espa

Εταιρεία

Η GREAT EXHIBITIONS είναι μια δυναμική εταιρεία με έδρα την Αθήνα, συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και εξειδικευμένους συνεργάτες στο εξωτερικό, που δραστηριοποιείται στη διοργάνωση εμπορικών εκθέσεων, B2B συναντήσεων, επιχειρηματικών αποστολών και σε υποστηρικτικές δράσεις που είναι ουσιαστικές για τους  Έλληνες εξαγωγείς.

Η GREAT EXHIBITIONS είναι μια δυναμική εταιρεία με έδρα την Αθήνα, συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και εξειδικευμένους συνεργάτες στο εξωτερικό, που δραστηριοποιείται στη διοργάνωση εμπορικών εκθέσεων, B2B συναντήσεων και σε υποστηρικτικές δράσεις που είναι ουσιαστικές για τους Έλληνες εξαγωγείς.

Το πρόγραμμα δράσης μας περιλαμβάνει 65 και πλέον γνωστά, σημαντικά, αλλά και νέα εκθεσιακά γεγονότα. Η εταιρεία μας αξιοποιώντας την τεράστια εμπειρία υλοποίησε με επιτυχία μια σειρά δράσεων που αφορούν στην οργανωμένη και άρτια συμμετοχή ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών σε μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού όπως η SUMMER FANCY FOOD SHOW, η ISM, η FRUITLOGISTICA, η PROWEIN,  η SIAL CANADA, η SIAL CHINA, η PLMA AMSTERDAM, η FOODEX SAUDI κ.α. Η ομάδα μας παρουσίασε μια δυναμική συμμετοχή στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων-ποτών στην ANUGA 2015, με 30 ελληνικές επιχειρήσεις, στη SIAL PARIS 2016 με 60 εταιρείες και στην ANUGA 2017 με 65 εταιρείες. Ο σχεδιασμός μας δεν σταματάει εδώ. Παράλληλα σημαντικότατες εκθέσεις του κλάδου των πιστοποιημένων οργανικών των φυσικών και υγιεινών προιόντών όπως BIOFACH, NATEXPO, LONDON FOODS MATTER LIVE και άλλων σημαντικών παγκόσμιων γεγονότων όπως η TUTTOFOOD εμπλουτίζουν το πρόγραμμα της GREAT EXHIBITIONS. Η εταιρεία μας έχει μπει δυναμικά στον κλάδο των δομικών υλικών, έχοντας στο επιχειρησιακό πρόγραμμα  μεγάλα εκθεσιακά γεγονότα στη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής αντιπροσωπεύοντας αποκλειστικά για την Ελλάδα την IFP, τη μεγαλύτερη διοργανώτρια εταιρεία  εκθέσεων του Αραβικού κόσμου. Τέλος, η GREAT EXHIBITIONS ακολουθώντας πάντα τις τάσεις της αγοράς, έχει ήδη δημιουργήσει ένα εξαιρετικά ελκυστικό Portfolio με τις πιο δυναμικές και πολλά υποσχόμενες εκθέσεις στον τομέα του Τουρισμού όπως η ITB, η TOURNATUR, η  F.RE.E, η BIT, η CMT, η SALON MONDIAL DU TOURISME, η SALON DESTINATIONS NATURE, το IMTJ MEDICAL TRAVEL SUMMIΤ, GREEK FESTIVAL κα., προσδοκώντας να διευρύνει την Ελληνική παρουσία και να κάνει ευρύτερα γνωστό το Ελληνικό Τουριστικό προϊόν στις ενδιαφερόμενες αγορές.

Η GREAT EXHIBITIONS τα τελευταία δυο χρόνια διοργανώνει από Ελληνικής πλευράς με απόλυτη επιτυχία το Ελληνικό Festival στο Ντίσελντορφ με πλούσιο πρόγραμμα διαδραστικών γαστρονομικών και μουσικό - χορευτικών εκδηλώσεων. Ζωντανές επιδείξεις μαγειρικής, διαγωνισμοί, πλούσιο ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με φτασμένους Έλληνες καλλιτέχνες μάγεψαν τους 80.000 και πάνω επισκέπτες του Festival και τις δύο χρονιές κάνοντας γνωστή την ζεστή Ελληνική φιλοξενία στο γερμανικό και όχι μόνο κοινό. Το Festival τελεί υπο την αιγίδα του Γερμανικού Προξενείου της Ελλάδας του Ντίσελντορφ.

Η GREAT EXHIBITIONS έχει καταφέρει να φέρει σε επαφή πάνω από 500 μεμονωμένες ελληνικές εταιρείες με αγοραστές σε χώρες – στόχους όπως η Γερμανία, η Μεγάλη Βρετανία, η Ολλανδία, οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Αίγυπτος, η Σαουδική Αραβία, τα ΗΑΕ, η  Αμερική,  η Κίνα κ.α. με μεγάλη επιτυχία. Συμβουλεύουμε και υποστηρίζουμε  τους εκθέτες μας  πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την έκθεση, παρέχοντας πληροφορίες για τις αγορές στόχους που τους ενδιαφέρουν. Η δράση μας δεν σταματά στην παράδοση λειτουργικών και καλαίσθητων εκθεσιακών περιπτέρων αλλά στην πλήρη υποστήριξη των πελατών μας για την ανάπτυξη της εξαγωγικής τους δραστηριότητας μετά από αυστηρή μελέτη των έμπειρων στελεχών και συνεργατών μας.

Η GREAT EXHIBITIONS έρχεται να καλύψει την ανάγκη της αγοράς και τις ελλείψεις που προκύπτουν από τις δράσεις του ευρύτερου δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, με νέα πολύτιμα εκθεσιακά γεγονότα.  Έτσι, εκθεσιακά γεγονότα όπως η PLMA CHICAGO, η PROWINE CHINA, η SIAL MIDDLE EAST, η FREE FROM FOOD, η WINTER FANCY FOOD SHOW, η  GLOBAL FOOD EXPO (NRA), κα. διοργανώθηκαν για πρώτη φορά από την εταιρεία μας και έδωσαν την δυναμική σε Έλληνες εξαγωγείς να βρουν διέξοδο στις αγορές του κόσμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότερες από τις δράσεις μας είναι συνεργασίες για τις οποίες έχουμε αποκλειστικότητα για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Το πλάνο μας επικεντρώνεται στον εμπλουτισμό των δράσεων και των υπηρεσιών μας, την αναβάθμιση της παρουσίασης της ελληνικής συμμετοχής σε δημοφιλή εκθεσιακά γεγονότα, την επικαιροποίηση της βάσης δεδομένων των αγοραστών για την καλύτερη παροχή πληροφοριών προς τους πελάτες μας. Η ομάδα μας έχει σχεδιάσει ένα λειτουργικό και καλαίσθητο newsletter, που σε συνδυασμό με το  website μας λειτουργεί ως χρηστικό εργαλείο όπου ο κάθε εξαγωγέας έχει τη δυνατότητα να βρει ενημερώσεις από όλο τον κόσμο, κλαδικές μελέτες, τελωνειακές και άλλες πληροφορίες που βοηθούν στην καθημερινή πρακτική τους Έλληνες επιχειρηματίες.

Η GREAT EXHIBITIONS χαράζει νέα τροχιά στον κόσμο των τροφίμων, ποτών και τουρισμού με την δημιουργία κύριων και παράλληλων εκδηλώσεων που στόχο έχουν την ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων, τον τόπο και την ιστορία τους. Προκειμένου να συμβάλει στην ανάδειξη της ελληνικής κουζίνας και των τοπικών εδεσμάτων κάθε Περιφέρειας η GREAT EXHIBITIONS τα τελευταία χρόνια έχει συνεργαστεί με τους διασημότερους και πιο καταξιωμένους σεφ της Ελλάδας. Η συνεργασία αυτή ευοδώθηκε, με αποτέλεσμα την δημιουργία Taste areas σε διεθνείς εκθέσεις όπως Anuga 2015, Anuga 2017, Anuga 2019, Sial 2016, Sial 2018, Ελληνικό Festival 2017, Ελληνικό Festival 2018 κ.α. οι οποίες συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον και την προσοχή όλων των παρευρισκόμενων και ενίσχυσαν σημαντικά την προσπάθεια των Ελλήνων εκθετών να προωθήσουν τα προϊόντα τους στις διεθνείς αγορές. Η περίφημη Κρητική διατροφή, η Μακεδονική κουζίνα, τοπικές κουζίνες απ’ όλη την Ελλάδα παρουσιάστηκαν στις μεγαλύτερες και όχι μόνο εκθέσεις παγκοσμίως σε χιλιάδες επισκέπτες.

Η πολυετής εμπειρία,  η αγάπη, το όραμα και το κοινό μεράκι όλης της ομάδας μας είναι η εγγύηση προς τους πελάτες μας για την άψογη διοργάνωση των εκδηλώσεων τους και την άριστη εκθεσιακή τους παρουσία σε όλο τον κόσμο.

Εκθέσεις

Η εταιρεία μας αξιοποιώντας την τεράστια εμπειρία της υλοποιεί μια σειρά δράσεων που αφορούν στην οργανωμένη και άρτια συμμετοχή Ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών, υλικών & μηχανημάτων συσκευασίας, αγροτεχνικού εξοπλισμού, γεωργικών μηχανημάτων, κ.α. στις μεγαλύτερες εκθέσεις του εξωτερικού. Επίσης, ο δυναμικός κλάδος των οικοδομικών υλικών δεν θα μπορούσε να λείψει από τις δράσεις της GREAT EXHIBITIONS.  H διοργάνωση από…
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υπηρεσίες

Η GREAT EXHIBITIONS στηρίζει τους εξαγωγείς με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που βασίζεται στη μεγάλη και πολύχρονη πείρα των στελεχών και των εξωτερικών συνεργατών της σε θέματα εξαγωγών και διεθνούς εμπορίου.

Greek Exports and Trade

News

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ FMS - FOOD MARKET SHOW Edition 2
05-Μαρ-2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ FMS - FOOD MARKET SHOW Edition 2

Η πρώτη διαδικτυακή έκθεση ελληνικών τροφίμων και ποτών, FMS – FOOD MARKET SHOW Edition 2, που διοργανώνεται από την GREAT EXHIBITIONS, ανοίγει τις πύλες της για δεύτερη φορά, στις 11…