SIAL Τα μεγαλύτερα εκθεσιακά γεγονότα στο κόσμο

SIAL Τα μεγαλύτερα εκθεσιακά γεγονότα στο κόσμο

Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE, μέσα από το πλούσιο πρόγραμμά της σας προσφέρει τη δυνατότητα να προβάλετε τα προϊόντα σας μέσα από το παγκόσμιο δίκτυο της SIAL. Από το Παρίσι μέχρι την Ινδία, από τον Καναδά μέχρι την Κίνα, και από την Ινδονησία και το Άμπου Ντάμπι, σας προσκαλούμε να αναδείξετε τα ξεχωριστά προϊόντα σας ανά τον κόσμο.  Με 50 χρόνια παρουσίας, η SIAL αποτελεί ένα στιβαρό δίκτυο εκθέσεων με πολύ δυναμική παρουσία στον κόσμο. Με μεγάλο εύρος δραστηριότητας στον πλανήτη, η SIAL παρέχει υψηλού επιπέδου διοργανώσεις και έχει καταφέρει να αποπνέει εμπιστοσύνη στους εκθέτες της.

Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE, με περισσότερα από 50 εκθεσιακά γεγονότα ανά τον κόσμο, στον κλάδο τροφίμων και ποτών για το 2019, σας προσκαλεί να συμμετέχετε σε μια ή περισσότερες διοργανώσεις της SIAL, προσφέροντάς σας άρτια εκθεσιακή παρουσία σε μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού.

Η εταιρεία μας είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος για την Ελλάδα για τις παρακάτω διοργανώσεις :

  1. SIAL CANADA -Για τους νέους πελάτες

(ΤΟΡΟΝΤΟ 30/04-02/05/2019//ΜΟΝΤΡΕΑΛ 15-17/04/2020)          

  1. SIAL CHINA (ΣΑΝΓΚΑΙ 14-16/05/2019)
  2. SIAL INDIA (ΝΕΟ ΔΕΛΧΙ 19-21/09/2019)
  3. SIAL ASEAN (ΤΖΑΚΑΡΤΑ 13-16/11/2019)
  4. SIAL MIDDLE EAST (ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ 9-11/12/2019)
  5. SIAL PARIS (ΠΑΡΙΣΙ 18-22/10/2020)

Μάθετε περισσότερα για το εκθεσιακό πρόγραμμα της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE στην ιστοσελίδα : http://www.greatexhibitions.gr/el

PHOTO CANVAS Canada 2019Η διεθνής έκθεση SIAL CANADA, με ετήσια παρουσία εδώ και 15 χρόνια, αποτελεί το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός για τον τομέα τροφίμων- ποτών στον Καναδά και μία από τις σημαντικότερες συναντήσεις επαγγελματιών του χώρου στην Βόρεια Αμερική. Η SIAL Canada δίνει την ευκαιρία στους εκθέτες της για την είσοδο των προϊόντων τους στην αγορά των ΗΠΑ, που είναι η πρώτη χώρα που αγοράζει προϊόντα από τον Καναδά. Η εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη Διεθνή Έκθεση τροφίμων-ποτών SIAL CANADA, από τις 30 Απριλίου έως τις 2 Μαΐου 2019 στο Enercare Center, στο Τορόντο αλλά και στη διοργάνωση που θα λάβει χώρα την επόμενη χρονιά από τις 15 έως τις 17 Απριλίου 2020 στο στο Palais Des Congres Μόντρεαλ. Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE έχει εξασφαλίσει προνομιακό χώρο στη διεθνή έκθεση SIAL CANADA όπου η παρουσία μας με φρέσκιες ιδέες και δημιουργικές προτάσεις θα προσφέρει μια ολοκληρωμένη και επιτυχημένη παρουσίαση των υψηλής ποιότητας προϊόντων σας.

Δείτε την Πρόσκληση Συμμετοχής για το 2019 εδώ
Δείτε τον Κανονισμό Συμμετοχής για το 2019 εδώ
Δείτε την Αίτηση Συμμετοχής εδώ

PHOTO CANVAS Sial China 2019Η εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE, αντιπρόσωπος της έκθεσης στην Ελλάδα, με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη 20η SIAL CHINA που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 16 Μαΐου 2019 στο New International Expo Center στη Σανγκάη. Η Δ.Ε. SIAL CHINA αποτελεί την βασική πύλη εισόδου προϊόντων διατροφής, οίνου και τροφίμων, στην αγορά της Κίνας. Είναι ανάμεσα στα 4 μεγαλύτερα εκθεσιακά γεγονότα του κόσμου και είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για τον κλάδο τροφίμων- ποτών στην Ασία. Το 2019 η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE θα διοργανώσει για 5η συνεχόμενη φορά την ελληνική συμμετοχή. Η εταιρεία μας, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της έκθεσης για την Ελλάδα, έχει εξασφαλίσει προνομιακούς χώρους, προσδίδοντας στην ελληνική συμμετοχή ιδιαίτερη δυναμική με τα ξύλινα, καλαίσθητα και όχι τυποποιημένα περίπτερά της. Μέσα από μια εμφανώς αναβαθμισμένη και συγχρόνως λειτουργική παρουσία της ελληνικής συμμετοχής, η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE σας δίνει την δυνατότητα να μην λείψετε από το μεγαλύτερο γεγονός που σας ανοίγει τις πόρτες στην μεγάλη αγορά της Κίνας, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη και επιτυχημένη παρουσίαση των ελληνικών προϊόντων που μπορούν να προβληθούν στην έκθεση.

Δείτε την Πρόσκληση Συμμετοχής εδώ
Δείτε τον Κανονισμό Συμμετοχής εδώ
Δείτε την Αίτηση Συμμετοχής εδώ

PHOTO CANVAS Sial IndiaΗ SIAL INDIA 2019 , η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 19 εώς και τις 21 Σεπτεμβρίου 2019 στο Νέο Δελχί και στο εκθεσιακό κέντρο “Pragati Maidan” είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εσάς καθώς εντυπωσιάζει τη διεθνή αγορά και προσελκύει εισαγωγείς, διανομείς, χονδρέμποροι και εκπρόσωποι λιανικής και καταστημάτων cash & carry, εκπροσώπους αλυσίδων λιανικής, φαστ φουντ και πολυκαταστημάτων, τροφοδοσίας ξενοδοχειακών μονάδων .Η Ινδία είναι το επόμενο Eldorado για τον κλάδο των γεωργικών προϊόντων διατροφής, καθώς η χώρα πρόκειται να καταστεί η πρώτη στον κόσμο αγορά μπροστά από την Κίνα. Μια αναδυόμενη μεσαία τάξη 300 εκατομμυρίων ανθρώπων, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες στον κόσμο (+ 7,6% ετησίως), 1,3 εκατομμύρια καταναλωτές. Ως μέρος του παγκόσμιου δικτύου καινοτομίας για τα τρόφιμα, η έκθεση προσφέρει σε όλους τους επαγγελματίες την καλύτερη πορεία προς τον Ινδικό τρόπο καινοτομίας στα τρόφιμα, με σημαντικά γεγονότα στην εκδήλωση, όπως το Food India Innovation, το Alternative Food Forum και το Wine & Spirit Events. Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE σαν αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα της διεθνούς έκθεσης τροφίμων και ποτών SIAL INDIA, σας προσκαλεί να αδράξετε την ευκαιρία και να συμμετάσχετε στο μεγάλο αυτό εκθεσιακό γεγονός .

Δείτε την Πρόσκληση Συμμετοχής εδώ

PHOTO CANVAS Sial Jakarta 2019Η 6η Δ.Ε. SIAL InterFOOD ASEAN JAKARTA η οποία πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό Κέντρο JI Expo Kemayoran στην Τζακάρτα, από τις 13 έως τις 16 Νοεμβρίου 2019. Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE έχει εξασφαλίσει προνομιακό χώρο στη διεθνή έκθεση SIAL InterFOOD και θα σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη και επιτυχημένη παρουσίαση των προϊόντων σας σε μία δυναμικά αναπτυσσόμενη περιοχή και σας προσφέρει πρόσβαση σε μία πολλά υποσχόμενη αγορά αλλά και σε αγοραστές από χώρες όπως η Μαλαισία, η Κίνα, η Σιγκαπούρη, η Νότια Κορέα , η Ιαπωνία, η Τυνησία, η Αυστραλία, η Ινδία, η Ταιβάν, η Ταυλάνδη κ.ά. Μη χάσετε την ευκαιρία να διευρύνετε το δίκτυο των πελατών σας και να έρθετε σε επαφή με μία χώρα η οποία εξελίσσεται σε διεθνές οικονομικό και εμπορικό διαμετακομιστικό κέντρο .

Δείτε την Πρόσκληση Συμμετοχής εδώ
Δείτε τον Κανονισμό Συμμετοχής εδώ
Δείτε την Αίτηση Συμμετοχής εδώ

PHOTO CANVAS Sial Middle East 2019Η εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην 10η SIAL MIDDLE EAST η οποία διοργανώνεται στο Εθνικό Εκθεσιακό Κέντρο του Abu Dhabi 9 έως 11 Δεκεμβρίου 2019 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η διεθνής έκθεση SIAL MIDDLE EAST, παραδοσιακά προσελκύει το ενδιαφέρον των σημαντικότερων εισαγωγέων, διανομέων, επαγγελματιών λιανικής και χονδρεμπόρων της ευρύτερης περιοχής της Μέσης Ανατολής από χώρες όπως ΗΑΕ, Σαουδική Αραβία, Ιράν, Ομάν κ.α. αλλά και από άλλες χώρες όπως η Ινδία. Οι διοργανωτές θέλοντας να παραμείνουν πιστοί στην παράδοση των εκθέσεων SIAL να είναι πρωτοπόρες σε καινοτόμα προϊόντα και ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς και της ζήτησης των καταναλωτών, δημιούργησαν ένα ξεχωριστό “Healthy and Organic Pavilion”, προκειμένου να δώσουν έμφαση σε εκείνα τα προϊόντα της διεθνούς αγοράς, που είναι βασισμένα σε φυσικά συστατικά και απαλλαγμένα από συντηρητικά κλπ. Η διοργανώτρια εταιρεία SIAL με την υποστήριξη του στρατηγικού της συνεργάτη, την Αρχή Ελέγχου Τροφίμων του Abu Dhabi (Abu Dhabi Food Control Authority), χρηματοδοτούν την πρόσκληση μέχρι και 500 VIP αγοραστών από τη Μέση Ανατολή, την Ινδία και την περιοχή της Αφρικής, προκειμένου αυτοί να παρευρεθούν στην SIAL Middle East.

Δείτε την Πρόσκληση Συμμετοχής εδώ
Δείτε τον Κανονισμό Συμμετοχής εδώ
Δείτε την Αίτηση Συμμετοχής εδώ 

logo canvas SIAL PARIS 2020H SIAL PARIS 2020 που διοργανώνεται για 28η φορά στο Παρίσι στις 18 με 22 Οκτωβρίου 2020 θα αποτελέσει αναμφίβολα μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις για τον κλάδο τροφίμων και ποτών παγκοσμίως . Το μέγεθος της έκθεσης, η μεγάλη προσέλευση εμπορικών επισκεπτών και η εμπιστοσύνη τους στo κύρος της έκθεσης, η ποικιλία και η ποιότητα των προϊόντων που παρουσιάζονται, τα   special events (250 events το 2018) που φιλοξενούνται κατά τη διάρκειά της και η διεθνής της απήχηση, καθιστούν τη SIAL PARIS μια από τις πλέον αξιόπιστες επιλογές που προσφέρονται στους Έλληνες παραγωγούς και επιχειρηματίες όσoν αφορά την προβολή τους σε εκθεσιακά γεγονότα στο εξωτερικό. Η πολυετής εμπειρία μας στη διοργάνωση εκδηλώσεων αποτελεί εχέγγυο για τη SIAL PARIS 2020, όπου η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE θα οργανώσει ένα σύνολο παράλληλων εκδηλώσεων για να ενισχύσει την παρουσία των εκθετών της και την επισκεψιμότητα των περιπτέρων της με σημαντικούς αγοραστές απ’ όλο τον κόσμο. Παραμένοντας πιστή στις αρχές του Regional Marketing και θα αναδείξει τα ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά των Ελληνικών προϊόντων με εκθέτες από όλες σχεδόν τις Ελληνικές Περιφέρειες.

Η Πρόσκληση, ο Κανονισμός και η Αίτηση Συμμετοχής αναμένονται να ανακοινωθούν σύντομα

 Δηλώστε συμμετοχή σε ένα από τα εκθεσιακά γεγονότα της SIAL άμεσα !

Απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2107755080 , 2106897935 ή στείλτε μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.