Ο κόσμος της  SIAL

Ο κόσμος της SIAL

 

Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE, μέσα από το πλούσιο πρόγραμμά της σας προσφέρει τη δυνατότητα να προβάλετε τα προϊόντα σας μέσα από το παγκόσμιο δίκτυο της SIAL. Από το Παρίσι μέχρι την Ινδία, από τον Καναδά μέχρι την Ινδονησία και το Άμπου Ντάμπι, σας προσκαλούμε να αναδείξετε τα ξεχωριστά προϊόντα σας ανά τον κόσμο.  Με 55 παρουσίας, η SIAL αποτελεί ένα στιβαρό δίκτυο εκθέσεων με πολύ δυναμική παρουσία στον κόσμο. Με μεγάλο εύρος δραστηριότητας στον πλανήτη, η SIAL παρέχει υψηλού επιπέδου διοργανώσεις και έχει καταφέρει να αποπνέει εμπιστοσύνη στους εκθέτες της.

Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE, με περισσότερα από 75 εκθεσιακά γεγονότα ανά τον κόσμο, στον κλάδο τροφίμων και ποτών για το 2020, σας προσκαλεί να συμμετέχετε σε μια ή περισσότερες διοργανώσεις της SIAL, προσφέροντάς σας άρτια εκθεσιακή παρουσία σε μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού.

Η εταιρεία μας είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος για την Ελλάδα για τις παρακάτω διοργανώσεις :

  1. SIAL CANADA      (ΜΟΝΤΡΕΑΛ 15-17/04/2020)  
  2. SIAL CHINA      (ΣΑΝΓΚΑΗ 13-15/05/2020)
  3. SIAL MIDDLE EAST   (ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ 8-10/09/2020 ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)
  4. SIAL INDIA             (ΝΕΟ ΔΕΛΧΙ 17-19/09/2020)
  5. SIAL INTERFOOD    (ΤΖΑΚΑΡΤΑ 11-14/11/2020)
  6. SIAL PARIS (ΠΑΡΙΣΙ 18-22/10/2020) – Το μεγαλύτερο γεγονός τροφίμων και ποτών της χρονιάς για το 2020 - Μη αποκλειστική αντιπρόσωπος.

Μάθετε περισσότερα για το εκθεσιακό πρόγραμμα της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE στην ιστοσελίδα : www.greatexhibitions.gr

 

Sial CanadaΗ διεθνής έκθεση SIAL CANADA, με ετήσια παρουσία εδώ και 15 χρόνια, αποτελεί το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός για τον τομέα τροφίμων- ποτών στον Καναδά και μία από τις σημαντικότερες συναντήσεις επαγγελματιών του χώρου στην Βόρεια Αμερική. Η SIAL Canada δίνει την ευκαιρία στους εκθέτες της για την είσοδο των προϊόντων τους στην αγορά των ΗΠΑ, που είναι η πρώτη χώρα που αγοράζει προϊόντα από τον Καναδά. Η περασμένη διοργάνωση του 2019 συγκέντρωσε 1.130 εκθέτες από 50 χώρες ενώ περισσότεροι από 25.106 επισκέπτες συγκεντρώθηκαν από 60 χώρες .
 Η εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη Διεθνή Έκθεση τροφίμων-ποτών SIAL CANADA από τις 15 έως τις 17 Απριλίου 2020 στο στο Palais Des Congres Μόντρεαλ.  Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE έχει εξασφαλίσει προνομιακό χώρο στη διεθνή έκθεση SIAL CANADA όπου η παρουσία μας με φρέσκιες ιδέες και δημιουργικές προτάσεις θα προσφέρει μια ολοκληρωμένη και επιτυχημένη παρουσίαση των υψηλής ποιότητας προϊόντων σας.

Δείτε την Πρόσκληση Συμμετοχής εδώ

Δείτε τον Κανονισμό Συμμετοχής εδώ

Δείτε την Αίτηση Συμμετοχής      εδώ

Περισσότερες πληροφορίες για την Έκθεση στον ακόλουθο Σύνδεσμο: https://sialcanada.com/en/

Logo Sial China 2020Η  Δ.Ε. SIAL CHINA , που θα πραγματοποιηθεί από από τις 13 έως τις 15 Μαΐου 2020 στο New International Expo Center στη Σανγκάη, αποτελεί την βασική πύλη εισόδου προϊόντων διατροφής, οίνου και τροφίμων, στην αγορά της Κίνας. Είναι η τρίτη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για τον κλάδο τροφίμων- ποτών στην Ασία και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 4 μεγαλύτερα εκθεσιακά γεγονότα του κόσμου. Με ετήσια παρουσία, αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη έκθεση στην περιοχή: η διοργάνωση του 2019 συγκέντρωσε περί τους 4.300 εκθέτες από 70 χώρες και πάνω από 117.595 ποιοτικούς εμπορικούς επισκέπτες με επιφάνεια  199,500 τ.μ. και 21 κατηγορίες προϊόντων.
Με αφορμή την επιτυχημένη πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αναγνώριση 4 σημαντικών Ελληνικών ΠΟΠ προϊόντων, όπως η φέτα, το ούζο, οι ελιές καλαμών και η μαστίχα Χίου, καθώς και άλλων προϊόντων (ελαιόλαδα Σητείας, κρασιά Σάμου), θεωρούμε ότι είναι η καταλληλότερη χρονική στιγμή για να τοποθετήσει η εταιρεία σας τα προϊόντα της στην κινεζική αγορά.

Δείτε την Πρόσκληση Συμμετοχής εδώ

Δείτε τον Κανονισμό Συμμετοχής  εδώ

Δείτε την Αίτηση Συμμετοχής       εδώ

Περισσότερες πληροφορίες για την Έκθεση στον ακόλουθο Σύνδεσμο:  www.sialchina.com

Sial Middle EastΗ εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην 11η SIAL MIDDLE EAST η οποία διοργανώνεται στο Εθνικό Εκθεσιακό Κέντρο του Abu Dhabi 8 έως 10 Σεπτεμβρίου 2020 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η διεθνής έκθεση SIAL MIDDLE EAST που στην περασμένη διοργάνωση φιλοξένησε 1.072 εκθέτες από 40 χώρες με τη συμμετοχή τουλάχιστον 30 εθνικών περιπτέρων, παραδοσιακά προσελκύει το ενδιαφέρον των σημαντικότερων εισαγωγέων, διανομέων, επαγγελματιών λιανικής και χονδρεμπόρων της ευρύτερης περιοχής της Μέσης Ανατολής από χώρες όπως ΗΑΕ, Σαουδική Αραβία, Ιράν, Ομάν κ.α. αλλά και από άλλες χώρες όπως η Ινδία.
Οι διοργανωτές θέλοντας να παραμείνουν πιστοί στην παράδοση των εκθέσεων SIAL να είναι πρωτοπόρες σε καινοτόμα προϊόντα και ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς και της ζήτησης των καταναλωτών, δημιούργησαν ένα ξεχωριστό “Healthy and Organic Pavilion”, προκειμένου να δώσουν έμφαση σε εκείνα τα προϊόντα της διεθνούς αγοράς, που είναι βασισμένα σε φυσικά συστατικά και απαλλαγμένα από συντηρητικά κλπ. Η διοργανώτρια εταιρεία SIAL με την υποστήριξη του στρατηγικού της συνεργάτη, την Αρχή Ελέγχου Τροφίμων του Abu Dhabi (Abu Dhabi Food Control Authority), χρηματοδοτούν την πρόσκληση μέχρι και 500 VIP αγοραστών από  συνολικά 41 χώρες από τη Μέση Ανατολή, την Ινδία και την περιοχή της Αφρικής, προκειμένου αυτοί να παρευρεθούν στην SIAL Middle East.

Η Πρόσκληση, ο Κανονισμός και η Αίτηση Συμμετοχής αναμένονται να ανακοινωθούν σύντομα.

Περισσότερες πληροφορίες για την Έκθεση στον ακόλουθο Σύνδεσμο:  http://www.sialme.com

sial indiaH SIAL INDIA 2020 ,  η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 17 εώς και τις  19 Σεπτεμβρίου 2020 στο Νέο Δελχί και στο εκθεσιακό κέντρο “Pragati Maidan” είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εσάς καθώς εντυπωσιάζει τη διεθνή αγορά  και προσελκύει εισαγωγείς, διανομείς, χονδρεμπόρους και εκπροσώπους αλυσίδων λιανικής και καταστημάτων cash & carry.
 Η Ινδία είναι το αντίστοιχο “El Dorado” για τον κλάδο των γεωργικών προϊόντων διατροφής, καθώς η χώρα πρόκειται να καταστεί η πρώτη αγορά στον κόσμο μπροστά από την Κίνα. Μια αναδυόμενη μεσαία τάξη 300 εκατομμυρίων ανθρώπων, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες στον κόσμο (+ 7,6% ετησίως), 1,3 εκατομμύρια καταναλωτές. Στη διοργάνωση του 2019 συμμετείχαν πάνω από 250 εκθέτες από  χώρες όπως η Κίνα, η Γαλλία, η Ινδία, η Ινδονησία,  η Ιταλία, η Πορτογαλία, η  Ρωσία, η Νότια Κορέα, η Ισπανία, η Ελβετία, η Τουρκία, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ και οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 8.500 .Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE σαν αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα της διεθνούς έκθεσης τροφίμων και ποτών SIAL INDIA, σας προσκαλεί να αδράξετε την ευκαιρία και να συμμετάσχετε στο μεγάλο αυτό εκθεσιακό γεγονός.

Η Πρόσκληση, ο Κανονισμός και η Αίτηση Συμμετοχής αναμένονται να ανακοινωθούν σύντομα

Περισσότερες πληροφορίες για την Έκθεση στον ακόλουθο Σύνδεσμο:  www.sialindia.com

Sial InterfoodΗ Δ.Ε. SIAL InterFOOD ASEAN JAKARTA  η οποία πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό Κέντρο JI Expo Kemayoran στην Τζακάρτα, από τις 11 έως τις 14 Νοεμβρίου 2020, αποτελεί μια πολλά υποσχόμενη διεθνή έκθεση στον κλάδο τροφίμων-ποτών που πραγματοποιείται στην Ινδονησία που είναι μία από τις πλέον μεγαλύτερες και ταχύτατα αναπτυσσόμενες οικονομίες παγκοσμίως. Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE  σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη και επιτυχημένη παρουσίαση και πρόσβαση των προϊόντων σας σε μία δυναμικά αναπτυσσόμενη περιοχή και σε αγοραστές από χώρες όπως η Μαλαισία, η Κίνα, η Σιγκαπούρη, η Νότια Κορέα , η Ιαπωνία, η Τυνησία, η Αυστραλία, η Ινδία, η Ταιβάν, η Ταϊλάνδη κ.ά. Αξίζει να σημειωθεί πως η περασμένη διοργάνωση συγκέντρωσε περισσότερους από 62.000 επισκέπτες από 72 χώρες .Μη χάσετε την ευκαιρία να διευρύνετε το δίκτυο των πελατών σας και να έρθετε σε επαφή με μία χώρα η οποία εξελίσσεται σε διεθνές οικονομικό και εμπορικό διαμετακομιστικό κέντρο.

Η Πρόσκληση, ο Κανονισμός και η Αίτηση Συμμετοχής αναμένονται να ανακοινωθούν σύντομα.

Περισσότερες πληροφορίες για την Έκθεση στον ακόλουθο Σύνδεσμο: https://sialinterfood.com/

Προνομιακοί χώροι στο National Pavillion στην είσοδο του Hall 1 και σε όλα τα Halls.

Sial ParisH SIAL PARIS 2020 που διοργανώνεται για 28η φορά στο Παρίσι στις 18 με 22 Οκτωβρίου 2020, θα αποτελέσει αναμφίβολα μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις για τον κλάδο τροφίμων και ποτών παγκοσμίως . Το μέγεθος της έκθεσης, η προσέλευση περισσότερων από 310.000 επαγγελματιών εμπορικών επισκεπτών από σχεδόν 200 χώρες με 73% αυτών να είναι διεθνείς, η εμπιστοσύνη 7.200 εκθετών από 119 χώρες (87% από χώρες εκτός Γαλλίας) στο κύρος της έκθεσης, η ποικιλία και η ποιότητα των προϊόντων που παρουσιάζονται, τα   Special Events (250 events το 2018) που φιλοξενούνται κατά τη διάρκειά της και η διεθνής της απήχηση, καθιστούν τη SIAL PARIS μια από τις πλέον αξιόπιστες επιλογές που προσφέρονται στους Έλληνες παραγωγούς και επιχειρηματίες όσον αφορά την προβολή τους σε εκθεσιακά γεγονότα στο εξωτερικό.

Truly Greece

 Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE έχει εξασφαλίσει για τους εκθέτες που θα συμμετάσχουν στο πλευρό της το 2020 μία νέα ανανεωμένη και αναβαθμισμένη ,ξύλινη πολυτελή κατασκευή περιπτέρου με έντονη εταιρική –προιοντική σήμανση. Επίσης, θα δημιουργήσει ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο χώρο εκδηλώσεων γευσιγνωσίας όπου γνωστοί σεφ θα δημιουργούν καθημερινά εξαιρετικές και ποιοτικές γαστρονομικές προτάσεις προβάλλοντας τον πλούτο των προϊόντων κάθε Ελληνικής Περιφέρειας. Η Εταιρεία μας δεσμεύεται για μία ακόμη χρονιά να ενισχύσει την παρουσία των συμμετεχουσών εταιρειών στηρίζοντας τες πριν , κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το πέρας της Έκθεσης . Αξίζει να σημειωθεί ότι μεγαλύτερο μέρος των εκθετών έχουν ήδη κλείσει τη θέση τους για το 2020 σε προνομιακούς χώρου!

Περισσότερες πληροφορίες για την Έκθεση στον ακόλουθο Σύνδεσμο: https://www.sialparis.com

Δείτε την Πρόσκληση Συμμετοχής εδώ

Δείτε τον Κανονισμό Συμμετοχής εδώ

Δείτε την Αίτηση Συμμετοχής εδώ

Δηλώστε συμμετοχή σε ένα από τα εκθεσιακά γεγονότα της SIAL άμεσα !

Απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2107755080 , 2106897935 ή στείλτε μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.