Η 1 παρουσία της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE στην WINEPARIS 2020

Η 1 παρουσία της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE στην WINEPARIS 2020

H GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE   διοργάνωσε την πρώτη ελληνική συμμετοχή στην WINEPARIS 2020 με μεγάλη επιτυχία. Για πρώτη χρονιά έγινε συνένωση εκθέσεων, VINEXPO PARIS & WINEPARIS , οι οποίες αποτέλεσαν το πρώτο επιχειρηματικό γεγονός του 2020, αφιερωμένο στα κρασιά και σε οινοπνευματώδη ποτά. Αυτή η πρώτη κοινή συστέγαση σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο και καθιερώνει το Παρίσι τον Φεβρουάριο ως βασικό ετήσιο γεγονός στη βιομηχανία του κρασιού.

Η WINEPARIS 2020 , γνώρισε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία την φετινή χρονιά, αφού η συνένωση της με την VINEXPO PARIS απογείωσε τον αριθμό με την παρουσία 2.800 εκθετών και  29.280 επαγγελματικών επισκεπτών από 126 χώρες.  Καθοριστικός παράγοντας αύξησης της επισκεψιμότητας στάθηκε η επιτυχημένη διοργάνωση που παρείχε πρόγραμμα γεμάτο δράση με πολυάριθμες διασκέψεις για τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς οινοπνευματωδών ποτών αλλά και ενημέρωσης για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Φέτος, η Ελληνική συμμετοχή GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE  βρισκόταν στο Hall 7.1. με σημαντική παρουσία των Ελληνικών εταιρειών οινοποιίας με τα μεγαλύτερα οινοποιεία της χώρας όπως  CAVINO, GREEK WINE CELLARS και ΚΤΗΜΑ ΠΑΥΛΙΔΗΣ. Οι εκπρόσωποι των συμμετεχουσών εταιρειών δήλωσαν ευχαριστημένοι, αφού αντιλήφθηκαν ότι η Γαλλική αγορά αποτέλεσε σημείο συνάντησης και αναφοράς στο εμπόριο Οίνου. Υπάρχουν οι καλύτεροι οιωνοί ανάπτυξης και κορύφωσης της συγκεκριμένης έκθεσης για τις επόμενες χρονιές. Με τη σειρά της η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE θα θέσει υψηλά τον πήχη για την προώθηση του κρασιού σε παγκόσμιο επίπεδο, προκειμένου να γίνει γνωστός ο πλούτος των Ελληνικών αμπελώνων.

Μέσα στα πλαίσια της υποστήριξης και ενίσχυσης της ελληνικής εξαγωγικής κοινότητας, η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE βρίσκεται κοντά στους οινοπαραγωγούς με ένα πολύ πλούσιο εκθεσιακό πρόγραμμα για το 2020 & 2021, περιλαμβάνοντας πάνω από 75 μεγάλα εκθεσιακά γεγονότα στον κλάδο των τροφίμων και ποτών και με εξειδικευμένα εκθεσιακά γεγονότα μόνο για τον κλάδο του οίνου. Η εταιρεία μας μέσα από τις δράσεις της δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες οινοποιούς να ανοίξουν νέες δυναμικές αγορές από την Ευρώπη μέχρι την Αμερική και από την Κίνα μέχρι τη μέχρι την Ασία.  

Επόμενο ραντεβού για τον κλάδο των Ελλήνων παραγωγών είναι η συμμετοχή μέσω της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE στη PROWEIN  που θα διεξαχθεί στο Nτύσσελντορφ από τις 15 έως τις 17 Μαρτίου, με την συμμετοχή πολλών περιφερειών, μεγάλων οινοποιείων και ξεχωριστών μικρών παραγωγών. Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE ετοιμάζει σειρά παράλληλων εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Τέλος, η WINEPARIS & WINEXPO 2021 θα πραγματοποιηθεί  από τις 15 έως τις 17 Φεβρουαρίου 2021 στο Παρίσι.

Περισσότερα νέα στο site www.greatexhibitions.gr