ΙTΒ 2019 6-10.3.2019 Ελληνική Συμμετοχή

ΙTΒ 2019 6-10.3.2019 Ελληνική Συμμετοχή

Η πρώτη συμμετοχή της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE σε μία από τις σπουδαιότερες διεθνείς Τουριστικές εκθέσεις Διεθνή Έκθεση ITB, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 6 έως και τις 10 Μαρτίου 2019 στο Βερολίνο της Γερμανίας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Η Έκθεση, προσέλκυσε περισσότερους από 10.000 εκθέτες από περισσότερες από 181 χώρες όλου του κόσμου με περισσότερους από 160,000 επισκέπτες.

Ο Δήμος Σκιάθου, συμμετείχε στην έκθεση για πρώτη φορά με δικό του περίπτερο 18 τ.μ. και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος και έδωσε την ευκαιρία στους επιχειρηματίες του νησιού την καλύτερη προώθηση του προορισμού, στοχεύοντας έμπρακτα στη γερμανική αγορά, ενώ υπολογίζεται ότι περίπου 113.500 εμπορικοί επισκέπτες ξεναγήθηκαν στους χώρους της έκθεσης, με το περίπτερο της Σκιάθου να κερδίζει εντυπώσεις και θετικά σχόλια.

Η διεθνής τουριστική έκθεση του Βερολίνου ITB παρουσιάζει ολόκληρο τον τομέα του ταξιδιού, χώρες, προορισμοί, διοργανωτές, συστήματα κρατήσεων, μεταφορείς, ξενοδοχεία και όλους εκείνους που θέλουν να προσφέρουν στους πελάτες τους ευχάριστες στιγμές στις διακοπές τους. Η Ελληνική συμμετοχή του 2020 αναμένεται μεγαλύτερη και η επαναληψιμότητα θα προσδώσει κύρος για όλους τους συμμετέχοντες.

Μέσα στα πλαίσια της υποστήριξης και ενίσχυσης της ελληνικής Τουριστικής κοινότητας, η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE βρίσκεται πάντα κοντά στον τουριστικό κλάδο με ένα πλούσιο εκθεσιακό πρόγραμμα για το 2019 & 2020, περιλαμβάνοντας δημοφιλή εκθεσιακά γεγονότα στον κλάδο του τουρισμού.

Περισσότερα νέα της εταιρείας στο site www.greatexhibitions.gr