ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ  ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Αγαπητοί συνεργάτες,

Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE πρωτοπόρα και ακολουθώντας πάντα τις τάσεις της αγοράς, έχει ήδη δημιουργήσει ένα εξαιρετικά ελκυστικό Portfolio με τις πιο δυναμικές και πολλά υποσχόμενες εμπορικές εκθέσεις στον τομέα των οργανικών, βιολογικών, φυσικών και “free from” προϊόντων, όπως τρόφιμα, ποτά, καλλυντικά κλπ.

Biofach logo BIOFACH 2019 13-16/2/2019, Νυρεμβέργη, Γερμανία: Η ναυαρχίδα των εκθέσεων που παρουσιάζουν πιστοποιημένα οργανικά προϊόντα είναι η BIOFACH. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση στον τομέα παγκοσμίως, η οποία συγκεντρώνει περισσότερους από 3.000 εκθέτες και 50.000 επισκέπτες κάθε χρόνο. Η επιλογή της Γερμανίας σαν χώρα διοργάνωσης της έκθεσης κάθε άλλο παρά τυχαία είναι, μιας και πρόκειται για τη χώρα με τη μεγαλύτερη κατανάλωση οργανικών προϊόντων.

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της παρουσίας μας εκεί είναι ο προνομιακός μας χώρος, τον οποίο εξασφαλίζουμε προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα άριστο εκθεσιακό περιβάλλον για τους συνεργάτες μας και τους επισκέπτες τους. Να σημειωθεί ότι η BIOFACH έχει εξαιρετικά υψηλό δείκτη επαναληψιμότητας κάτι το οποίο καθιστά την εύρεση χώρου δύσκολη. Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE έχει εξασφαλίσει και μπορεί να σας προσφέρει τους καταλληλότερους χώρους προκειμένου να παρουσιάσετε τα οργανικά προϊόντα σας στο κορυφαίο διεθνώς εμπορικό γεγονός του χώρου.

 imagesNATEXPO 2018 23-24/9/2018, Λυών, Γαλλία: Η νέα μεγάλη διεθνής έκθεση στη Γαλλία. Η NATEXPO εώς και το 2017, πραγματοποιούνταν κάθε 2 χρόνια - οι διοργανωτές όμως γρήγορα είδαν τη μεγάλη αύξηση στον αριθμό των συμμετοχών και οδηγήθηκαν έτσι στην απόφαση να πραγματοποιείται η έκθεση κάθε χρόνο. Η Γαλλία αποτελεί μετά τη Γερμανία την μεγαλύτερη αγορά οργανικών προϊόντων στον κόσμο και χαρακτηριστικό είναι ότι μεγάλες αλυσίδες λιανικής όπως το Carrefour, ήδη έχουν δημιουργήσει ξεχωριστά καταστήματα αφιερωμένα στα βιολογικά και οργανικά προϊόντα. Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της έκθεσης στην Ελλάδα και έχει εξασφαλίσει για τους πελάτες της προνομιακούς χώρους.

 FML 2018 TP Date RGB LFOOD MATTERS LIVE 20-22/11/2018, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο:Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στο Ηνωμένο Βασίλειο, που πραγματοποιείται σε ετήσια βάση και είναι προσανατολισμένο σε παρουσίαση καινοτόμων προϊόντων τροφίμων και ποτών. Το 2017, η έκθεση συγκέντρωσε 800 εκθέτες και περισσότερους από 15.000 επισκέπτες, παρουσιάζοντας αύξηση 12% στην επισκεψιμότητα σε σχέση με το 2016. Ανάμεσα στους επισκέπτες περιλαμβάνονται αγοραστές και διοικητικά στελέχη από τα μεγαλύτερα καταστήματα λιανικής (Sainsbury’s, Asda, Tesco’s, Costco Wholesale, Waitrose, Harrods κ.ά) αλλά και υπηρεσιών εστίασης (Pret-a-manger, Nando’s, Starbucks, Jamie Oliver κ.ά). Η έκθεση περιλαμβάνει και πρόγραμμα B2B συναντήσεων, το οποίο εξασφαλίσαμε και παρέχουμε σε όλους τους Έλληνες συμμετέχοντες δωρεάν. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν σειρά συναντήσεων και σεμιναρίων με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των εκθετών σχετικά με τις απαιτήσεις της Βρετανικής αγοράς και το πως οι εταιρείες θα μπορέσουν να προσαρμόσουν το προϊόν τους (συσκευασία, παρουσία, συστατικά κ.ά), ώστε να το καταστήσουν πιο ελκυστικό στο Βρετανό καταναλωτή. Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της έκθεσης στην Ελλάδα και έχει εξασφαλίσει για τους πελάτες της προνομιακούς χώρους.

 ffff headerFREE FROM FUNCTIONAL FOOD 2019 28-29/5/2019, Βαρκελώνη, Ισπανία:Η έκθεση απευθύνεται σε εταιρείες οι οποίες διαθέτουν προϊόντα απαλλαγμένα από συστατικά όπως ζάχαρη, γλουτένη, καφεΐνη, λακτόζη, trans λιπαρά, πρόσθετα, συντηρητικά κ.ά. Πραγματοποιείται εναλλάξ στη Βαρκελώνη και σε κάποια πόλη της Βόρειας Ευρώπης – για το 2018, έλαβε χώρα στη Στοκχόλμη. Η αύξηση των πωλήσεων σε αυτή την κατηγορία των προϊόντων είναι ραγδαία, ενώ η δομή και η διάρκεια της έκθεσης έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ευνοούν τις ποιοτικές και στοχευμένες επαφές με τους επισκέπτες. Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της έκθεσης στην Ελλάδα και έχει εξασφαλίσει για τους πελάτες της προνομιακούς χώρους.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παραμένουμε πάντα στη διάθεση σας.

 Ευελπιστούμε να έχουμε σύντομα νέα σας ώστε να σχεδιάσουμε μαζί τα επόμενα βήματα σας στις αγορές οργανικών και φυσικών προϊόντων που σας ενδιαφέρουν!

Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 7755080

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE