espa

Εταιρεία

Η GREAT EXHIBITIONS είναι μια δυναμική εταιρεία με έδρα την Αθήνα, συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και εξειδικευμένους συνεργάτες στο εξωτερικό, που δραστηριοποιείται στη διοργάνωση εμπορικών εκθέσεων, B2B συναντήσεων, επιχειρηματικών αποστολών και σε υποστηρικτικές δράσεις που είναι ουσιαστικές για τους  Έλληνες εξαγωγείς.

Η GREAT EXHIBITIONS είναι μια δυναμική εταιρεία με έδρα την Αθήνα, συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και εξειδικευμένους συνεργάτες στο εξωτερικό, που δραστηριοποιείται στη διοργάνωση εμπορικών εκθέσεων, B2B συναντήσεων και σε υποστηρικτικές δράσεις  ουσιαστικές για τους Έλληνες εξαγωγείς.

Το πρόγραμμα δράσης μας περιλαμβάνει περισσότερα από 100 καθιερωμένα αλλά και νέα εκθεσιακά γεγονότα. Η εταιρεία μας, αξιοποιώντας την τεράστια εμπειρία της, υλοποίει με επιτυχία μια σειρά δράσεων που αφορούν στην οργανωμένη και άρτια συμμετοχή ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών σε μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού, όπως

SIAL PARIS

ANUGA

WINTER – SUMMER FANCY FOOD SHOW

ISM

FRUIT LOGISTICA

PROWEIN

VINEXPO WINE PARIS

PLMA AMSTERDAM

ISM MIDDLE EAST (EX YUMMEX)

Η ομάδα μας παρουσίασε μία δυναμική συμμετοχή στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων-ποτών,  στην ANUGA 2015 με 30 ελληνικές επιχειρήσεις, στη SIAL PARIS 2016 με 60 εταιρείες, στην ANUGA 2017 με 65 εταιρείες, στη SIAL PARIS 2018 με 94 εταιρείες, στην ANUGA 2019 με 105 εταιρείες και στην ANUGA 2021 με 120 εταιρείες.

Ο σχεδιασμός μας δεν σταματάει εδώ. Η GREAT EXHIBITIONS προετοιμάζει τη συμμετοχή σας σε μεγάλες κλαδικές εκθέσεις, με μία ευρεία γκάμα επιλογών.


ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ – ΦΥΤΙΚΩΝ – FREE FROM ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

         • BIOFACH
         • FREE FROM FOOD
         • PLANT BASED WORLD LONDON – NEW YORK
         • SANA

ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΙΚΕΤΑΣ

         • MARCA
         • PLMA CHICAGO
         • PLMA SHANGHAI
         • PLMA AMSTERDAM

ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ SIAL

         • SIAL MIDDLE EAST
         • SIAL AMERICA
         • SIAL CANADA
         • SIAL SHANGHAI
         • SIAL INDIA
         • SIAL INTERFOOD
         • GOURMET SELECTION
         • GOURMET DISCOVERY
         • SALON DU FROMAGE

ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ

         • VINEXPODRINKS AMERICA
         • OENOTELIA
         • PROWINE ASIA
         • VINEXPO HONG KONG
         • RPB ASIA
         • VINEXPO SHANGHAI
         • VINEXPO INDIA
         • PROWEIN
         • VINEXPO WINE PARIS                                  

Τέλος, η GREAT EXHIBITIONS, ακολουθώντας πάντα τις τάσεις της αγοράς, έχει ήδη δημιουργήσει ένα εξαιρετικά ελκυστικό Portfolio με τις πιο δυναμικές και πολλά υποσχόμενες εκθέσεις στον τομέα του Τουρισμού, μεταξύ των οποίων

         • ITB
         • CARAVAN SALON
         • F.RE.E
         • CMT

προσδοκώντας να διευρύνει την Ελληνική παρουσία και να κάνει ευρύτερα γνωστό το Ελληνικό Τουριστικό προϊόν στις ενδιαφερόμενες αγορές.

Παράλληλα, εμπλουτίζει το πρόγραμμα δράσης της με, αποκλειστικές για την Ελλάδα, στρατηγικές συνεργασίες για τη διοργάνωση Β2Β συναντήσεων στους κλάδους τροφίμων, ποτών, καλλυντικών, προϊόντων υγιεινής και συσκευασίας με τις εταιρείες STAMEGNA και WABEL.

Η GREAT EXHIBITIONS έχει κάνει δυναμική είσοδο στην ψηφιακή εποχή σχεδιάζοντας και υλοποιώντας την 1η και 2η διαδικτυακή έκθεση τροφίμων και ποτών FMSFOOD MARKET SHOW. Η GREAT EXHIBITIONS συνεχίζει τα βήματά της στην ψηφιακή εποχή λειτουργώντας την ετήσια πλατφόρμα www.foodmarketshow.com σε ένα σύγχρονο διαδραστικό, τρισδιάστατο περιβάλλον, φέρνοντας σε επαφή τους Έλληνες παραγωγούς με Έλληνες και διεθνείς αγοραστές. Η πλατφόρμα πλέον λειτουργεί σε ετήσια βάση, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο παροχών επικοινωνίας και διαφήμισης των προϊόντων σας στο διαδίκτυο. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Η GREAT EXHIBITIONS έχει καταφέρει να φέρει σε επαφή πάνω από 1.000 ελληνικές εταιρείες με αγοραστές σε χώρες – στόχους, όπως η Γερμανία, η Μεγάλη Βρετανία, η Ολλανδία, οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Αίγυπτος, η Σαουδική Αραβία, τα ΗΑΕ, η Κίνα, η Σιγκαπούρη κ.ά., με μεγάλη επιτυχία. Συμβουλεύουμε και υποστηρίζουμε τους εκθέτες μας πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την έκθεση, παρέχοντας πληροφορίες για τις αγορές στόχους που τους ενδιαφέρουν. Η δράση μας δεν σταματά στην παράδοση λειτουργικών και καλαίσθητων εκθεσιακών περιπτέρων, αλλά ολοκληρώνεται με την πλήρη υποστήριξη των πελατών μας για την ανάπτυξη της εξαγωγικής τους δραστηριότητας μετά από αυστηρή μελέτη των έμπειρων στελεχών και συνεργατών μας.

Η GREAT EXHIBITIONS έρχεται να καλύψει ανάγκες της αγοράς και ελλείψεις που προκύπτουν από τις δράσεις του ευρύτερου δημόσιου και ιδιωτικού τομέα με νέα πολύτιμα εκθεσιακά γεγονότα.  Έτσι, εκθεσιακά γεγονότα, όπως η PLMA CHICAGO, η PROWINE CHINA, η SIAL MIDDLE EAST, η FREE FROM FOOD, η WINTER FANCY FOOD SHOW, η  GLOBAL FOOD EXPO (NRA), η VINEXPO WINE PARIS κ.ά., διοργανώθηκαν για πρώτη φορά από την εταιρεία μας και έδωσαν τη δυναμική σε Έλληνες εξαγωγείς να βρουν διέξοδο στις αγορές του κόσμου. Νέο σημαντικό γεγονός είναι η SIAL America, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2022 στο Las Vegas. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότερες από τις δράσεις μας είναι συνεργασίες για τις οποίες έχουμε αποκλειστικότητα για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Το πλάνο μας επικεντρώνεται στον εμπλουτισμό των δράσεων και των υπηρεσιών μας, την αναβάθμιση της παρουσίασης της ελληνικής συμμετοχής σε δημοφιλή εκθεσιακά γεγονότα, την επικαιροποίηση της βάσης δεδομένων των αγοραστών για την καλύτερη παροχή πληροφοριών προς τους πελάτες μας. Η ομάδα μας έχει σχεδιάσει ένα λειτουργικό και καλαίσθητο newsletter, το EXTROVERSION NEWS, που σε συνδυασμό με το website μας λειτουργεί ως χρηστικό εργαλείο, όπου ο κάθε εξαγωγέας έχει τη δυνατότητα να βρει ενημερώσεις από όλο τον κόσμο, κλαδικές μελέτες, τελωνειακές και άλλες πληροφορίες, που βοηθούν στην καθημερινή πρακτική τους Έλληνες επιχειρηματίες.

Η GREAT EXHIBITIONS είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των μεγαλύτερων οίκων εκθέσεων του εξωτερικού στην Ελλάδα, όπως όλα τα γεγονότα του group της SIAL (εκτός της SIAL Paris). Πρόσφατα εμπλούτισε το portfolio της συνάπτοντας αποκλειστική συνεργασία με το Vinexposium Group, τον μεγαλύτερο διοργανωτή εκθέσεων οίνου παγκοσμίως, με εκθέσεις όπως Wine ParisVinexpo, Vinexpo Hong Kong, Vinexpo Shanghai, Vinexpo America.

Η GREAT EXHIBITIONS χαράζει νέα τροχιά στους χώρους των τροφίμων, των ποτών και του τουρισμού, με τη δημιουργία κύριων και παράλληλων εκδηλώσεων, που στόχο έχουν την ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων, του τόπου και της ιστορίας του. Προκειμένου να συμβάλει στην ανάδειξη της ελληνικής κουζίνας και των τοπικών εδεσμάτων κάθε Περιφέρειας η GREAT EXHIBITIONS τα τελευταία χρόνια έχει συνεργαστεί με τους διασημότερους και πιο καταξιωμένους σεφ της Ελλάδας. Η συνεργασία αυτή ευοδώθηκε, με αποτέλεσμα τη δημιουργία Taste areas σε διεθνείς εκθέσεις, όπως Anuga 2015, Anuga 2017, Anuga 2019, Sial 2016, Sial 2018, Ελληνικό Festival 2017, Ελληνικό Festival 2018 κ.ά., οι οποίες συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον και την προσοχή όλων των παρευρισκομένων και ενίσχυσαν σημαντικά την προσπάθεια των Ελλήνων εκθετών να προωθήσουν τα προϊόντα τους στις διεθνείς αγορές. Η περίφημη Κρητική διατροφή, η Μακεδονική κουζίνα, τοπικές κουζίνες απ’ όλη την Ελλάδα παρουσιάστηκαν στις μεγαλύτερες και όχι μόνον εκθέσεις παγκοσμίως σε χιλιάδες επισκέπτες.

Η πολυετής εμπειρία,  η αγάπη, το όραμα και το κοινό μεράκι όλης της ομάδας μας είναι η εγγύηση προς τους πελάτες μας για την άψογη διοργάνωση των εκδηλώσεών τους και την άριστη εκθεσιακή τους παρουσία σε όλο τον κόσμο.

Εκθέσεις

Η Great Exhibitions αξιοποιώντας την τεράστια εμπειρία της, υλοποιεί μια σειρά δράσεων που αφορά την οργάνωση της συμμετοχής Ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων από τους κλάδους τροφίμων και ποτών, υλικών & μηχανημάτων συσκευασίας, αγροτεχνικού εξοπλισμού, γεωργικών μηχανημάτων, κ.ά. στις μεγαλύτερες εκθέσεις του εξωτερικού. H διοργάνωση εκθέσεων Τουρισμού καλύπτει το κενό σε αγορές στόχους, ενώ παράλληλα ανοίγει νέους ορίζοντες στους εμπλεκόμενους με αυτό τον δυναμικά αναπτυσσόμενο…
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υπηρεσίες

Η GREAT EXHIBITIONS στηρίζει τους εξαγωγείς με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που βασίζεται στη μεγάλη και πολύχρονη πείρα των στελεχών και των εξωτερικών συνεργατών της σε θέματα εξαγωγών και διεθνούς εμπορίου.

Greek Exports and Trade

News

Κερδίζει μερίδια στον Καναδά η ελληνική φέτα
04-Μαρ-2024

Κερδίζει μερίδια στον Καναδά η ελληνική φέτα

Ευνοημένη φαίνεται πως βγαίνει η ελληνική φέτα από την εμπορική συμφωνία CETA μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Καναδά, με τα αυθεντικά ελληνικά προϊόντα φέτας να κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στην…
ΟΔΗΓΟΣ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2024
26-Φεβ-2024

ΟΔΗΓΟΣ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2024

Το 2023, παρόλο που η ανάκαμψη της κινεζικής οικονομίας ήταν βραδύτερη του αναμενομένου, οι εισαγωγές τροφίμων και γεωργικών προϊόντων κατέγραψαν εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης. Μετά την πανδημία, οι κινεζικές Αρχές εφαρμόζουν…
Ένας γεμάτος εκθεσιακός μήνας για την Great Exhibitions
21-Φεβ-2024

Ένας γεμάτος εκθεσιακός μήνας για την Great Exhibitions

Ένας γεμάτος εκθεσιακός μήνας για την Great Exhibitions πλησιάζει στο τέλος του! Καλύπτοντας ένα τεράστιο εύρος προϊόντων, η εταιρείας μας στέκεται έμπρακτα δίπλα στους Έλληνες εξαγωγείς προϊόντων και υπηρεσιών, στις…