Η Ελληνική συμμετοχή στην Δ.Ε SIAL INTERFOOD  2017 της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE

Η Ελληνική συμμετοχή στην Δ.Ε SIAL INTERFOOD 2017 της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE

Μέσα από μια άρτια εκθεσιακή παρουσία η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE διοργάνωσε  την ελληνική εκθεσιακή συμμετοχή στη  4η ΔΕ SIAL Interfood 2017  η οποία αποτελεί μια πολλά υποσχόμενη διεθνή έκθεση στον κλάδο τροφίμων-ποτών στην Ινδονησία και την ευρύτερη περιοχή. Η διοργανώτρια εταιρεία SIAL για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της έκθεσης χρηματοδότησε την πρόσκληση αγοραστών από την Ινδία, την Κίνα, την Ιαπωνία, την Κορέα και την Σιγκαπούρη, ώστε  να παρευρεθούν στο μεγάλο αυτό εκθεσιακό  γεγονός.

Η Δ.Ε. Sial Interfood 2017 αποτελεί μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη έκθεση στην περιοχή μίας και η Ινδονήσιά είναι η 4η μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο, παρουσιάζοντας υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης τα τελευταία έτη. Φέτος εμπιστεύτηκαν την Sial Interfood περισσότεροι από 1.100 εκθέτες από 27 χώρες από όλο τον κόσμο με τους εμπορικούς επισκέπτες να ξεπερνούν τις 50.000, με το 75% εξ αυτών να προέρχεται από την Ινδονησία , γεγονός που υπογραμμίζει την σημασία και χρησιμότητα της έκθεσης για τον επιχειρηματικό κόσμο της Νοτιοανατολικής Ασίας και της Ωκεανίας.

Η διοργάνωση της ελληνικής συμμετοχής από την GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE,  θέτει τα θεμέλια για μια μεγαλύτερη συμμετοχή στην Sial Interfood 2018, η οποία θα πραγματοποιηθεί  το Νοέμβριο του 2018 διευρύνοντας τους δρόμους των εξαγωγών για τα Ελληνικά προϊόντα σε νέες αγορές στόχους.

Μέσα στα πλαίσια της υποστήριξης και ενίσχυσης της ελληνικής εξαγωγικής κοινότητας, η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE βρίσκεται πάντα κοντά στους Έλληνες εξαγωγείς με ένα πλούσιο εκθεσιακό πρόγραμμα για το 2018, περιλαμβάνοντας πάνω από 50 δημοφιλή εκθεσιακά γεγονότα στον κλάδο των τροφίμων και ποτών. Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE μέσα από τις δράσεις της, δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες εξαγωγείς να ανοίξουν νέες δυναμικές αγορές σε Ανατολή και Δύση. 

Περισσότερα νέα στο site www.greatexhibitions.gr