Άρτια Ελληνική παρουσία στη ΔΕ FOODEX SAUDI 2017

Άρτια Ελληνική παρουσία στη ΔΕ FOODEX SAUDI 2017

Μέσα από μια άρτια εκθεσιακή παρουσία η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της έκθεσης για την Ελλάδα,  διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία για την ελληνική εκθεσιακή συμμετοχή στη  FOODEX SAUDI 2017, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Jeddah της Σαουδικής Αραβίας από τις  12 έως τις 15  Νοεμβρίου 2017.  Η FOODEX SAUDI 2017 αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο καταξιωμένη έκθεση του κλάδου για την αγροτική παραγωγή και βιομηχανία,  τον κλάδο των τροφίμων και  γεωργικών προϊόντων.

Φέτος επισκέφθηκαν την FOODEX SAUDI 2017 περισσότεροι από 250 εκθέτες από 35 χώρες με τους εμπορικούς επισκέπτες να ξεπερνούν τις 8.000, με το 89 % εξ αυτών να προέρχεται από την Σαουδική Αραβία, γεγονός που υπογραμμίζει την σημασία και χρησιμότητα της έκθεσης για τον επιχειρηματικό κόσμο του βασιλείου. Κάθε χρόνο, όπως και φέτος η έκθεση προσέλκυσε σημαντικούς φορείς από τη βιομηχανία, τις επιχειρήσεις και την κυβέρνηση και έδωσε  την ευκαιρία  στους επιχειρηματίες  να αναπτύξουν  νέες επαφές με στόχο  την προώθηση νέων προϊόντων και υπηρεσιών τους.

Η  ελληνική παρουσία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE με τους Έλληνες εκθέτες να δηλώνουν απολύτως  ικανοποιημένοι τόσο από την επισκεψιμότητα όσο και από την ποιότητα των συναντήσεων που είχαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Το ενδιαφέρον για τα προϊόντα τους ήταν ιδιαίτερα υψηλό, με τους Έλληνες παραγωγούς να πραγματοποιούν  σημαντικές επαφές με εισαγωγείς τροφίμων και εταιρείες διανομής στη Σαουδική Αραβία, με απώτερο σκοπό την εξασφάλιση και πραγματοποίηση ασφαλών και μακροχρόνιων συμφωνιών για την αύξηση των εξαγωγών τους.

Τους Έλληνες εκθέτες επισκέφθηκε ο κος Θεόδωρος Ξυπολιάς - Σ. ΟΕΥ Α από το Γραφείο ΟΕΥ Γενικού Προξενείου Τζέδδας και τους έδωσε σημαντικές και χρήσιμες πληροφορίες για την πολύ ενδιαφέρουσα αγορά της Σαουδικής Αραβίας.  

Η επιτυχημένη διοργάνωση της ελληνικής συμμετοχής από την GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE,  θέτει τα θεμέλια για μια μεγαλύτερη ελληνική συμμετοχή στην FOODEX SAUDI 2018, η οποία θα πραγματοποιηθεί  το Νοέμβριο του 2018.

Μέσα στα πλαίσια της υποστήριξης και ενίσχυσης της ελληνικής εξαγωγικής κοινότητας, η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE βρίσκεται πάντα κοντά στους Έλληνες εξαγωγείς με ένα πλούσιο εκθεσιακό πρόγραμμα για το 2018, περιλαμβάνοντας πάνω από 50 δημοφιλή εκθεσιακά γεγονότα. Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE μέσα από τις δράσεις της, δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες εξαγωγείς να ανοίξουν νέες δυναμικές αγορές σε όλο τον κόσμο. Η εκθεσιακή παρουσία της   GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE στην Σαουδική Αραβία  αποτελεί τον κρίκο μιας αλυσίδας εκθεσιακών συμμετοχών στην ευρύτερη περιοχή του Αραβικού κόσμου.

Η πολυετής εμπειρία,  η αγάπη, το όραμα και το κοινό μεράκι όλης της ομάδας μας είναι η εγγύηση προς τους πελάτες μας για την άριστη εκθεσιακή τους παρουσία σε όλα τα μεγάλα γεγονότα του κλάδου τους.

Περισσότερα νέα της εταιρείας στο site www.greatexhibitions.gr