Δ.Ε. FRUITLOGISTICA 2018 Ισχυρή Ελληνική Παρουσία

Δ.Ε. FRUITLOGISTICA 2018 Ισχυρή Ελληνική Παρουσία

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE στη κορυφαία εμπορική έκθεση FRUIT LOGISTICA 2018 για το παγκόσμιο εμπόριο φρούτων που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το 1993. Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από 7 έως 9 Φεβρουαρίου 2017 στο Βερολίνο, στο εκθεσιακό κέντρο Berlin ExpoCenter City και φιλοξένησε πάνω από 3.100 εκθέτες από περισσότερες από 80 χώρες και πάνω από 75.000 αγοραστές και εμπορικούς επισκέπτες από 130 χώρες.

Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE φιλοξένησε την Περιφέρεια Ηπείρου και την Περιφέρεια Πελοποννήσου , καθώς 25 και πλέον εταιρείες του κλάδου των νωπών φρούτων, μεταξύ των οποίων οι ALFAVITA, CHATZIDAKIS SA, OPORELLO SA, ASEPOP VELVENTOS, ANTONIOS KOUTSOGIANNOPOULOS & SONS GP, KAPLANIS FRUITS κα., οι οποίες απέδειξαν για ακόμη μια φορά την ποικιλία και την ποιότητα των προϊόντων τους, αλλά και την σταθερή τους εκθεσιακή παρουσία στην FRUITLOGISTICA.

Η παρουσίαση των ελληνικών προϊόντων με την νέα εκθεσιακή ταυτότητα Exceptional Greece, ανέδειξε με μοναδικό τρόπο την υπεροχή των ελληνικών προϊόντων που είναι βασισμένη όχι μόνο στην ποιότητα αλλά και στην μακραίωνη Ελληνική διατροφή, ξεχώρισε ανάμεσα στις δεκάδες συμμετοχές χωρών απ’ όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα οι εκθέτες να πραγματοποιήσουν σημαντικό αριθμό εμπορικών συναντήσεων, που πολλές από αυτές προχώρησαν ήδη σε εμπορικές συμφωνίες.

Η επιτυχημένη διοργάνωση της ελληνικής συμμετοχής από την GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE, οφείλεται στην υψηλής αισθητικής κατασκευή των περιπτέρων καθώς και στις συναντήσεις που υλοποίησε βοηθώντας ουσιαστικά τις συμμετέχουσες εταιρείες να βρουν νέα δίκτυα διανομών, αγοραστές και αλυσίδες super market. Η επιτυχημένη διοργάνωση της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE θέτει τα θεμέλια για μια μεγαλύτερη και με περισσότερα προϊόντα ελληνική συμμετοχή στην FRITLOGISTICA 2019, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 6-8/2/2019.

Μέσα στα πλαίσια της υποστήριξης και ενίσχυσης της ελληνικής εξαγωγικής κοινότητας, η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE βρίσκεται πάντα κοντά στους Έλληνες εξαγωγείς με ένα πλούσιο εκθεσιακό πρόγραμμα και δράσεις για το 2018 & 2019 , περιλαμβάνοντας πάνω από 50 δημοφιλή εκθεσιακά γεγονότα στον κλάδο των τροφίμων και ποτών.

Περισσότερα νέα της εταιρείας στο site www.greatexhibitions.gr