Δ.Ε. FOODEXPO 2018  Ηχηρή  η συμμετοχή της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE

Δ.Ε. FOODEXPO 2018 Ηχηρή η συμμετοχή της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE

Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία και φέτος τη δυναμική συμμετοχή 30 και πλέον σημαντικών ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου των τροφίμων και των ποτών στην 5η διεθνή έκθεση FOODEXPO 2018 και την 4η Δ.Ε. OENOTELIA 2018.

Η εκθεσιακή παρουσία της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE ξεχώρισε για την υψηλή αισθητική και συνάμα εντυπωσιακή κατασκευή που χαρακτήριζε τα εκθεσιακά της περίπτερα, η οποία αποτέλεσε λειτουργικό εργαλείο για τις συμμετέχουσες εταιρείες, προκειμένου να προβάλλουν τα προϊόντα τους με επιτυχία και να πραγματοποιήσουν σημαντικό αριθμό εμπορικών συναντήσεων με αγοραστές όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από άλλες χώρες του εξωτερικού.

Μεγάλες ελληνικές εταιρείες του κλάδου των τροφίμων και των ποτών συμμετείχαν μέσω της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE με ιδιαίτερες και καλαίσθητες κατασκευές που αναδείκνυαν τον πλούτο και την καινοτομία των προϊόντων τους και αποτέλεσαν πόλο έλξης για τους διεθνείς και όχι μόνο αγοραστές.

Η 5η FOOD EXPO 2018 σημείωσε ρεκόρ επισκεπτών ξεπερνώντας τους 68.000 εμπορικούς επισκέπτες από 27.830 επιχειρήσεις της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης και προσέλκυσε περισσότερους από 2.900 διεθνείς αγοραστές από ολόκληρο τον κόσμο.

Αξιοσημείωτο είναι ότι πραγματοποιήθηκαν πάνω από 10.000 προγραμματισμένες b2b συναντήσεις ανάμεσα στους ξένους hosted buyers και τους Έλληνες εκθέτες, δίνοντας ώθηση στην εξαγωγική δραστηριότητα των συμμετεχουσών εταιρειών.

Μέσα στα πλαίσια της υποστήριξης και ενίσχυσης της ελληνικής εξαγωγικής κοινότητας, η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE βρίσκεται πάντα κοντά στους Έλληνες εξαγωγείς με ένα πλούσιο εκθεσιακό πρόγραμμα και δράσεις για το 2018 & 2019 , περιλαμβάνοντας πάνω από 50 δημοφιλή εκθεσιακά γεγονότα στον κλάδο των τροφίμων και ποτών.

Περισσότερα νέα της εταιρείας στο site www.greatexhibitions.gr