ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ  ΤΗΝ GREAT GREEK EXPORT AND TRADE ΣΤΑ EXPO AWARDS 2017

ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ GREAT GREEK EXPORT AND TRADE ΣΤΑ EXPO AWARDS 2017

Η εταιρεία μας GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE απέσπασε χρυσό βραβείο στην 6η τελετή απονομής των εξαγωγικών βραβείων Greek Export Awards 2017 από την ΕΝΔΥ ΟΕΥ σε συνεργασία με την με την Ethos Awards, στην οποία παρευρέθηκαν υψηλά στελέχη της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας και αρκετοί διακεκριμένοι καλεσμένοι τιμώντας με την παρουσία τους, τους νικητές της βραδιάς.

Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE κέρδισε και συνεχίζει  να κερδίζει την εμπιστοσύνη της εξαγωγικής κοινότητας στο κοινό τους όραμα, της προβολής των ελληνικών προϊόντων  σε όλα τα πέρατα της γης. Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADEσυμβάλει ουσιαστικά σε αυτό, παρουσιάζοντας ολοκληρωμένες προτάσεις προβολής των ελληνικών προϊόντων σε περισσότερα από τα 50  μεγαλύτερα εκθεσιακά γεγονότα ανά τον κόσμο με ένα πλήθος υποστηρικτικών δράσεων και υπηρεσιών.

Η άρτια και καταρτισμένη ομάδα της GREAT GREEK EXPORT AND TRADE συμβουλεύει και υποστηρίζει τους εκθέτες της πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την έκθεση, παρέχοντας σημαντικές πληροφορίες για τις αγορές διευκολύνοντας τον δρόμο των εξαγωγών τους. Η δράση της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE δεν σταματά στη διοργάνωση επιτυχημένων εκθεσιακών γεγονότων αλλά στην πλήρη υποστήριξη των πελατών της καθημερινά για την ανάπτυξη της εξαγωγικής τους δραστηριότητας προσφέροντας τους μία σειρά διαφοροποιημένων και ουσιαστικών υπηρεσιών με σύγχρονα εργαλεία.

Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE ήταν ανάμεσα στις υποψηφιότητες των φετινών  εξαγωγικών βραβείων Greek Exports Awards 2017, που αξιολογήθηκαν  αυστηρά τόσο από την κριτική επιτροπή αλλά και μέσα από  την ανοιχτή ηλεκτρονική ψηφοφορία και απέσπασε το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Top Export consultantεπιβραβεύοντας την για τις βέλτιστες πρακτικές στην εξαγωγική δραστηριότητα, που εφαρμόζει και προωθεί τα τελευταία χρόνια η εταιρεία.

Όλη η ομάδα της εταιρείας μας, σας ευχαριστεί για την στήριξή σας και δεσμεύεται να συνεχίσει δυναμικά το έργο της ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες επιχειρηματικές ανάγκες  της επερχόμενης δεκαετίας.