Δ.Ε. ISM 2018 Γλυκιά και φέτος η Ελληνική παρουσία

Δ.Ε. ISM 2018 Γλυκιά και φέτος η Ελληνική παρουσία

Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την συμμετοχή σημαντικών ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου της ζαχαροπλαστικής και των συναφών ειδών στη 48η διεθνή έκθεση ISM 2018.


Συνολικά την έκθεση φέτος επισκέφτηκαν 37.500 επισκέπτες από 144 χώρες με 1.656 εκθέτες από 73 χώρες να δίνουν το παρών. Ο αριθμός των επισκεπτών που προέρχονταν από χώρες της Ασίας, όπως Ιαπωνία, Ινδία, Πακιστάν, από την περιοχή της Βαλτικής κ.α αυξήθηκε σημαντικά.


Η παρουσίαση των ελληνικών προϊόντων με την νέα εκθεσιακή ταυτότητα Exceptional Greece, ανέδειξε με μοναδικό τρόπο την υπεροχή των ελληνικών προϊόντων που είναι βασισμένη όχι μόνο στην ποιότητα αλλά και στην μακραίωνη Ελληνική διατροφή, ξεχωρίζοντας ανάμεσα στις δεκάδες συμμετοχές χωρών απ’ όλο τον κόσμο. Η καλαίσθητη κατασκευή, η οργανωμένη συμμετοχή της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE, καθώς και η ποιότητα των ελληνικών προϊόντων ξεχώρισαν με αποτέλεσμα οι εκθέτες να πραγματοποιήσουν σημαντικό αριθμό εμπορικών συναντήσεων. Η συνεχής αύξηση της ελληνικής συμμετοχής αποδεικνύει την προσπάθεια των Ελλήνων επιχειρηματιών για εξωστρεφή δραστηριότητα ως μοναδική διέξοδο της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας τους.


Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE φιλοξένησε σημαντικές εταιρείες του κλάδου, όπως PETITS GRECS BEYOND, VAMVALIS FOODS, DEAR CRETE, CANDIA NUTS, ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗΣ- ΑΤΤΙΚΙ ΒΕΕ, GEORGOULAS BROS- XΡΥΣΟ ΜΗΛΟ, AΓΑΠΗ ΙΚΕ- AGAPITOS, CHRYSANTHIDIS, VRETOS SWEETS κα., οι οποίες επέδειξαν την ποικιλία και την ποιότητα των προϊόντων τους στην ISM.
Παρουσιάστηκαν από τις Ελληνικές νέα, καινοτόμα προϊόντα και τεχνολογίες, που με τις νέες πολιτικές marketing στον κλάδο των γλυκών και ζαχαρωδών κέρδισαν τις εντυπώσεις των ξένων επισκεπτών.
Η επιτυχημένη διοργάνωση της ελληνικής συμμετοχής από την GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE, θέτει τα θεμέλια για μια μεγαλύτερη και με περισσότερα προϊόντα ελληνική συμμετοχή στην ISM 2019, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 27 – 30 Ιανουαρίου 2019.


Μέσα στα πλαίσια της υποστήριξης και ενίσχυσης της ελληνικής εξαγωγικής κοινότητας, η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE βρίσκεται πάντα κοντά στους Έλληνες εξαγωγείς με ένα πλούσιο εκθεσιακό πρόγραμμα και δράσεις για το 2018 & 2019, περιλαμβάνοντας πάνω από 50 δημοφιλή εκθεσιακά γεγονότα στον κλάδο των τροφίμων και ποτών.

Περισσότερα νέα της εταιρείας στο site www.greatexhibitions.gr