Δυναμική η παρουσία της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE στη SAUDI AGRICULTURE 2017

Δυναμική η παρουσία της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE στη SAUDI AGRICULTURE 2017

Μέσα από μια άρτια εκθεσιακή παρουσία η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την ελληνική εκθεσιακή συμμετοχή στη  36η ΔΕ SAUDI AGRICULTURE 2017, τη μεγαλύτερη και πιο καταξιωμένη έκθεση του κλάδου για την αγροτική παραγωγή και βιομηχανία,  τον κλάδο των τροφίμων και  γεωργικών προϊόντων.

Φέτος εμπιστεύτηκαν την SAUDI AGRICULTURE περισσότεροι από 280 εκθέτες από 40 χώρες με τους εμπορικούς επισκέπτες να ξεπερνούν τις 18.500, με το 85% εξ αυτών να προέρχεται από την Σαουδική Αραβία, γεγονός που υπογραμμίζει την σημασία και χρησιμότητα της έκθεσης για τον επιχειρηματικό κόσμο του βασιλείου.

 Η Σαουδική Αραβία είναι η μεγαλύτερη οικονομία στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής (MENA Region) και μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες διεθνώς, με πληθυσμό που ξεπερνά τα 30 εκατομμύρια και αναμένεται να αγγίξει τα 35 εκατομμύρια μέχρι το τέλος της δεκαετίας. Κάθε χρόνο, όπως και φέτος προσέλκυσε σημαντικούς φορείς από τη βιομηχανία, τις επιχειρήσεις και την κυβέρνηση. Είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση επαγγελματιών του κλάδου  δίνοντας  την ευκαιρία  στους επιχειρηματίες  να αναπτύξουν  νέες επαφές με στόχο  την προώθηση νέων προϊόντων και υπηρεσιών,

Η παρουσία της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE ξεχώρισε και φέτος στο πλαίσιο προώθησης του ευρωπαϊκού προγράμματος “Peach Garden”. Η Κοινοπραξία Ομάδων Παραγωγών Συνεταιρισμών  έδωσε την ευκαιρία  σε σημαντικούς παραγωγούς από όλη την χώρα  να παρουσιάσουν  με μεγάλη επιτυχία τα προϊόντα  τους,  αναπτύσσοντας σημαντικά την εξαγωγική τους δραστηριότητα σε έναν τόσο σημαντικό τομέα της οικονομίας της χώρας μας, τον πρωτογενή.

Οι εκπρόσωποι των συναιτερισμών   δήλωσαν ικανοποιημένοι τόσο από την επισκεψιμότητα όσο και από την ποιότητα των συναντήσεων που είχαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Το ενδιαφέρον για τα προϊόντα τους ήταν ιδιαίτερα υψηλό και φέτος, με τους Έλληνες παραγωγούς να πραγματοποιούν  σημαντικές επαφές με εισαγωγείς τροφίμων και εταιρείες διανομής στη Σαουδική Αραβία, με απώτερο σκοπό την εξασφάλιση και πραγματοποίηση ασφαλών και μακροχρόνιων συμφωνιών για την αύξηση των εξαγωγών τους.

Η επιτυχημένη διοργάνωση της ελληνικής συμμετοχής από την GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE,  θέτει τα θεμέλια για μια μεγαλύτερη και με περισσότερα προϊόντα ελληνική συμμετοχή στην SAUDI AGRICULTURE 2018, η οποία θα πραγματοποιηθεί  τον Οκτώβριο του 2018.

Μέσα στα πλαίσια της υποστήριξης και ενίσχυσης της ελληνικής εξαγωγικής κοινότητας, η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE βρίσκεται πάντα κοντά στους Έλληνες εξαγωγείς με ένα πλούσιο εκθεσιακό πρόγραμμα για το 2018, περιλαμβάνοντας πάνω από 30 δημοφιλή εκθεσιακά γεγονότα στον κλάδο των τροφίμων και ποτών. Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE μέσα από τις δράσεις της, δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες εξαγωγείς να ανοίξουν νέες δυναμικές αγορές σε Ανατολή και Δύση.  

Περισσότερα νέα της εταιρείας στο site www.greatexhibitions.gr