Δ.Ε WOP DUBAI 2017  Επιτυχημένη  Ελληνική συμμετοχή

Δ.Ε WOP DUBAI 2017 Επιτυχημένη Ελληνική συμμετοχή

Μέσα από μια άρτια εκθεσιακή παρουσία η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE, διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία  και φέτος την ελληνική εκθεσιακή συμμετοχή στη WOP DUBAI 2017 τη μεγαλύτερη και  σημαντικότερη έκθεση για τα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά στη Μέση Ανατολή, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Dubai World Trade Center, στο Ντουμπάι, των Ηνωμένων Αραβικών  Εμιράτων από τις 5 έως τις 7 Δεκεμβρίου 2017. Η καλαίσθητη κατασκευή και η οργανωμένη συμμετοχή της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE, μαζί με τις B2B συναντήσεις έδωσε στους εκθέτες της την ευκαιρία να προβάλουν τα προϊόντα τους με επιτυχία και να πραγματοποιήσουν σημαντικό αριθμό εμπορικών συναντήσεων και να προβούν  άμεσα σε συνάψεις συμφωνιών.

Φέτος η Δ.Ε WOP DUBAI 2017  φιλοξένησε περισσότερους από 300 εκθέτες από 37 χώρες και 15 εθνικά περίπτερα. Οι εμπορικοί επισκέπτες ξεπέρασαν κάθε προσδοκία ξεπερνώντας των αριθμό των 7.000 επαγγελματιών από 80 χώρες, σημειώνοντας σημαντική αύξηση από τη διοργάνωση του 2017. Φέτος η έκθεση  φιλοξένησε για πρώτη φορά το Fruitnet forum Middle East.  Το ολοκαίνουργιο αυτό γεγονός, συγκέντρωσε μερικούς από τους κορυφαίους φορείς της βιομηχανίας της περιοχής όπου συζητήθηκαν οι δυνατότητες αλλά και οι ανησυχίες για το εμπόριο νωπών προϊόντων στη Μέση Ανατολή.

Η παρουσία της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE ξεχώρισε και φέτος με τους εκθέτες της σημαντικότατες εταιρείες του κλάδου και τους εκπροσώπους  των συνεταιρισμών  που συμμετείχαν  στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Premium European Kiwi», να δηλώνουν απόλυτα  ικανοποιημένοι τόσο από την επισκεψιμότητα όσο και από την ποιότητα των συναντήσεων που είχαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Το ενδιαφέρον για τα προϊόντα τους ήταν ιδιαίτερα υψηλό και φέτος, με τους Έλληνες παραγωγούς να πραγματοποιούν  σημαντικές επαφές με εισαγωγείς φρέσκων φρούτων και λαχανικών και εταιρείες διανομής από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και από όμορες χώρες, με απώτερο σκοπό την ανάπτυξη της  εξαγωγικής τους δραστηριότητας σε έναν τόσο σημαντικό τομέα της οικονομίας της χώρας μας, τον πρωτογενή.

Τους Έλληνες εκθέτες επισκέφθηκε ο κος Χρήστος Σταμπουλόπουλος  Σύμβουλος ΟΕΥ Α',  Γραφείο ΟΕΥ Ντουμπάι και τους έδωσε σημαντικές και χρήσιμες πληροφορίες για την πολύ ενδιαφέρουσα αγορά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. 

Η επιτυχημένη διοργάνωση της ελληνικής συμμετοχής από την GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE,  θέτει τα θεμέλια για μια ακόμη επιτυχημένη  ελληνική συμμετοχή στην WOP DOUBAI 2018, η οποία θα πραγματοποιηθεί  το Δεκέμβριο  του 2018.

Μέσα στα πλαίσια της υποστήριξης και ενίσχυσης της ελληνικής εξαγωγικής κοινότητας, η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE βρίσκεται πάντα κοντά στους Έλληνες εξαγωγείς με ένα πλούσιο εκθεσιακό πρόγραμμα για το 2018, περιλαμβάνοντας πάνω από 50 δημοφιλή εκθεσιακά γεγονότα. Μέσα από τις δράσεις της, δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες εξαγωγείς να ανοίξουν τα φτερά τους  σε νέες δυναμικές αγορές σε όλο τον κόσμο. Η εκθεσιακή παρουσία της   GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αποτελεί τον κρίκο μιας αλυσίδας σημαντικών εκθεσιακών συμμετοχών στην ευρύτερη περιοχή του Αραβικού κόσμου.

Η πολυετής εμπειρία,  η αγάπη, το όραμα και το κοινό μεράκι όλης της ομάδας μας είναι η εγγύηση προς τους πελάτες μας για την άριστη εκθεσιακή τους παρουσία σε όλα τα μεγάλα γεγονότα του κλάδου τους. 

Περισσότερα νέα της εταιρείας στο site www.greatexhibitions.gr