ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ GREAT GREEK EXPORT AND TRADE ΣΤΑ EXPO AWARDS 2019

ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ GREAT GREEK EXPORT AND TRADE ΣΤΑ EXPO AWARDS 2019

Η εταιρεία μας GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE τιμήθηκε για άλλη μια φορά  στην ψηφοφορία και απέσπασε  χρυσό βραβείο στην 8η τελετή απονομής των εξαγωγικών βραβείων Greek Export Awards 2019 από την ΕΝΔΥ ΟΕΥ σε συνεργασία με την με την Ethos Awards, στην οποία παρευρέθηκαν υψηλά στελέχη της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας και αρκετοί διακεκριμένοι καλεσμένοι τιμώντας με την παρουσία τους, τους νικητές της βραδιάς.

Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE  απέδειξε  για μια ακόμη φόρα την ισχυρή της παρουσία στον δυναμικό και  εξελισσόμενο περιβάλλον των εξαγωγών. Κέρδισε και συνεχίζει  να κερδίζει την εμπιστοσύνη της εξαγωγικής κοινότητας στο κοινό τους όραμα, της προβολής των ελληνικών προϊόντων  σε όλα τα πέρατα της γης. Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη της, δημιούργησε για τους πελάτες της το μεγαλύτερο εκθεσιακό πρόγραμμα με ολοκληρωμένες προτάσεις προβολής των ελληνικών προϊόντων σε περισσότερα από τα 75 μεγαλύτερα εκθεσιακά γεγονότα διαφόρων κλάδων ανά τον κόσμο με ένα πλήθος υποστηρικτικών δράσεων και υπηρεσιών.

Η άρτια και καταρτισμένη ομάδα της GREAT GREEK EXPORT AND TRADE συμβουλεύει και υποστηρίζει τους εκθέτες της πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την έκθεση, παρέχοντας σημαντικές πληροφορίες για τις αγορές διευκολύνοντας τον δρόμο των εξαγωγών τους. Η δράση της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE δεν σταματά στη διοργάνωση επιτυχημένων εκθεσιακών γεγονότων αλλά στην πλήρη υποστήριξη και ενημέρωση των πελατών της καθημερινά για την ανάπτυξη της εξαγωγικής τους δραστηριότητας προσφέροντας τους μία σειρά διαφοροποιημένων και ουσιαστικών υπηρεσιών με σύγχρονα εργαλεία.

Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE ήταν ανάμεσα στις ισχυρές υποψηφιότητες των φετινών  εξαγωγικών βραβείων Greek Exports Awards 2019, που αξιολογήθηκαν  αυστηρά τόσο από την κριτική επιτροπή όσο και μέσα από  την ανοιχτή ηλεκτρονική ψηφοφορία, αποσπώντας ένα σημαντικό αριθμό ψήφων και της χάρισαν την ύψιστη διάκριση του Χρυσού βραβείου στην κατηγορία Top Export consultant επιβραβεύοντας την για τις βέλτιστες πρακτικές στην εξαγωγική δραστηριότητα, που εφαρμόζει και προωθεί τα τελευταία χρόνια η εταιρεία.

Το χρυσό βραβείο παρέλαβε ο κ. Αλκιβιάδης Καλαμπόκης, Managing Director της εταιρείας.

Η GREAT GREEK EXPORT AND TRADE εκλαμβάνει την στήριξη των πελατών της ως ουσιαστική δέσμευση για να συνεχίσει δυναμικά το έργο της, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες επιχειρηματικές ανάγκες σ ’ένα ραγδαίο εξελισσόμενο παγκόσμιο περιβάλλον.

Για το 2020 αναμένονται νέες δράσεις και πρωτοβουλίες που αποτελούν εφόδια για τους Έλληνες εξαγωγείς και που θα τους δώσουν την δυνατότητα ανοίγματος νέων και ταχύτατα αναπτυσσόμενων αγορών.