020 και ακολουθεί η δυναμική ανερχόμενη PLANT BΑSED έκθεση που θα διεξαχθεί στη Νέα Υόρκη 5-6 Ιουνίου 2020.

Περισσότερα νέα της εταιρείας στο site www.greatexhibitions.gr