Έξυπνοι & Αποτελεσματικοί Τρόποι για την Είσοδο των Προϊόντων σας στις Μεγάλες Αγορές της Αραβικής Χερσονήσου, Βορείου Αφρικής & των Η.Α.Ε.

Έξυπνοι & Αποτελεσματικοί Τρόποι για την Είσοδο των Προϊόντων σας στις Μεγάλες Αγορές της Αραβικής Χερσονήσου, Βορείου Αφρικής & των Η.Α.Ε.

Αγαπητοί συνεργάτες,


Η GREAT GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE με το πλούσιο πρόγραμμα δράσεων της και με την επιτυχημένη και άρτια συμμετοχή Ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών σε μεγάλα εκθεσιακά γεγονότα του εξωτερικού, σας προσκαλεί να συμμετέχετε σε μια από τις δράσεις μας που δίνουν το διαβατήριο εισόδου των προϊόντων σας στη δυναμική αγορά της Αραβικής Χερσονήσου, Η.Α.Ε., Βορείου και Δυτικής Αφρικής.

ΗHORECA HORECA LEBANON 2019 (2-5/4/2019) που θα πραγματοποιηθεί στο “Seaside Arena στη Βηρυτό την πρωτεύουσα του Λιβάνου είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εσάς καθώς συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να προσελκύει τη διεθνή αγορά , καθιστώντας το Λίβανο σαν ένα σημείο συνάντησης για η διεθνή βιομηχανία τροφίμων και ποτών, εξοπλισμού εστιατορίων, ξενοδοχειακού εξοπλισμού, τεχνολογικών λύσεων και διαδικτυακών υπηρεσιών, καθώς και εταιρειών που ειδικεύονται στην κατασκευή, την ανακαίνιση ειδικών χώρων. Η εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE ως αποκλειστική αντιπρόσωπος για την Ελλάδα σας παρακινεί να αδράξετε την ευκαιρία και δηλώστε συμμετοχή. Τοποθετήστε την επωνυμία σας ως ηγέτιδα στους τομείς των τροφίμων, των ποτών και της μαζικής εστίασης και επεκτείνετε το επιχειρησιακό σας δίκτυο στη μοναδική αυτή εκδήλωση.

Συνημμένα θα βρείτε την πρόσκληση συμμετοχής εδω

Επιθυμείτε οι επιχειρηματικές σας δραστηριότητες να εισχωρήσουν στην μεγαλύτερη αγορά της Αφρικής. Η μεγαλύτερη έκθεση της Νιγηριας σας περιμένει!

Η WEST AFRICAWEST AFRICA (18-20/06/2019) πραγματοποιείται στην πόλη Λάγος της Νιγηρίας στο Landmark Center και αποτελεί τη δημοφιλέστερη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών στην περιοχή της Δυτικής Αφρικής. Σας δίνεται η ευκαιρία αναδείξετε την υψηλή ποιότητα και την ιδιαίτερη ταυτότητα των προϊόντων σας στις αγορές της Δυτικής Αφρικής καθώς οι ανάγκες για ποτά και τρόφιμα υψηλής ποιότητας αυξάνονται συνεχώς και ο Έλληνες εξαγωγείς έχουν σημαντικό προβάδισμα τα τελευταία χρόνια. Η έκθεση καλύπτει κάθε τμήμα των επιχειρήσεων που παρέχουν τρόφιμα, ποτά και εξοπλισμό εστίασης. Προσφέρει μια πλήρη εικόνα της αγοράς για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του κλάδου σε κάθε επίπεδο με συμμετέχοντες από όλες τις αγορές του κόσμου.

Θα σας επικοινωνηθούν σύντομα λοιπές πληροφορίες όπως πρόσκληση συμμετοχής, κανονισμός και αίτηση.

Εάν τα προϊόντα της εταιρείας σας ανήκουν στην διατροφική αλυσίδα, είναι γεωργικά προϊόντα και εξειδικευμένος αγροτεχνικός εξοπλισμός, η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE έχει τη λύση για εσάς.

IRAQΗ IRAQ AGROFOOD (8-11/09/2019) είναι μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις γεωργικών προϊόντων, εξειδικευμένου εξοπλισμού και μηχανημάτων, αποτελεί το σημείο συνάντησης των εισαγωγέων, επαγγελματιών λιανικής, διανομέων και χονδρεμπόρων, αλυσίδων supermarkets, υπεραγορών, κυβερνητικών εκπροσώπων, υπηρεσιών catering, εστιατορίων, καφέ, ξενοδοχείων κ.α. Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE ως αποκλειστική αντιπρόσωπος οργανώνει την ελληνική συμμετοχή, δίνοντας την δυνατότητα στους Έλληνες εκθέτες να παρουσιάσουν τα γεωργικά τους προϊόντα, τον εξειδικευμένο εξοπλισμό και τα μηχανήματα, καθώς και νέες τεχνολογίες και λύσεις. Οι επαγγελματίες του κλάδου των τροφίμων μπορούν επίσης να εκθέσουν τα αγροδιατροφικά τους προϊόντα φιλοδοξώντας να αποκτήσουν μερίδιο στην συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά του Ιράκ και στις καταναλωτικές ανάγκες του Δυτικού τρόπου ζωής.

Θα σας επικοινωνηθούν σύντομα λοιπές πληροφορίες όπως πρόσκληση συμμετοχής, κανονισμός και αίτηση

SAUDIΈρχεται η SAUDI AGRICULTURE – AGROFOOD (21-24/10/2019) η μεγαλύτερη και πιο καταξιωμένη έκθεση του κλάδου για την αγροτική παραγωγή και βιομηχανία, που θα πραγματοποιηθεί στο Riyadh International Convention & Exhibition Center στο Ριάντ την πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας παράλληλα με τις εκθέσεις SAUDI AGROFOOD & FOODPACK, του κλάδου τροφίμων / ποτών, επεξεργασία τροφίμων και τεχνολογιών συσκευασίας. Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος για την Ελλάδα. Η παράλληλη συνδιοργάνωση της SAUDI ARGICULTURE με την SAUDI AGROFOOD & FOODPACK έρχεται να ενισχύσει το γεγονός και παράλληλα να διευρύνει τις θεματικές κατηγορίες ενδυναμώνοντας το προφίλ της έκθεσης και αυξάνοντας τον αριθμό των εκθετών και των επισκεπτών.

Συνημμένα θα βρείτε την πρόσκληση συμμετοχής.

Εάν θέλετε να τοποθετηθείτε στην αγορά της Σαουδικής Αραβίας μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες διεθνώς, , η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE έχει τη λύση για εσάς.

FOODEXΗ FOODEX SAUDI (11-14/11/19) που θα πραγματοποιηθεί στη Jeddah της Σαουδικής Αραβίας αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα εκθεσιακά γεγονότα στην χώρα που τροφοδοτεί με συνέπεια την ακόρεστη ανάγκη για ενδυνάμωση της εγχώριας ζήτησης σε προϊόντα και σε βασικά αγαθά διατροφής. Με τις εισαγωγές τροφίμων να ξεπερνούν το 80% της εγχώριας κατανάλωσης η Σαουδική Αραβία επενδύει διαρκώς αναζητώντας αδιάκοπα νέα καινοτόμα προϊόντα και συνεργασίες. Η έκθεση θα φιλοξενήσει εταιρείες με προϊόντα από όλο το φάσμα του κλάδου τροφίμων-ποτών δίνοντας τη δυνατότητα στους Έλληνες επιχειρηματίες να ενδυναμώσουν τις εξαγωγές τους στην «διψασμένη» αγορά της Σαουδικής Αραβίας. Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE ως αποκλειστική αντιπρόσωπος για την Ελλάδα μπορεί να σας εξασφαλίσει τον κατάλληλο χώρο για την προβολή των προϊόντων σας.

Συνημμένα θα βρείτε την πρόσκληση συμμετοχής εδω

Εάν τα προϊόντα σας απευθύνονται στην διατροφική αλυσίδα αλλά και στην τροφοδοσία και τον εξοπλισμό ξενοδοχείων και μονάδων μαζικής εστίασης, η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE έχει τη λύση για εσάς.

HOSPITALITYH HOSPITALITY QATAR (12-14/11/2019), που πραγματοποιείται στη Doha στο Exhibition and Convention Center (DECC) γίνεται παράλληλα με τη Δ.Ε FOOD QATAR 2019. Η έκθεση φέρνει σε επαφή τους επαγγελματίες του τουρισμού και της μαζικής εστίασης με ολόκληρη την προμηθευτική αλυσίδα. Επίσης φέρνει σε επαφή κορυφαίες επιχειρήσεις με ξενοδοχειακό και εξοπλισμό εστιατορίων, τεχνολογικές λύσεις και διαδικτυακές υπηρεσίες, καθώς και με εταιρείες που ειδικεύονται στην κατασκευή, την ανακαίνιση και την εξοικονόμηση ενέργειας. Η ανάγκη ζήτησης προϊόντων έχει αυξηθεί τον τελευταίο χρόνο λόγω των οικονομικών εξελίξεων (εμπάργκο) και είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους Έλληνες εξαγωγείς να προσεγγίσουν την συγκεκριμένη αγορά. Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE ως αποκλειστική αντιπρόσωπος για την Ελλάδα μπορεί να σας εξασφαλίσει τον κατάλληλο χώρο για την προβολή των προϊόντων σας.

Θα σας επικοινωνηθούν σύντομα λοιπές πληροφορίες όπως πρόσκληση συμμετοχής, κανονισμός και αίτηση

Εάν θέλετε στοχευμένες και προκαθορισμένες επιχειρηματικές B2B συναντήσεις σ’ ένα όμορφο εκθεσιακό περιβάλλον, η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE έχει τη λύση για εσάς.

SIAL MIDDLEΗ Δ.Ε. SIAL MIDDLE EAST (9-11/12/2019) η οποία διοργανώνεται στο Εθνικό Εκθεσιακό Κέντρο του Abu Dhabi είναι ένα από τα κορυφαία εμπορικά γεγονότα για τον κλάδο τροφίμων-ποτών στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής (ΜΕΝΑ). Το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα έγκειται στην ποιότητα των επισκεπτών, καθώς και στα εξαιρετικής οργάνωσης και αποτελέσματος B2B meetings, που διοργανώνονται κάθε χρόνο. Για το λόγο αυτό η έκθεση παρουσιάζει αυξανόμενους ρυθμούς ανάπτυξης ετησίως και πλέον αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη έκθεση στην περιοχή. Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE ως αποκλειστική αντιπρόσωπος για την Ελλάδα μπορεί να σας εξασφαλίσει έγκαιρα το περίπτερο σας για την προβολή των προϊόντων σας στην σημαντική αγορά των Η.Α.Ε.

Θα σας επικοινωνηθούν σύντομα λοιπές πληροφορίες όπως πρόσκληση συμμετοχής, κανονισμός και αίτηση

Γνωρίζετε ότι η Αίγυπτος αποτελεί το κύριο εμπορικό σταυροδρόμι για την Μέση Ανατολή, Ευρώπη και Αφρική και θέλετε επι τόπου εμπορικές συμφωνίες; H GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE σας προσφέρει μια αξιόπιστη λύση για την είσοδο των προϊόντων σας στην αγορά της Αφρικής.

AFRICAΗ GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE, FOODAFRICA 2019 (9-11/12/2019) θα πραγματοποιηθεί στο Κάιρο της Αιγύπτου και καλύπτει όλο το φάσμα του κλάδου των τροφίμων και προωθεί έμπρακτα τις εμπορικές συνεργασίες διοργανώνοντας το Hosted Buyers Program, μια πλατφόρμα στην οποία οι εκθέτες θα έχουν την δυνατότητα για επαγγελματικές επαφές με σημαντικούς εισαγωγείς του κλάδου από χώρες της Αφρικής, Μέσης Ανατολής, GCC (Gulf Cooperation Council) καθώς και από άλλες χώρες.

Τα τελευταία χρόνια οι ελληνικές εξαγωγές αυξάνονται θεαματικά προς τη χώρα της Αιγύπτου και το διμερές οικονομικό περιβάλλον είναι ευνοϊκό για τις ελληνικές εξαγωγές.

Θα σας επικοινωνηθούν σύντομα λοιπές πληροφορίες όπως πρόσκληση συμμετοχής, κανονισμός και αίτηση

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για να δεσμεύσετε τον απαραίτητο χώρο για τις συναντήσεις σας.