Δρόμοι για τις  Μεγάλες Αγορές της Αραβικής Χερσονήσου, Βορείου Αφρικής & των Η.Α.Ε.

Δρόμοι για τις Μεγάλες Αγορές της Αραβικής Χερσονήσου, Βορείου Αφρικής & των Η.Α.Ε.

Αγαπητοί συνεργάτες,


Η GREAT GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE με το πλούσιο πρόγραμμα δράσεων της και με την επιτυχημένη και άρτια συμμετοχή Ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών σε μεγάλα εκθεσιακά γεγονότα του εξωτερικού, σας προσκαλεί να συμμετέχετε σε μια από τις δράσεις μας που δίνουν το διαβατήριο εισόδου των προϊόντων σας στη δυναμική αγορά της Αραβικής Χερσονήσου, Η.Α.Ε., Βορείου και Δυτικής Αφρικής.

Επιθυμείτε οι επιχειρηματικές σας δραστηριότητες να εισχωρήσουν στην μεγαλύτερη αγορά της Αφρικής. Η μεγαλύτερη έκθεση της Νιγηριας σας περιμένει!

Η FOOD & BEVERARAGE WEST AFRICAWEST AFRICA (18-20/06/2019) πραγματοποιείται στην πόλη Λάγος της Νιγηρίας στο Landmark Center και αποτελεί τη δημοφιλέστερη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών στην περιοχή της Δυτικής Αφρικής. Σας δίνεται η ευκαιρία αναδείξετε την υψηλή ποιότητα και την ιδιαίτερη ταυτότητα των προϊόντων σας στις αγορές της Δυτικής Αφρικής καθώς οι ανάγκες για ποτά και τρόφιμα υψηλής ποιότητας αυξάνονται συνεχώς και ο Έλληνες εξαγωγείς έχουν σημαντικό προβάδισμα τα τελευταία χρόνια. Η έκθεση καλύπτει κάθε τμήμα των επιχειρήσεων που παρέχουν τρόφιμα, ποτά και εξοπλισμό εστίασης. Προσφέρει μια πλήρη εικόνα της αγοράς για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του κλάδου σε κάθε επίπεδο με συμμετέχοντες από όλες τις αγορές του κόσμου.

Δείτε την Πρόσκληση Συμμετοχής εδώ
Δείτε τον Κανονισμό  & Αίτηση Συμμετοχής εδώ

Εάν τα προϊόντα της εταιρείας σας ανήκουν στην διατροφική αλυσίδα, είναι γεωργικά προϊόντα και εξειδικευμένος αγροτεχνικός εξοπλισμός, η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE έχει τη λύση για εσάς.

logoH FOOD AND HOSPITALITY OMAN (14-16/10/2019), που πραγματοποιείται στο Oman Convention & Exhibition Centre στην πόλη Μουσκάτ πρωτεύουσα του Ομάν. Η έκθεση φέρνει σε επαφή τους επαγγελματίες του τουρισμού και της μαζικής εστίασης με ολόκληρη την προμηθευτική αλυσίδα. Επίσης φέρνει σε επαφή κορυφαίες επιχειρήσεις με ξενοδοχειακό και εξοπλισμό εστιατορίων, τεχνολογικές λύσεις και διαδικτυακές υπηρεσίες.Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE ως αποκλειστική αντιπρόσωπος για την Ελλάδα μπορεί να σας εξασφαλίσει τον κατάλληλο χώρο για την προβολή των προϊόντων σας.

Θα σας επικοινωνηθούν σύντομα λοιπές πληροφορίες όπως πρόσκληση συμμετοχής, κανονισμός και αίτηση.

Εάν τα προϊόντα σας απευθύνονται στην διατροφική αλυσίδα αλλά και στην τροφοδοσία και τον εξοπλισμό ξενοδοχείων και μονάδων μαζικής εστίασης, η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE έχει τη λύση για εσάς.

LOGOH HORECA JORDAN (15-17/10/2019), που θα πραγματοποιηθεί στο “Zara Expo - Grand Hyatt Amman/Jordan στο Αμμάν την πρωτεύουσα της Ιορδανίας. Η έκθεση συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να προσελκύει τη διεθνή αγορά , καθιστώντας την Ιορδανία σαν ένα σημείο συνάντησης για η διεθνή βιομηχανία τροφίμων και ποτών, εξοπλισμού εστιατορίων, ξενοδοχειακού εξοπλισμού, τεχνολογικών λύσεων και διαδικτυακών υπηρεσιών, καθώς και εταιρειών που ειδικεύονται στην κατασκευή, την ανακαίνιση ειδικών χώρων . Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE ως αποκλειστική αντιπρόσωπος για την Ελλάδα μπορεί να σας εξασφαλίσει τον κατάλληλο χώρο για την προβολή των προϊόντων σας.

Συνημμένα θα βρείτε την πρόσκληση συμμετοχής εδώ

SAUDIΈρχεται η SAUDI AGRICULTURE – AGROFOOD (21-24/10/2019) η μεγαλύτερη και πιο καταξιωμένη έκθεση του κλάδου για την αγροτική παραγωγή και βιομηχανία, που θα πραγματοποιηθεί στο Riyadh International Convention & Exhibition Center στο Ριάντ την πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας παράλληλα με τις εκθέσεις SAUDI AGROFOOD & FOODPACK, του κλάδου τροφίμων / ποτών, επεξεργασία τροφίμων και τεχνολογιών συσκευασίας. Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος για την Ελλάδα. Η παράλληλη συνδιοργάνωση της SAUDI ARGICULTURE με την SAUDI AGROFOOD & FOODPACK έρχεται να ενισχύσει το γεγονός και παράλληλα να διευρύνει τις θεματικές κατηγορίες ενδυναμώνοντας το προφίλ της έκθεσης και αυξάνοντας τον αριθμό των εκθετών και των επισκεπτών.

Συνημμένα θα βρείτε την πρόσκληση συμμετοχής εδω

Εάν θέλετε να τοποθετηθείτε στην αγορά της Σαουδικής Αραβίας μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες διεθνώς, , η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE έχει τη λύση για εσάς.

FOODEXΗ FOODEX SAUDI (11-14/11/19) που θα πραγματοποιηθεί στη Jeddah της Σαουδικής Αραβίας αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα εκθεσιακά γεγονότα στην χώρα που τροφοδοτεί με συνέπεια την ακόρεστη ανάγκη για ενδυνάμωση της εγχώριας ζήτησης σε προϊόντα και σε βασικά αγαθά διατροφής. Με τις εισαγωγές τροφίμων να ξεπερνούν το 80% της εγχώριας κατανάλωσης η Σαουδική Αραβία επενδύει διαρκώς αναζητώντας αδιάκοπα νέα καινοτόμα προϊόντα και συνεργασίες. Η έκθεση θα φιλοξενήσει εταιρείες με προϊόντα από όλο το φάσμα του κλάδου τροφίμων-ποτών δίνοντας τη δυνατότητα στους Έλληνες επιχειρηματίες να ενδυναμώσουν τις εξαγωγές τους στην «διψασμένη» αγορά της Σαουδικής Αραβίας. Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE ως αποκλειστική αντιπρόσωπος για την Ελλάδα μπορεί να σας εξασφαλίσει τον κατάλληλο χώρο για την προβολή των προϊόντων σας.

Συνημμένα θα βρείτε την πρόσκληση συμμετοχής εδω

Αναζητάτε ένα σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες του κλάδου των φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE έχει τη λύση για εσάς.

logoΗ WOP DUBAI (12-14/11/2019) πραγματοποιείται στο Dubai World Trade Center στο Ντουμπάι και αποτελεί τη δημοφιλέστερη διεθνή έκθεση του κλάδου των φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Σας δίνεται η ευκαιρία αναδείξετε την υψηλή ποιότητα και την ιδιαίτερη ταυτότητα των προϊόντων σας. Η έκθεση καλύπτει κάθε τμήμα των επιχειρήσεων που παρέχουν φρέσκα προϊόντα (φρούτα και λαχανικά), προσφέρει μια πλήρη εικόνα της αγοράς για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του κλάδου σε κάθε επίπεδο με συμμετέχοντες από όλες τις αγορές του κόσμου.

Συνημμένα θα βρείτε την πρόσκληση συμμετοχής εδώ

Εάν θέλετε στοχευμένες και προκαθορισμένες επιχειρηματικές B2B συναντήσεις σ’ ένα όμορφο εκθεσιακό περιβάλλον, η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE έχει τη λύση για εσάς.

SIAL MIDDLEΗ Δ.Ε. SIAL MIDDLE EAST (9-11/12/2019) η οποία διοργανώνεται στο Εθνικό Εκθεσιακό Κέντρο του Abu Dhabi είναι ένα από τα κορυφαία εμπορικά γεγονότα για τον κλάδο τροφίμων-ποτών στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής (ΜΕΝΑ). Το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα έγκειται στην ποιότητα των επισκεπτών, καθώς και στα εξαιρετικής οργάνωσης και αποτελέσματος B2B meetings, που διοργανώνονται κάθε χρόνο. Για το λόγο αυτό η έκθεση παρουσιάζει αυξανόμενους ρυθμούς ανάπτυξης ετησίως και πλέον αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη έκθεση στην περιοχή. Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE ως αποκλειστική αντιπρόσωπος για την Ελλάδα μπορεί να σας εξασφαλίσει έγκαιρα το περίπτερο σας για την προβολή των προϊόντων σας στην σημαντική αγορά των Η.Α.Ε.

Συνημμένα θα βρείτε την πρόσκληση συμμετοχής εδώ

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για να δεσμεύσετε τον απαραίτητο χώρο για τις συναντήσεις σας.