Η φετινή «γλυκιά» Ελληνική παρουσία στην Δ.Ε. ISM 2020

Η φετινή «γλυκιά» Ελληνική παρουσία στην Δ.Ε. ISM 2020

Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE διοργάνωσε επιτυχώς για μια ακόμα φορά  την Ελληνική συμμετοχή  σημαντικών επιχειρήσεων του κλάδου των γλυκών και ζαχαρωδών ειδών στη 50η διεθνή έκθεση ISM 2020 που πραγματοποιήθηκε από 2 έως 5 Φεβρουαρίου 2020.

Η ISM αποτελεί τη μεγαλύτερη στο είδος της παγκοσμίως , ανοίγοντας τις πόρτες μόνο σε επαγγελματίες επισκέπτες. Ανοδική πορεία σημείωσε η συμμετοχή των εκθετών, οι οποίοι ανήλθαν στους 1.750 από 76 χώρες εκ των οποίων το 87% ήταν διεθνείς εκθέτες ( εκτός Γερμανίας).  Σε αντίθεση με την ανοδική πορεία των εκθετών, ο αριθμός των επισκεπτών μειώθηκε ελάχιστα σε σχέση με το 2019. Ο τελικός αριθμός των επισκεπτών ξεπέρασε οριακά τους 37.000.

Οι καινοτομίες και νέες εξελίξεις οδήγησαν όχι μόνο σε ικανοποιημένους αγοραστές, αλλά και σε ζωτικότητα απόδοσης του κλάδου τους. Σύμφωνα με την έρευνα των επισκεπτών του εμπορίου, περισσότερο από το 80% υποστήριξαν ότι εκτός από μια ολοκληρωμένη προεπισκόπηση αγοράς κέρδισαν πληροφορίες για νέα καινοτόμα προϊόντα χρησιμοποιώντας την έκθεση ως εργαλείο και πλατφόρμα των αγορών τους.

Η Ελληνική συμμετοχή της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE με την νέα εκθεσιακή της ταυτότητα TRULY GREECE, ξεχώρισε για την εκθεσιακή δομή με ένα σύγχρονο και συνάμα λιτό και έξυπνο σχεδιασμό. Η νέα παρουσία της Great ξεχώρισε ανάμεσα σε δεκάδες συμμετοχές  και έτυχε δεκάδων σχολίων και επαίνων καθώς η ποιότητα των Ελληνικών προϊόντων ξεχώρισε αισθητά, με αποτέλεσμα οι εκθέτες να πραγματοποιήσουν σημαντικό αριθμό εμπορικών συναντήσεων.

Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE  είχε δυναμική παρουσία σε πολλές εκθέσεις πολλές με αξιόλογες εταιρείες του κλάδου, διπλασιάζοντας τον αριθμό των εκθετών της. Μερικοί απ’ αυτούς ήταν: CHRISANTHIDIS S.A., PETITS GRECS BEYOND, VAMVALIS FOODS, FOODSURFING LTD, DEAR CREECE, CANDIA NUTS, 'AN.DIMOPOULOU & CO „MELBON, TOUMPOURLEKA S.A.,MELETIADIS S.A., RITO'S FOOD S.A.,DRYFO MENEXOPOULOS BROS S.A., PARFAIT PC, ATHENEAN FAMILY BAKERY S.A. FERRO κ.α., αναδεικνύοντας τα μοναδικά προϊόντα τους στην έκθεση μένοντας ευχαριστημένοι τόσο από την ποιότητα αλλά και από τον αριθμό των συναντήσεων, όπως οι ίδιοι δήλωσαν.

Οι Ελληνικές εταιρείες έκαναν την εμφάνιση τους με νέα, ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς για νέα snacks, για βιολογικά προϊόντα και για προϊόντα με μειωμένη ή χωρίς ζάχαρη, καθώς και για προϊόντα vegan και χωρίς λακτόζη,  που με τις νέες πολιτικές marketing στον κλάδο των γλυκών και ζαχαρωδών κέρδισαν τις εντυπώσεις των ξένων επισκεπτών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η προβολή των νέων προϊόντων ελληνικών εταιρειών στο New Products Showcase που οργανώνεται σε ειδικό χώρο για την προβολή καινοτόμων προϊόντων δίνοντας τη δυνατότητα στους αγοραστές να ανακαλύψουν τις νέες ιδέες και προϊόντα.

Η επιτυχημένη διοργάνωση της ελληνικής συμμετοχής από την GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE,  θέτει τα θεμέλια για μια μεγαλύτερη και με περισσότερα προϊόντα ελληνική συμμετοχή στην ISM 2021.

Η Ελλάδα ευρίσκεται υψηλά στον δείκτη  με τις περισσότερες συμμετοχές που οφείλεται κυρίως στην GREAT EXPORTS AND TRADE που έχοντας σημαντικό και νέο αριθμό εκθετών στην τελευταία διοργάνωση ανέβασε το συνολικό αριθμό των ελληνικών συμμετοχών. Οι εκθέτες δείχνουν εμπιστοσύνη στην GREAT EXPORTS AND TRADE για την άριστη εξυπηρέτηση, την γνώση της αγοράς και του κλάδου αλλά και για την πλήρη υποστήριξη πριν, κατά την διάρκεια αλλά και μετά την εκθεσιακή τους παρουσία.

Η GREAT EXPORTS AND TRADE αποτελεί τον πολύτιμο εκθεσιακό συνεργάτη που στηρίζει συνεχώς της Ελληνικές Εξαγωγικές εταιρίες. Στα  πλαίσια αυτού βρίσκεται πάντα κοντά στους Έλληνες εξαγωγείς με ένα πλούσιο εκθεσιακό πρόγραμμα και δράσεις για το 2020 & 2021, περιλαμβάνοντας πάνω από 75 δημοφιλή εκθεσιακά γεγονότα στον κλάδο των τροφίμων και ποτών.

Περισσότερα νέα της εταιρείας στο site www.greatexhibitions.gr