Οι ολοκληρωμένες προτάσεις προβολής της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE

Οι ολοκληρωμένες προτάσεις προβολής της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE

Η 20ετής ενασχόλησή μας με τις εξαγωγές, η αγάπη και το όραμα μας για το χώρο και το κοινό μεράκι  που έχει η  ομάδα της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE με την πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο των εξαγωγών και της διοργάνωσης εκθεσιακών και όχι μόνο γεγονότων, μας δίνει τη δυνατότητα να σας παρουσιάσουμε ολοκληρωμένες προτάσεις προβολής και τοποθέτησης των προϊόντων σας στις αγορές του εξωτερικού.

Από το San Francisco μέχρι την Shanghai και από το Amsterdam στο Abu Dhabi, η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE είναι παρούσα σε όλον τον κόσμο, προσφέροντας τις υπηρεσίες της και στηρίζοντας τους εκθέτες με άρτιες συμμετοχές σε δυνατές και ανταγωνιστικές εκθέσεις.

Οι συνεργάτες της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μπορούν να αναλάβουν την οργάνωση συναντήσεων με την σχετική πρόσκληση αγοραστών και δημοσιογράφων για συγκεκριμένους κλάδους και εταιρείες.

Η συμβουλευτική υποστήριξη σας, με τους καλύτερους της αγοράς σε θέματα πωλήσεων, marketing, branding, η υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων, η ανάπτυξη δικτύου συνεργατών στο εξωτερικό, η αντιπροσώπευση προϊόντων σας και η τοποθέτησή τους στο εξωτερικό καθώς και μια σειρά άλλων υπηρεσιών, παρέχονται από την GREAT GREEK EXPORTS AND TRADEκαι μπορούν να βρεθούν οι κατάλληλες, ανά περίπτωση, λύσεις.

Το πρόγραμμα δράσης μας για το 2015 περιλαμβάνει πολλά, σημαντικά και νέα εκθεσιακά γεγονότα. Μέχρι στιγμής έχουμε υλοποιήσει επιτυχώς 12 εκθέσεις στο πρώτο 9μηνο του έτους. Μεταξύ αυτών η WINTER FANCY FOOD SHOW, η INTERNATIONAL GREEN WEEK, η ISM, η PROSWEETS, η FRUITLOGISTICA, η PROWEIN, η SIAL CANADA, η SIAL CHINA FOOD AFRICA στο Κάιρο, η PLMA και η HARROGATE. 

Η εταιρεία μας αξιοποιώντας την τεράστια εμπειρία προγραμματίζει μια σειρά δράσεων που αφορούν στην οργανωμένη και άρτια συμμετοχή Ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών σε μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού. Ο σχεδιασμός μας περιλαμβάνει την ANUGA και μια σειρά εξειδικευμένων εκθέσεων, χρήσιμων για τους Έλληνες εξαγωγείς όπως η PROWEIN CHINA. 

Για πρώτη φορά θα σας φέρουμε κοντά στην κοινότητα της ιδιωτικής ετικέτας των ΗΠΑ με την PLMA CHICAGO και θα αγκαλιάσουμε αγορές φιλικά προσκείμενες με την Ελλάδα, διοργανώνοντας την SAUDI AGRO FOOD, την IRAQ AGRO FOOD και την SIAL MIDDLE EAST.

Διευρύνουμε το φάσμα των δραστηριοτήτων μας με εκθέσεις υλικών συσκευασίας και μηχανημάτων, όπως είναι η PROSWEETS και η SYSKEVASIA, ενώ ταυτόχρονα ανοιγόμαστε και στον κόσμο των οικοδομικών υλικών, διοργανώνοντας ελληνικές συμμετοχές στην SAUDI BUILD, και σε άλλες εκθέσεις που θα σας γνωστοποιήσουμε σύντομα.

Νωρίς προετοιμάζουμε τις δράσεις μας για σας. Η ομάδα μας ετοίμασε για το 2016 ένα πολύ δυναμικό και μεγάλο πρόγραμμα καλύπτοντας την ανάγκη για νέες αγορές.

Τα μεγάλα γεγονότα δεν θα λείψουν από το πρόγραμμά μας. Η WINTER FANCY FOOD, η FRUIT LOGISTICA, η PROWEIN, η SIAL PARIS και οι άλλες SIAL, και όχι μόνο, θα είναι το βαρύ μας οπλοστάσιo.

Η εταιρεία μας, ως αποκλειστική αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και την Κύπρο διοργανώνει σε συνεργασία με την ECRM μια σειρά γεγονότων τα οποία λειτουργούν ως μια πλατφόρμα γνωριμίας μεταξύ των αγοραστών και των προμηθευτών σε έναν ενιαίο χώρο, προσφέροντας πολλές και ποιοτικές προσωπικές επαφές αξιοποιώντας στο μέγιστο βαθμό το χρόνο σας. Σχεδιάζονται επιχειρηματικές λύσεις βάσει ολοκληρωμένων διαδικασιών, βοηθώντας έτσι τη βελτίωση των πωλήσεων, τη μείωση των εξόδων και την πιο γρήγορη και αποτελεσματική πρόσβαση στην αγορά. 

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία χρειαστείτε.