Αποτελεσματικοί δρόμοι για την είσοδο των προϊόντων σας στη μεγάλη αγορά των ΗΠΑ

Αποτελεσματικοί δρόμοι για την είσοδο των προϊόντων σας στη μεγάλη αγορά των ΗΠΑ

 

Αγαπητοί συνεργάτες,

Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE, με περισσότερα από 65 σημαντικά εκθεσιακά γεγονότα ανά τον κόσμο, στον κλάδο τροφίμων και ποτών για το 2020, σας προσκαλεί να συμμετέχετε σε μια από τις δράσεις μας που δίνουν το διαβατήριο εισόδου των προϊόντων σας στη δυναμική αγορά των ΗΠΑ, προσφέροντάς σας άρτια εκθεσιακή παρουσία. Η εταιρεία μας έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στις δράσεις μας στην Αμερική, εφαρμόζοντας ένα φιλόδοξο πρόγραμμα σημαντικών εκθέσεων με στόχο την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική είσοδο των ελληνικών προϊόντων στις ΗΠΑ, μία αγορά που τα τελευταία χρόνια συνεχώς αυξάνει την κατανάλωση ελληνικών προϊόντων και έχει καθιερωθεί ως η 5η χώρα πώλησης τους.

Winter Fancy food

Η εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE μετά την απόλυτη επιτυχία της έκθεσης το 2019 με χαρά σας προσκαλεί να συμμετέχετε στη 45η Δ.Ε. WINTER FANCY FOOD SHOW, που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 21 Ιανουαρίου 2020 στο Σαν Φρανσίσκο, ΗΠΑ. Στη Δυτική Ακτή, η WINTER FANCY FOOD SHOW είναι αναγνωρισμένη ως μια από τις μεγαλύτερες και πιο δημοφιλείς διεθνείς εκθέσεις τροφίμων – ποτών στις ΗΠΑ και είναι το σημείο συνάντησης αγοραστών και εξαγωγέων από 30 και πλέον χώρες, περιλαμβάνοντας διανομείς, λιανέμπορους, χονδρέμπορους αλλά ακόμα και μη παραδοσιακά σημεία πωλήσεων όπως καζίνο και εθνικά πάρκα. Η περσινή συμμετοχή της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και οδήγησε σε σημαντικές συμφωνίες με πελάτες μας.

 • Δείτε την Πρόσκληση Συμμετοχής  εδώ
 • Δείτε τον Κανονισμό Συμμετοχής  εδώ
 • Δείτε την Αίτηση Συμμετοχής εδώ

 

Sial CanadaΗ διεθνής έκθεση SIAL CANADA, με ετήσια παρουσία εδώ και 15 χρόνια, αποτελεί το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός για τον τομέα τροφίμων- ποτών στον Καναδά και μία από τις σημαντικότερες συναντήσεις επαγγελματιών του χώρου στην Βόρεια Αμερική. Η SIAL Canada δίνει την ευκαιρία στους εκθέτες της για την είσοδο των προϊόντων τους στην αγορά των ΗΠΑ, που είναι η πρώτη χώρα που αγοράζει προϊόντα από τον Καναδά. Η εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη Διεθνή Έκθεση τροφίμων-ποτών SIAL CANADA, από τις 15 έως τις 17 Απριλίου 2020 στο στο Palais Des Congres, στο Μόντρεαλ. Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE έχει εξασφαλίσει προνομιακό χώρο στη διεθνή έκθεση SIAL CANADA όπου η παρουσία μας με φρέσκιες ιδέες και δημιουργικές προτάσεις θα προσφέρει μια ολοκληρωμένη και επιτυχημένη παρουσίαση των υψηλής ποιότητας προϊόντων σας.

 • Δείτε την Πρόσκληση Συμμετοχής εδώ
 • Δείτε τον Κανονισμό Συμμετοχής εδώ
 • Δείτε την Αίτηση Συμμετοχής εδώ

NRA

Η εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE, αποκλειστική αντιπρόσωπος της έκθεσης για την Ελλάδα, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην επετειακή Διεθνή Έκθεση NATIONAL RESTAURANT ASSOCIATION 2020 (NRA- GLOBAL FOOD EXPO ) για τα 100 χρόνια λειτουργίας που θα πραγματοποιηθεί 16-19 Μαΐου 2020 στο Σικάγο. H έκθεση απευθύνεται σε τροφοδοσία και εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης (ΗO. RE.CA) και φέρνει σε επαφή τους επαγγελματίες του τουρισμού και της μαζικής εστίασης με ολόκληρη την προμηθευτική αλυσίδα (foodservice, καφές και ροφήματα, αλκοολούχα και μη ποτά, τρόφιμα και σνακ), τις κορυφαίες επιχειρήσεις με ξενοδοχειακό και εστιατορικό εξοπλισμό, τεχνολογικές λύσεις και διαδικτυακές υπηρεσίες, καθώς και με εταιρείες που ειδικεύονται στην κατασκευή, την ανακαίνιση και την εξοικονόμηση ενέργειας.

 • Δείτε την Πρόσκληση Συμμετοχής εδώ
 • Δείτε τον Κανονισμό Συμμετοχής εδώ
 • Δείτε την Αίτηση Συμμετοχής εδώ

Sweets Snacks

Η εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος της διεθνούς έκθεσης SWEETS & SNACKS EXPO που θα διεξαχθεί από 19 έως 21 Μαΐου 2020 στο εκθεσιακό κέντρο McCormick Place στο Σικάγο και σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σ’ αυτήν. H SWEETS & SNACKS EXPO είναι η μεγαλύτερη έκθεση ειδών ζαχαροπλαστικής και σνακ στη Βόρεια Αμερική και την διοργανώνει ο National Confectionery Association της Αμερικής. Σ ’αυτήν παρουσιάζονται εκατοντάδες νέα προϊόντα και προσφέρονται σημαντικές ευκαιρίες για τον κλάδο των επιχειρήσεων γλυκών και σνακ. Στην έκθεση του 2019 συμμετείχαν 800 εκθέτες, παρουσιάστηκαν 2000 νέα προϊόντα και παραβρέθηκαν 15.000 επαγγελματίες του χώρου.

 • Δείτε την Πρόσκληση Συμμετοχής εδώ
 • Δείτε τον Κανονισμό Συμμετοχής εδώ
 • Δείτε την Αίτηση Συμμετοχής εδώ

 

Summer Fancy Food ShowΗ εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE με χαρά σας προσκαλεί να συμμετέχετε στη 65η Δ.Ε. SUMMER FANCY FOOD SHOW, από τις 28 έως τις 30 Ιουνίου 2020 στον εκθεσιακό χώρο JACOB JAVITS Convention Center στη Ν. Υόρκη,   το σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός   στον κλάδο των τροφίμων – ποτών της Β. Αμερικής. Η διοργάνωση του 2019 προσέλκυσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών, στους οποίους περιλαμβάνονται διανομείς, λιανέμποροι, χονδρέμποροι, εκπρόσωποι μαζικής εστίασης και της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, καθώς και του τύπου. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πάνω από 2.600 εκθέτες  από 63 χώρες, είχαν τη δυνατότητα να προβάλλουν πάνω από 200.000  προϊόντα, παρουσιάζοντας τη σύγχρονη τάση στον χώρο των τροφίμων και ποτών στους επισκέπτες της έκθεσης.

 • Δείτε την Πρόσκληση Συμμετοχής εδώ
 • Δείτε τον Κανονισμό Συμμετοχής εδώ
 • Δείτε την Αίτηση Συμμετοχής εδώ

 

Εάν είστε έτοιμοι για την αγορά της ιδιωτικής ετικέτας η GREAT έχει τη λύση για εσάς.

PLMAΗ εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην διεθνή έκθεση PLMA CHICAGO 2020 τον Νοέμβριο στο Σικάγο των ΗΠΑ στο εκθεσιακό κέντρο Rosemont Convention Center. Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE για έκτη συνεχή χρονιά θα οργανώσει την ελληνική συμμετοχή δίνοντας την δυνατότητα στους Έλληνες παραγωγούς να λάβουν μέρος στην δυναμικότερη έκθεση που ανοίγει τις πόρτες στην μεγάλη αγορά ιδιωτικής ετικέτας (φασόν) των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά για τις ελληνικές επιχειρήσεις. Στο πλαίσιο της έκθεσης θα λάβουν χώρα ποικίλες προωθητικές ενέργειες που αφορούν στην περαιτέρω προώθηση των προϊόντων σας όπως σεμινάρια , προσκλήσεις επισκεπτών και λίστες εγγεγραμμένων αγοραστών λιανικής και χονδρικής για να μπορέσουν να καθορίσουν συναντήσεις κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

 • Η Πρόσκληση, ο Κανονισμός και η Αίτηση Συμμετοχής αναμένονται να ανακοινωθούν σύντομα.

 

PLANT BASEΗ εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε ένα πρωτοποριακό γεγονός που συνδυάζει το εκθεσιακό με το συνεδριακό περιβάλλον , το PLANT BASED 2020 που θα πραγματοποιηθεί 5 με 6 Ιουνίου στο εκθεσιακό κέντρο Jacob K. Javits Convention Center , στη νέα Υόρκη. Την Έκθεση αναμένεται να επισκεφθούν εκατοντάδες επαγγελματίες του κλάδου αλλά και επισκέπτες που ενδιαφέρονται να μάθουν για τα προϊόντα φυτικής προέλευσης. Ο κλάδος των φυτικών τροφίμων έχει περάσει από μια σχετικά εξειδικευμένη αγορά στην αγορά του μέσου καταναλωτή. H έκθεση απευθύνεται σε εταιρείες τροφίμων, σουπερμάρκετ , εμπόρους λιανικής ,σχολεία, ιδιοκτήτες εστιατορίων , επαγγελματίες υγείας , φαρμακοποιούς κ.ά. Το 2019 ήταν η πρώτη χρονιά για την PLANT BASED και αγκαλιάστηκε ένθερμα από τους εκατοντάδες επισκέπτες της. Οι Αμερικάνοι αγοραστές ολοένα και στρέφουν το ενδιαφέρον τους στα προϊόντα PLANT BASED καθότι το διατροφικό μοντέλο των καταναλωτών περνάει κρίση και οι Αμερικάνοι αναζητούν «ψαγμένες και υγιεινές τροφές».

Η Πρόσκληση, ο Κανονισμός και η Αίτηση Συμμετοχής της έκθεσης αναμένονται να ανακοινωθούν σύντομα.

Εάν τα προϊόντα σας είναι υψηλής ποιότητας και στοχεύουν σε δυναμικές αγορές με ‘’ψαγμένους’’ καταναλωτές, η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE έχει τη λύση για εσάς.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για να δεσμεύσετε τον απαραίτητο χώρο για τις συναντήσεις σας.

Ζητήστε μας προσφορές για το πρόγραμμα «Επιχειρούμε Έξω».

Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 7755080

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε το εκθεσιακό μας πρόγραμμα στην επίσημη ιστοσελίδα μας www.greatexhibitions.gr