Δ.Ε. FRUITLOGISTICA 2020 Ισχυρή Ελληνική Παρουσία

Δ.Ε. FRUITLOGISTICA 2020 Ισχυρή Ελληνική Παρουσία

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για ακόμα μια χρονιά, η συμμετοχή της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE στη κορυφαία εμπορική και καινοτόμο έκθεση FRUIT LOGISTICA 2020  που αποτελεί σημείο συνάντησης στην παγκόσμια βιομηχανία νωπών οπωροκηπευτικών. Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από 5 και ολοκληρώθηκε στις 7 Φεβρουαρίου 2020 στο Βερολίνο, στο εκθεσιακό κέντρο Berlin ExpoCenter City και φιλοξένησε πάνω από 3.300 εκθέτες από περισσότερες από 80 χώρες και πάνω από 72.000 αγοραστές και εμπορικούς επισκέπτες από 130 χώρες. Πέραν της μεγάλης παρουσίασης ποιοτικών προϊόντων , μεγάλη σημασία δόθηκε στην “γνωριμία” με σπουδαία τεχνολογικά επιτεύγματα , τα οποία αλλάζουν τους συμβατικούς κανόνες παραγωγής, συγκομιδής και τυποποίησης των προϊόντων του κλάδου.

Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE φιλοξένησε το σύνολο των Ελληνικών Περιφερειών που συμμετείχαν στην έκθεση: η Περιφέρεια Ηπείρου, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας , η Περιφέρεια Κρήτης , η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και η Περιφέρεια Θεσσαλίας , με ένα σημαντικό αριθμό εκθετών, παρουσίασαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τα ποιοτικά προϊόντα της ελληνικής παραγωγής. Ακόμη ισχυρό ¨παρών¨ έδωσαν  35 και πλέον εταιρείες του κλάδου των νωπών φρούτων και λαχανικών  μεταξύ των οποίων οι EL PINAR – GREEN ETHOS, CHATZIDAKIS SA, OPORELLO SA, , ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ , KAPLANIS FRUITS, INA PLASTICS κα., οι οποίες απέδειξαν για ακόμη μια φορά τη δυναμική τους στις διεθνείς αγορές, επέδειξαν την ποικιλία και την ποιότητα των προϊόντων τους, αλλά και την σταθερή τους εκθεσιακή παρουσία στην FRUITLOGISTICA

Η παρουσίαση των ελληνικών προϊόντων με τη νέα εκθεσιακή ταυτότητα Truly Greece της Great Greek exports and trade, ανέδειξε με μοναδικό τρόπο την υπεροχή των ελληνικών προϊόντων. Η ποιότητα βασισμένη σε  ορθές γεωργικές πρακτικές αλλά και στην μακραίωνη Ελληνική διατροφική κουλτούρα, ξεχώρισε ανάμεσα στις δεκάδες συμμετοχές χωρών απ’ όλο τον κόσμο και έγινε πόλος έλξης εκατοντάδων επισκεπτών κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Οι εκθέτες πραγματοποίησαν σημαντικό αριθμό εμπορικών συναντήσεων, ανανέωσαν υπάρχουσες εμπορικές συμφωνίες, πραγματοποίησαν νέες και έδειξαν στους ξένους αγοραστές ότι η εκθεσιακή τους παρουσία και κουλτούρα έχει αναβαθμιστεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια.

Η επιτυχημένη διοργάνωση της ελληνικής συμμετοχής από την GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE,  οφείλεται στην υψηλής αισθητικής κατασκευή των περιπτέρων, στη άρτια προετοιμασία και στις προσκλήσεις αγοραστών, που λειτούργησαν ουσιαστικά, βοηθώντας τις συμμετέχουσες εταιρείες να βρουν νέα δίκτυα διανομών, αγοραστές και αλυσίδες super market. Η επιτυχημένη διοργάνωση της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE  θέτει τα θεμέλια για μια μεγαλύτερη και με περισσότερα προϊόντα ελληνική συμμετοχή στην FRITLOGISTICA 2020, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 3-5/2/2021.

Μέσα στα πλαίσια της υποστήριξης και ενίσχυσης της ελληνικής εξαγωγικής κοινότητας, η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE βρίσκεται πάντα κοντά στους Έλληνες εξαγωγείς με ένα πλούσιο εκθεσιακό πρόγραμμα και δράσεις για το 2020 & 2021 , περιλαμβάνοντας πάνω από 55 δημοφιλή εκθεσιακά γεγονότα στον κλάδο των τροφίμων και ποτών σε όλον τον κόσμο. Η επόμενη εκθεσιακή συνάντηση για τον κλάδο είναι η Fruit Attraction 20-22/10/2020 στη Μαδρίτη  και  η WOP 10-12/12/2020 στο Ντουμπάι.  

Περισσότερα νέα της εταιρείας στο site www.greatexhibitions.gr